Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Doamne ce l-am mai admirat ieri pe FB. Este superb Diana |
|
| multam mult iubita!!!!1 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Diana, este superba jachetica! Felicitari! |
|
| :018: :018: ms mult |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| da si ma tot mir pe el cat e de frumos, felicitari mami sa-l poarte printesa cu sanatate |
|
| |
|
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=diana-andreea]am facut si eu alaltaieri o jacheta pt fie-mea
foarte frumoasa, sa o poarte cu placere si sa se mandreasca pt ca va fii imbracata unicat |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Diana imi dai te rog frumos diagrama de la frunzulite ,o am prin calc.dar sti cum e cand ai nevoie nu gasesti niciodata Gata am gasit-o |
|
| bine ca ai gasit-o ca de ma asteptai pe mine cred ca te-apuca pastele |
|
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Foarte draguta bluzita, Diana-Andreea, sa o poarte sanatoasa micuta ta! Va duceam dorul de ceva timp fiindca m-am mutat si aici nu aveam instalat inca internetul, dar acum am un stick care merge cat de cat... asa ca am si dat iama printre voi. Nu am stat deloc degeaba in tot acest timp, mesterind ba caciulite (boala mea cea mare), ba la un pantalonas, iar acum ma straduiesc sa-i termin un pulover la cea mare. Iata cateva poze. Incerc sa-i fac o margine mai "sic" dar nu stiu daca-mi va iesi. Am sa va rog sa-mi explicati si mie cate ceva, dar acum nu am cartea la mine, o sa va intreb mai incolo. diana_mm27 attached the following image(s):
|
|
| e superba!!!!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Dienuto, asa te lauzi tu Hai mai bine Craciunul ca Pastele e cam departe Am si terminat poiectul caciulita cu frunze ,nu prea am timp de postat
Diana mm arata foarte frumos si firul e Sa ai spor in continuare |
|
| Diana mm arata foarte frumos si firul e Sa ai spor in continuare [/quote]
Mersi mult de tot, Sandica. Mersi frumos si tie, Gabyta. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| sandica80 wrote:Dienuto, asa te lauzi tu Hai mai bine Craciunul ca Pastele e cam departe Am si terminat poiectul caciulita cu frunze ,nu prea am timp de postat Diana mm arata foarte frumos si firul e Sa ai spor in continuare SI MIE IMI PLACE TARE MULT !!! |
|
| Si... precum ma asteptam, nu mi-a iesit sa inchei puloverul cu o terminatie mai "sic". As fi vrut sa inchei cu "frunze", dar n-am inteles cum se face. Apoi am inceput sa inchei in "zigzag", iar cand am ajuns pe la randul 9... iar n-am inteles si m-am impotmolit, asa ca am desfacut. Caut acum sa vad daca gasesc ceva pe youtube, daca nu... voi incheia simplu si gata, daca nu inteleg... Daca ati avea un piculet de timp si imi puteti explica, va rog tare mult... HEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!! |
|
|