|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Andreea, ma gandeam sa fac spatele simplu...desi aproape l-am termiant deja... ..ca mi se pare prae incarcat puloverul pt un copil...ma mai gandesc...oricum daca nu desfac de 10 ori pana termin, nu ma simt bine... Cand eram acasa mama mea ma certa tot timpul ca tot faceam si desfaceam pana imi placea cum iesea...imi spunea ca pierd timpul... Va arat sper ca pe maine finalul... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| E foarte frumos modelul, superb. parerea mea e ca nu mai merge un animalut, dar faci cum simti. Stai linistita, si pe mine ma "cearta" toata lumea: banii dati pe fire si cu timpul petrecut lucrand......mai bine cumpar. Dar cu cel cumparat nu pot spune "eu l-am facut", nu-i asa? Plus ca-l fac cum vreau eu, ce culoare vreau eu. Spor! |

| Total de acord cu tine.... Aici nu e chiar asa...banii dati pe fire nu echivaleaza cu pretul unui pulover de acelasi gen si calitate cu care il faci de mana...timpul pe care il pierzi...nu il pierzi de fapt...te destinzi..si faci ceva folositor. Poate pun animaluti pe maneci...TREBUIE sa aiba un animalut pe el.... ca altfel avem probleme.... Spor! |

| Deci...inca nu am terminat puloverul lui Alex pentru ca...era aproape gata dar spatele l-am facut fara model, asa ca iesea mult mai lat decat fatza....asa ca am stricat si am inceput din nou spatele....acum aproape l-am terminat...Ideea e ca intre timp m-am apucat si de un pulover pentru sotiorul meu cel drag asa ca imi impart timpul...:018: Pupici si spor la lucru! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Praslea frumos modelul ...asteptam si finalul!!! |

| Mai am putin la maneci, dar sunt dezamagita...a iesit mai mare decat am planuit si am asteptat....deci o sa il poaret la anul... Il si pozez cum il termin si il postez....cu model cu tot... |

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| trebuia sa ma bag de la inceput cu pulovarul la locul lui sa nu le mai amestecam cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
|  |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 27
| Buna tuturor si un an nou plin de bucurii... La multi ani! N-am intrat de multa vreme dar am mai lucrat cateva ceva... tocmai am terminat primul pulover inceput de sus... tot pentru Marc, desigur... e foarte simplu dar imi place cum a iesit doar ca... e cam mare, banuiesc ca pe la anu' o sa-i vina bine...oricum, am citit pe-aici sfaturi pentru modelul asta care mi-ai prins foarte bine, multumesc tuturor...
|
|

| sa vi-l si arat...
puloverul...

si posesorul, imbracat cu el...
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Malinca foarte frumos! |
|

| malinca felicitari foarte frumos pulovarul |
|

| multumesc frumos... e nimic pe langa ce reusiti voi, multe dintre cele care sunteti pe aici, sa faceti...
imi poate explica si mie cineva cum se face un pulover, tot asa, inceput de sus, dar sa fie fara deschizatura in fata, deloc? acum lucrez la o pereche de manusi pentru Marc si o caciula pentru tati dar vreau sa ma apuc de un al pulover pentru Marc...
o duminica placuta tuturor... |
|

| malinka il faci tot la fel dar cind desparti pui deschizatura in spate si o cosi cand termini pulovarul sau dupa ca faci bentita si aranjezi oc pentru maneci ,fata si spate ,lucrezi circular( daca sti) |
|
|