|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| mihaela e tare frumos. sa ai spor. am inceput si eu unul. mai am de 4 degete si ajung la sub brat.. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| t-mihaela wrote:Va arat si eu un pulover pe care-l fac in secret ,am terminat fata si acum ma pregatesc psihic pentru spate , nu cred ca e ceva mai plicticos decat un spate tricotat.Nici nu i-l arat pana nu-l termin ca sa nu ma descurajeze  mai ales ca e 100% lana si domnul cica are alergie la asa ceva ,cum stie el daca n-a purta niciodata  Il fac mai ales pentru ca noi suntem mari amatori de camping ,acusica incepe sezonul, diminetile si serile sunt reci ,ai nevoie de haine calduroase fara sa fie grele si groase . Cand termin pun o poza mai de calitate ca asta e cu telefonul.
Sa ai spor Mihaela, este superb plovarul. Cu siguranta o sa il poarte, mai ales daca ii cosi o eticheta fictiva pe banta de la gat. |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| subscriu,,,,intotdeauna functioneaza,,,si eu am aplicat metoda cu eticheta la un plovar cadou ptr taicameu,,si el tot asa,,,el nu poarta plovar tricotat de mana,,,cica,,,,are el asa un fix. si cand i l-am dus a zis: l-ai facut tu? si zice mami,,,,cum sa il faca ea ,,nu vezi ca e cumparat si atunci pe loc la imbracat si era asa de incantat ai venea super,,si atunci nu m-am rabdat si i-am spus ca eu l-am facu si i-a dat lacrimile,,,am fost asa de multumita!!! |

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mihaela...ce frumos iese, mult spor... ligia, nu ni-l arati si pe al tau? |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, sunteti tare inventive,nici ca mi-ar fi trecut prin cap kestia cu etiketa Asa o sa fac ,sunt curioasa de reactie abia astept sa-l termin O sa fac interiorul gulerului cu alt fir sa nu simta lana si sa vedem ...parca dau examen la facultate |
| t-mihaela wrote:Va arat si eu un pulover pe care-l fac in secret ,am terminat fata si acum ma pregatesc psihic pentru spate , nu cred ca e ceva mai plicticos decat un spate tricotat.Nici nu i-l arat pana nu-l termin ca sa nu ma descurajeze  mai ales ca e 100% lana si domnul cica are alergie la asa ceva ,cum stie el daca n-a purta niciodata  Il fac mai ales pentru ca noi suntem mari amatori de camping ,acusica incepe sezonul, diminetile si serile sunt reci ,ai nevoie de haine calduroase fara sa fie grele si groase . Cand termin pun o poza mai de calitate ca asta e cu telefonul. mihaela,e super frumos puloverul,sa ni-l arati cind e gata |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 19
| buna fetelor! nu am reusit sa mai intru de mult , nici macar sa postez puloverul lui Denis pentru concurs, desi il terminasem...asa mi se intampla de obicei .o sa-l postez aici, cu voia voastra. simonasims attached the following image(s):

|
|
| frumos pulover! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| simonasims wrote:buna fetelor! nu am reusit sa mai intru de mult , nici macar sa postez puloverul lui Denis pentru concurs, desi il terminasem...asa mi se intampla de obicei  .o sa-l postez aici, cu voia voastra. tare frumos !!! felicitari si sa il poarte sanatos si cu mare drag
|
|
| frumos tare puloverul. |
|
| Foarte frumos plovarelul. |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumusete!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| simona super pulovarul niciodata n-am facut un pulovar cu nasturii intr-o parte,deci urmatorul care-l fac sper sa fie asa |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| simonasims wrote:buna fetelor! nu am reusit sa mai intru de mult , nici macar sa postez puloverul lui Denis pentru concurs, desi il terminasem...asa mi se intampla de obicei  .o sa-l postez aici, cu voia voastra.
Foarte frumos puloverul!Felicitari! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 19
| multumesc dragelor spor la lucru ...ador minunatiile care ies din mainile voastre |
|
|
|