Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Puloverele acestea le-am facut eu pentru Alice. Se lucreaza foarte repede si arata foarte bine, nu s-au lasat, se comporta bine si la spalat.
_ 
Daca va intereseaza cum sunt facute, desi se intuieste foarte usor modelul, va spun. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Frumoase , calduroase si comode! Adriana |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Ei, Alice e deja o domnisoara eleganta, ce mai. superbe |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| da, tre sa ai simt artistic sa potrivesti culorile.am incercat si eu ceva dungat si a iesit...kk acum fac vestuta pt concurs cu alb si gri ...sa vedem ce branza o iesi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alte pulovere:
 |
|

| AdrianaC wrote:Puloverele acestea le-am facut eu pentru Alice. Se lucreaza foarte repede si arata foarte bine, nu s-au lasat, se comporta bine si la spalat. Daca va intereseaza cum sunt facute, desi se intuieste foarte usor modelul, va spun.
Adriana, cum se face gulerul? Se face separat si apoi se coase sau cum? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 33
| Kiki cum ai facut pulovarul(am observat ca toate au acelasi model doar poza d epe piept difera)? Si ce masura e? |
|

| Nu am facut. Nu m-am apucat de el. Am zis sa imi obtin informatiile inainte. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/28/2006 Mesaje: 15
| AdrianaC wrote:Puloverele acestea le-am facut eu pentru Alice. Se lucreaza foarte repede si arata foarte bine, nu s-au lasat, se comporta bine si la spalat.  _  Daca va intereseaza cum sunt facute, desi se intuieste foarte usor modelul, va spun. Imi place mult pulovarul kaki cu galben, dar cum il lucrezi la gat? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| BRAAAAAAAAAAVOOOOOOOO facem galerie:801:
am totusi o intrebare: puloverele micute ce au pe ele? facuta o diagrama, cusut un desen??? nu deslusecc prea bine. |
|
| Va raspund eu pina una alta, cum fac eu gitul. Cind am terminat puloverul, cos un umar si "ridic" adica scot ochiuri de pe marginea puluverului pentru git. De jur imprejur. Din fiecare ochi de la git fata si spate , scot un ochi pe care-l pun pe andrea ...si tot asa pina am pe andrea toate ochiurile necesare pt git. si lucrez 2fata-2 dos sau 1 fata- 1 dos sau 3 fata- 3 dos cum imi place, pina termin gulerul , adica sa fie suficient ca sa-l intorci, ca in imagine. Inchid ochiurile un pic lejer si iata gulerul. Il inchid cu cusatura pe o parte , cos si umarul si e gata. Evident, minecile se cos dupa aceea.
Se poate face si cu andrele circulare, ridici ochii, si lucrezi circular tot 2 fata 2 dos...etc pina e gata!
Se poate face si gitul separat, si apoi lasate ochiurile deschise si cusute unul cite unul la pulover. Sau facut gitul separat, inchis si apoi cusut tot unul cite unul ( ochiurile)
Trebuie incercat sa vedeti cum va vine mai usor si cum va place mai mult!
Nu e simplu? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Offf, m-am apucat de al treilea pulovar - jacheta pentru Maria. ( primele doua : unul e prea mic - scurt , unul e prea stramt ). Am terminat spatele si o jumatate de fata. Stiu cum sa rascoiesc la subrat , doar ca in fata , la gat , nu stiu daca iese bine. Nu vreau guler aplicat la ea, vreau sa fie dintr-o bucata , rascroit in jurul gatului si sa pastrez si marginea ( elastec ). Cred ca fac par alb ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Am gasit cateva modele frumusele si usoare:

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| 
|
|
| ultima jachetica roz este minunata. imi poti spune cum ai facut-o?
|
|
|