Pulovere tricotate pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, October 29, 2009 6:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Andreea, ma gandeam sa fac spatele simplu...desi aproape l-am termiant deja...hohot ..ca mi se pare prae incarcat puloverul pt un copil...ma mai gandesc...oricum daca nu desfac de 10 ori pana termin, nu ma simt bine...hohot Cand eram acasa mama mea ma certa tot timpul ca tot faceam si desfaceam pana imi placea cum iesea...imi spunea ca pierd timpul...alcool
Va arat sper ca pe maine finalul...computerlove computerlove computerlove computerlove
dalimana
Scris: Thursday, October 29, 2009 6:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/5/2007
E foarte frumos modelul, superb. parerea mea e ca nu mai merge un animalut, dar faci cum simti.
Stai linistita, si pe mine ma "cearta" toata lumea: banii dati pe fire si cu timpul petrecut lucrand......mai bine cumpar. Dar cu cel cumparat nu pot spune "eu l-am facut", nu-i asa? Plus ca-l fac cum vreau eu, ce culoare vreau eu.
Spor!
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, October 29, 2009 8:20 PM
Nivel

Total de acord cu tine....iloveyou Aici nu e chiar asa...banii dati pe fire nu echivaleaza cu pretul unui pulover de acelasi gen si calitate cu care il faci de mana...timpul pe care il pierzi...nu il pierzi de fapt...te destinzi..si faci ceva folositor.hearts Poate pun animaluti pe maneci...TREBUIE sa aiba un animalut pe el....hohot ca altfel avem probleme....ras
Spor!computerlove computerlove computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, November 14, 2009 5:30 PM
Nivel

Deci...inca nu am terminat puloverul lui Alex pentru ca...era aproape gata dar spatele l-am facut fara model, asa ca iesea mult mai lat decat fatza....asa ca am stricat si am inceput din nou spatele....acum aproape l-am terminat...Ideea e ca intre timp m-am apucat si de un pulover pentru sotiorul meu cel drag asa ca imi impart timpul...:018: Pupici si spor la lucru!pupici
Ana
Scris: Sunday, November 15, 2009 12:25 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Praslea frumos modelul ...asteptam si finalul!!!hearts
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, November 24, 2009 12:58 PM
Nivel

Mai am putin la maneci, dar sunt dezamagita...a iesit mai mare decat am planuit si am asteptat....deci o sa il poaret la anul...uff Il si pozez cum il termin si il postez....cu model cu tot...pupici
cristinapatrascu66
Scris: Tuesday, December 8, 2009 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
trebuia sa ma bag de la inceput cu pulovarul la locul lui sa nu le mai amestecam sorry

cristinapatrascu66 attached the following image(s):
imag000.jpgdsc00988.jpg

AdrianaC
Scris: Thursday, December 31, 2009 1:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
geanyna wrote:
AdrianaC
Scris: Thursday, December 31, 2009 1:56 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
malinka
Scris: Friday, January 1, 2010 10:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2009
Buna tuturor si un an nou plin de bucurii... La multi ani! N-am intrat de multa vreme dar am mai lucrat cateva ceva... tocmai am terminat primul pulover inceput de sus... tot pentru Marc, desigur... e foarte simplu dar imi place cum a iesit doar ca... e cam mare, banuiesc ca pe la anu' o sa-i vina bine...oricum, am citit pe-aici sfaturi pentru modelul asta care mi-ai prins foarte bine, multumesc tuturor...
malinka
Scris: Friday, January 1, 2010 11:08 PM
Nivel

sa vi-l si arat...

puloverul...

si posesorul, imbracat cu el...
Ana
Scris: Saturday, January 2, 2010 12:07 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Malinca foarte frumos!hearts
cristinapatrascu66
Scris: Sunday, January 3, 2010 3:03 PM
Nivel

malinca felicitari foarte frumos pulovarulcool
malinka
Scris: Sunday, January 3, 2010 3:46 PM
Nivel

multumesc frumos... e nimic pe langa ce reusiti voi, multe dintre cele care sunteti pe aici, sa faceti...dance

imi poate explica si mie cineva cum se face un pulover, tot asa, inceput de sus, dar sa fie fara deschizatura in fata, deloc? acum lucrez la o pereche de manusi pentru Marc si o caciula pentru tati dar vreau sa ma apuc de un al pulover pentru Marc...

o duminica placuta tuturor...
cristinapatrascu66
Scris: Sunday, January 3, 2010 8:20 PM
Nivel

malinka il faci tot la fel dar cind desparti pui deschizatura in spate si o cosi cand termini pulovarul sau dupa ca faci bentita si aranjezi oc pentru maneci ,fata si spate ,lucrezi circular( daca sti)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.