Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am inceput de aici Spor la tricotat!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| fetelor....mai pricepute, va rog.... spuneti-mi si mie cum se face pliseul (ca nu stiu cum sa ii zic), la bluzita aceasta kmn attached the following image(s):
|
|
| wow....ce de fete binevoitoare pe aici.... multumesc tuturor pentru raspuns si ajutor!!!:018: |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| kmn wrote:wow....ce de fete binevoitoare pe aici.... multumesc tuturor pentru raspuns si ajutor!!!:018: acuma am vazut postarea ta Carmen,,diminrata intru si iti scriu cum ,, ca acuma am un film si sunt prinsa cu el |
|
| kmn am facut un esantion ca sa vezi cat de cat cum se face . Astea sunt ca niste pliseuri,,,sa zicem ca vrei sa faci pliseul ca in poza ,,,sunt 2 pliseuri aduse una spre cealalta ,,,eu la ex dat mai jos am avut nevoie de 20 ochi ptr pliseu,am ales mijlocul si am impartit cate 10 ochi la un pliseu . Pliseul spre stanga : iau pe o andrea ajutatoare 5 ochi apoi urmatori 5 ochi incep si ai lucrez impreuna cu cei de pe andreaua ajutatoare,,deci primul ochi din andreaua ajutatoare cu primul ochi din urmatori 5, al 2-lea ochi cu urmatorul si tot asa ,,, asa din 10 ochi ramanem cu 5 si un pliseu spre stanga . PLISEUL SPRE DREAPTA : 5 ochi lasati pe andrea,urmatori luati pe una ajutatoare,,acuma lucramprimul de pe cea ajutatoare cu primul de pe andrea ,,,si tot asa ,, asa se formeaza pliseul spre dreapta. Poti sa faci pliseurile mai mari sau mai mici ,atunci se petrec mai multi sau mai putini ochi . Daca nu ai inteles mai intreabama gabyta attached the following image(s):
|
|
| multumesc mult de tot gabyta ...am inteles in linii mari, dar trebuie sa exersez cu acele in mana... |
|
| kmn wrote:multumesc mult de tot gabyta ...am inteles in linii mari, dar trebuie sa exersez cu acele in mana... ce nu iasa ma intrebi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Multumim de explicatii, Gabyta! Chiar eram si eu curioasa cum se face, am vazut intrebarea dar nu stiam sa raspund, n-am facut niciodata acest model. |
|
| Cu multa placere fetelor ,oricand am sa va raspund, daca stiu BINENTELES . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| in sfarsit am terminat pulovarul care l-am inceput dupa pasti.trebuie sa fac inca unul la fel un pic mai mare pt alt cumnat de al meu |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Frumos Laly, ai avut ceva de munca la el. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| laly,ce frumos e!cita rabdare si cita munca! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Laly este foarte frumos, felicitari |