Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| diana_mm27 wrote:Si... precum ma asteptam, nu mi-a iesit sa inchei puloverul cu o terminatie mai "sic". As fi vrut sa inchei cu "frunze", dar n-am inteles cum se face. Apoi am inceput sa inchei in "zigzag", iar cand am ajuns pe la randul 9... iar n-am inteles si m-am impotmolit, asa ca am desfacut. Caut acum sa vad daca gasesc ceva pe youtube, daca nu... voi incheia simplu si gata, daca nu inteleg... Daca ati avea un piculet de timp si imi puteti explica, va rog tare mult... HEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!! diana eu cred ca trebuie sa faci o scazatura ca sa iasa frunza |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Trebuie si scazut, dar dupa cum explica in cartea asta, n-am inteles absolut nimic. "Montati 6 oc. R1: FL - 3 oc f, ff (firul in fata lucrului), 1 oc f, ff, 2 oc f R2: 6 oc d, o f fs (lucrati pe fata, in fata si in spatele urmatorului ochi), 1 oc f" Cam asa suna explicatiile la primele 2 randuri, unde eu n-am inteles o iota... Daca intelegeti ceva, va rog mult, explicati-mi si mie. |
|
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| diana nici eu nu am inteles nimic din ce ai scris
am gasit un filmulet nu explica ce vrei tu dar imi place mult marginica de la manusile astea ai putea sa o faci si tu daca nu iti ies frunzele presupun ca sunt 4-5 ochiuri pe dos si unul pe fata,si inmultesti de o parte si de alta a ochilui pe fata pana la lungimea dorita,sper ca te-am ajutat imi place tare mult plovarasul in degrade http://www.youtube.com/watch?v=zwGE7STTTpQ |
|
| Asa era explicat modelul in carte, dar fara sa inteleg nimic... Poate am timp in zilele urmatoare si fac o poza, poate intelege cineva si ne explica. Iti multumesc tare mult, Mimisor, am facut pana la urma niste frunzulite, dar nu de margine, cum erau acelea, ca nu mai aveam rabdare, vroiam sa termin macar partea asta mare, sa-mi ramana doar manecile. Si eu gasisem modelul asta pe youtube si chiar am vrut sa-l fac, dar am vazut ca folosea si o andrea ajutatoare, asa ca n-am mai inceput sa-l fac. Este frumos tare, dar n-aveam rabdare sa ma mai incurc din nou. |
|
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| si puloverasul meu de la concursul nr. 32. oachi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Oachi,este SUPERB |
|
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Oachi,e deosebit . |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| oana e minunat,cata rabdare ai draga mea |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| E foarte frumos!!!Felicitari!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Oachi, doamne cat e de frumos FELICITARI |
|
| Am reusit si eu sa termin puloverul pentru Amalia. Acum poate ma ajutati un pic, nu stiu daca mai e nevoie sa pun cate ceva pe el, crosetat sau aplicat. De crosetat nu stiu decat un model de floricica si un fluturas. Am mai cumparat si 2 bluzite pt bebe, ca erau prea frumoase si ieftine. diana_mm27 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Foarte frumoase toate Diana
Eu nu stiu daca as mai pune ceva, pentru ca oricum are culorile in degrade foarte frumoase si mai are si model .Sa nu il incarci prea mult
Eventual o floricica mica discreta pe piept sau o frunzulita ceva... |
|
| si inca un puloveras de la concursul nr 32! oachi attached the following image(s):
|
|
| Mersi mult, Sandica. Ma gandeam oare 2 buzunarase in forma de inimioara sau o floricica, dar nu stiu cum sa le fac.... ar merge? |
|
| am reusit sa fac un puloveras si pt Cipiu!! voila oachi attached the following image(s):
|
|
|