Pulovere tricotate pentru barbati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ligia27
Scris: Saturday, March 10, 2012 6:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
mihaela e tare frumos. sa ai spor.
am inceput si eu unul. mai am de 4 degete si ajung la sub brat..
Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, March 10, 2012 8:21 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
t-mihaela wrote:
Va arat si eu un pulover pe care-l fac in secret ,am terminat fata si acum ma pregatesc psihic pentru spate , nu cred ca e ceva mai plicticos decat un spate tricotat.Nici nu i-l arat pana nu-l termin ca sa nu ma descurajeze bataus mai ales ca e 100% lana si domnul cica are alergie la asa ceva ,cum stie el daca n-a purta niciodatabatausIl fac mai ales pentru ca noi suntem mari amatori de camping ,acusica incepe sezonul, diminetile si serile sunt reci ,ai nevoie de haine calduroase fara sa fie grele si groase .
Cand termin pun o poza mai de calitate ca asta e cu telefonul.

Sa ai spor Mihaela, este superb plovarul. Cu siguranta o sa il poarte, mai ales daca ii cosi o eticheta fictiva pe banta de la gat.pupici bravo majoreta majoreta majoreta majoreta
gabyta
Scris: Saturday, March 10, 2012 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Mami_de_gemeni wrote:

Sa ai spor Mihaela, este superb plovarul. Cu siguranta o sa il poarte, mai ales daca ii cosi o eticheta fictiva pe banta de la gat.pupici bravo majoreta majoreta majoreta majoreta

subscriu,,,,intotdeauna functioneaza,,,si eu am aplicat metoda cu eticheta la un plovar cadou ptr taicameu,,si el tot asa,,,el nu poarta plovar tricotat de mana,,,cica,,,,are el asa un fix.
si cand i l-am dus a zis: l-ai facut tu? si zice mami,,,,cum sa il faca ea ,,nu vezi ca e cumparat si atunci pe loc la imbracat si era asa de incantat ai venea super,,si atunci nu m-am rabdat si i-am spus ca eu l-am facu si i-a dat lacrimile,,,am fost asa de multumita!!!ras
kmn
Scris: Saturday, March 10, 2012 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
mihaela...ce frumos iese, mult spor...
ligia, nu ni-l arati si pe al tau?
t-mihaela
Scris: Saturday, March 10, 2012 5:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor, sunteti tare inventive,nici ca mi-ar fi trecut prin cap kestia cu etiketa cool Asa o sa fac ,sunt curioasa de reactie abia astept sa-l termin dance O sa fac interiorul gulerului cu alt fir sa nu simta lana si sa vedem ...parca dau examen la facultatehohot
ildi
Scris: Wednesday, April 18, 2012 9:43 PM

t-mihaela wrote:
Va arat si eu un pulover pe care-l fac in secret ,am terminat fata si acum ma pregatesc psihic pentru spate , nu cred ca e ceva mai plicticos decat un spate tricotat.Nici nu i-l arat pana nu-l termin ca sa nu ma descurajeze bataus mai ales ca e 100% lana si domnul cica are alergie la asa ceva ,cum stie el daca n-a purta niciodatabatausIl fac mai ales pentru ca noi suntem mari amatori de camping ,acusica incepe sezonul, diminetile si serile sunt reci ,ai nevoie de haine calduroase fara sa fie grele si groase .
Cand termin pun o poza mai de calitate ca asta e cu telefonul.

mihaela,e super frumos puloverul,sa ni-l arati cind e gatayes
simonasims
Scris: Friday, May 18, 2012 12:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
buna fetelor! nu am reusit sa mai intru de mult , nici macar sa postez puloverul lui Denis pentru concurs, desi il terminasem...asa mi se intampla de obicei pupici .o sa-l postez aici, cu voia voastra.

simonasims attached the following image(s):
050420121354.jpg

ildi
Scris: Friday, May 18, 2012 12:46 PM

frumos pulover!newclap newclap newclap
gabyta
Scris: Friday, May 18, 2012 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
simonasims wrote:
buna fetelor! nu am reusit sa mai intru de mult , nici macar sa postez puloverul lui Denis pentru concurs, desi il terminasem...asa mi se intampla de obicei pupici .o sa-l postez aici, cu voia voastra.

tare frumos !!! newclap newclap newclap felicitari si sa il poarte sanatos si cu mare drag
computerlove pupici
dana78
Scris: Friday, May 18, 2012 2:54 PM

frumos tare puloverul.newclap newclap newclap
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, May 18, 2012 8:39 PM

Foarte frumos plovarelul.newclap newclap newclap newclap
kmn
Scris: Friday, May 18, 2012 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
ce frumusete!!!!love love
laly
Scris: Saturday, May 19, 2012 2:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2012
simona super pulovarul niciodata n-am facut un pulovar cu nasturii intr-o parte,deci urmatorul care-l facnewclap sper sa fie asa
andrushka
Scris: Sunday, May 20, 2012 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
simonasims wrote:

Foarte frumos puloverul!Felicitari!newclap newclap newclap
simonasims
Scris: Friday, June 15, 2012 12:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
multumesc dragelor computerlove spor la lucru ...ador minunatiile care ies din mainile voastre
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.