|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Daca aveti modele interesante de pulovere tricotate pentru barbati, le puteti posta aici.
Link util:
http://www.tricotin.com/modele_pullshomme.htm |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/9/2006 Mesaje: 38
| Eu am tricotat asta pentru tatal meu:
 E imbracat Catalin cu el, pentru ca voia sa fie si el "tataie " |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Modele de barbati vreau si eu unul asa

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Modele dragute
 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| oare ii putem uita pe ei? nu nicand. deci iata un pulover al sotului meu
 si doua pentru tatal meu. modelul este acelasi, difera putin culorile, este dintr-o revista si sunt spalate de vreo 10-15 ori.
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Foarte frumoase puloverele si esti tare priceputa. Imi plac foarte mult combinatiile de culori. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| multumesc frumos. imi place foarte mult sa lucrez. indiferent ce. tricotaje , goblenuri, mileuri, dar nu ma prea descurc in domeniul croitoriei. acest site a devenit un fel de drog pentru mine. caut mereu lucruri noi care sa ma inspire. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Sotul meu n ar purta nimic ce nu e de cumparat..doar o vesta facuta de bunica mea pentru mine o poarta el. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Cristy wrote:Modele de barbati  vreau si eu unul asa 
Frumos asta dar se da cu manechin cu tot glumesc daca vede sotul ce am scris |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Cred ca e cazul sa facem si pt soti cate ceva,mai ales ca a venit si frigul.Si mai ales pt ca vin si sarbatorile,iar un pulover tricotat de manutele noastre tine de cald si ar fi un cadou nepretuit,cred eu.Iata ce am mai lucrat eu pt sotul meu.Daca sunteti interesate,pun si explicatiile.![]()  Mai am si alte modele cu explicatiile necesare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| frumoase tare dar eu si asa sunt inceata dar daca ma apuc a tricotez un pulover pentru al meu sot cred ca imi ia vreo 3 ani ca sa il termin. E mare tare ( inchipuiti-va la o inaltime de 1,94 si la o greutate de 135 de kg... si o circumferinta la burta de 100 si ceva ca nici nu stiu exact cat; cam cat ar trebui sa lucrez, in plus nu face cumparatul atei care imi trebuie pe cat face pretul unui pulover cumparat din magazin) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna seara doamnelor eu sunt noua aici nu sunt mamica dar as vrea sa lucrez un plover pt tatal meu sunt o incepatoare si as vrea daca se poate sa ma ajuatati si pe mine cu niste sfaturi pt o f f incepatoare:))
|
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Alege un model, alege atele, si apoi trebuie niste masuri Spor! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mirela, ce frumos este cel albastru cu torsade !!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| miriam wrote:mirela, ce frumos este cel albastru cu torsade !!! Multumesc pt apreciere Daca te hotarasti sa incepi,iti dau modelul.Am diagrama si merge destul de usor,odata ce ai inceput. |
|
|