Puiul meu a racit :(
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Friday, April 27, 2007 12:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Multumim din suflet!pupici pupici
Roxanel
Scris: Monday, July 2, 2007 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Ne-am procopsit si noi cu un nas infundat.uff Ma gandeam sa-i dau sirop de ceapa facut in casa. scratch

Am gasit urmatoarea reteta "Taiati in rondele o ceapa medie. Turnati deasupra 2 lingurite de miere si lasati peste noapte. A doua zi separati siropul care s-a format de bucatile de ceapa. Tineti siropul in frigider si administrati cate 1 lingurita o data sau de doua ori pe zi."

A incercat cineva siropul de ceapa in general? Alte remedii naturale pentru copii intre 1-2 ani stiti?

Saru-mana pupici
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 2, 2007 4:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ciudat! Nu-mi apare ca tema activa!oare

N-am incercat asta. Daca Antonia suporta fa-i inhalant cu ulei mentolat 2 picaturi, musetel si sare de bucatarie neiodata.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, July 2, 2007 4:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Roxanel wrote:
Ne-am procopsit si noi cu un nas infundat.uff Ma gandeam sa-i dau sirop de ceapa facut in casa. scratch

Am gasit urmatoarea reteta "Taiati in rondele o ceapa medie. Turnati deasupra 2 lingurite de miere si lasati peste noapte. A doua zi separati siropul care s-a format de bucatile de ceapa. Tineti siropul in frigider si administrati cate 1 lingurita o data sau de doua ori pe zi."

A incercat cineva siropul de ceapa in general? Alte remedii naturale pentru copii intre 1-2 ani stiti?

Saru-mana pupici

eu nu am incercat sirop de ceapa (by the way, din amintirile mele din copilarie, iti spun ca are un gust puker asa ca, daca te vei incumeta sa ii dai fetei acest sirop, pregateste-te sufleteste sa nu ti-l ia) dar din ce ai postat tu in reteta, rau nu are ce sa ii faca (ingredientele ma refer) iar siropul de ceapa este recunoscut pt proprietatile sale curative.

dar eu nu inteleg o treaba: de ce vrei sa ii dai sirop pt tuse (ce ceapa pt asta stiu eu ca e buna) daca are numai nasul infundat? scratch

eu iti recomand pt nas infundat (incercat de noi): Karvol gelule (este un medicament care se picura pe o batista sau ceva de genul si se pune in apropierea copilului si ii desfunda f bine nasul pt ca are in compozitie eucalipt si nu mai stiu ce) - acuma ce nu stiu e dc se gaseste si la voi (dar ar merita sa incerci la o farmacie macar sa iti dea ceva similar), mai stiu ca exista si Vick Vapor Rub care e cam acelasi lucru (numai ca e crema si fie ungi copilul pe piept - nu stiu si dc la cel mici ca Antonia e ok), fie il pui in apa fiarta pt o inhalatie (iarasi nu cred ca merge la varsta ei pt ca e mica si nu stie sa faca asta). noi am folosit cu succes, in paralel cu karvol si nazomer pt desfundat nasul si "spalat" mucozitatile plus aspiratorul ala nazal "batista bebelusului".

multa sanatate piticutei si sa ne spui cum se mai simte, da?pupici

Roxanel, uite m-am uitat mai bine pe google si iata ce am gasit:

http://www.karvol.co.uk/karvolrange.htm
se pare ca se gaseste si pe la voi. merita incercat, la noi chiar a avut efecte din prima noapte.cool

uite si aici despre Karvol:

http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100001401.html

sau

http://www.mypharmacy.co.uk/medicines/medicines/k/karvol/karvol.htm
Roxanel
Scris: Monday, July 2, 2007 5:01 PM
Nivel

Am folosit azi noapte Karvol si Vapor Rub si au avut ceva efect dar ma gandeam sa-I dau sirop de ceapa caci in cursul zilei la gradinita nu are saracuta nici un remediu.

Picaturi nu sta sa-I pun dar am folosit cu success pompita de scos mucozitatile.

Ma gandeam ca un sirop de ceapa ar mai intari sistemul imunitar.

Saru-mana de raspunsuri pupici
codruta
Scris: Monday, July 2, 2007 5:55 PM
Nivel

si eu stiam ca siropul de ceapa e pt tuse productiva.
La nasuc infundat la noi merge sterimar-ul f bine.
sa va faceti bine!
delfinasa
Scris: Monday, July 2, 2007 7:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Roxanel, n-am folosit sirop de ceapa, dar la nasuc infundat la noi functioneaza bine picaturile saline si aspiratia cu pompita...nici fii-mea nu accepta sa-i pun picaturi, dar o tineam cu forta si pe urma radea si ea ca se simtea mai bine...multa sanatate gropitei brunete, sa-i treaca mucisorii pupici!
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, July 2, 2007 8:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Sterimar folosim si noi la nas infundat! E spray si e mult mai usor de folosit decat picaturile clasice! Ajunsese Tudor sa isi bage singur pulverizatorul in nasuc!
Multa sanatate puiutei, Roxanel!
Miri
Scris: Monday, July 2, 2007 10:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Roxanel, mult succes la folosirea siropului de ceapa...sa ne spui daca a avut succes!

P.S.- noi nu am folosit asa ceva.uff
Fluturas
Scris: Wednesday, July 4, 2007 11:31 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
roxanel,multa sanatate antoniei,sa ii treaca mucisorii si sa se simta mai bine.nici noi nu am folosit ceapa,iar spray-ul sterimar....a avut succes
Alina
Scris: Wednesday, July 4, 2007 1:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Roxanel, multa sanatate Antoniei.
MNiko
Scris: Thursday, July 5, 2007 6:01 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Roxanel, cum se mai simte Antonia?
Roxanel
Scris: Thursday, July 5, 2007 7:56 AM
Nivel

Fetelor multumim. Antoniei i-au trecut mucisorii dar se pare ca imi apar mie ... siropul de ceapa l-am facut dar se pare ca o sa-l beau eu alcool puker
Kiki
Scris: Thursday, July 5, 2007 8:10 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Sanatate, Roxanel. Si eu sunt racita. Ieri abia respiram. Am luat Modafen si acum mai e o vaga urma de raceala. yes yes
Kiki
Scris: Saturday, July 14, 2007 9:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Mucisori garla, febra, tuse...offff...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.