Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Mucisori garla, febra, tuse...offff... Sanatate mult si voua Cris. Aveti grija cu tsea aia sa nu coboare spre plamani ca ne calcati pe urme. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Tusea e ca urmare a mucisorilor, ca se ineaca cu ei. sa speram ca nu ajungem la alte boli. Pupici si multumim de urari! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Tusea e ca urmare a mucisorilor, ca se ineaca cu ei. sa speram ca nu ajungem la alte boli. Pupici si multumim de urari! Cris asa a inceput si la noi. Si combinata cu alte chestii s-a transformat in pmeumonie. Daca vezi ca se transforma in tuse seaca si dureaza mult(adica parca nu se mai opreste din tusit) sa iei rapid masuri(vizita la medic). Se pare ca vremea asta asa de schimbatoare favorizeaza complicatiile ce pot aparea in urma unei rinifaringite. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| kiki,sanatate multa lui david,sa ii treaca mucisorii,tusea si febra |
|

| Miha, Butterfly, multumim. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki , multa sanatate lui Dav! Si cate un pupic de la noi, ca sa treaca repede ... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| David, puiule, si tu ai intrat in randul celor bolnaviori? Sa te faci bine repede! |
|

| Miri, Misha, multumim. Deja suntem ceva mai bine. Pupici si multumim pentru ganduri. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| DAAVID iti dorim sa te faci cat mai repede bine, sa scapi de tuse si mucisori!!!
de la noi!!! |
|

| Multumim, Elena! Pupici si de la noi! |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Fetele, care mai are vreo farmacie de cartier, nu una de fitze, din reteaua de farmacii "X", puteti sa vedeti daca mai gasiti cumva Karvol - luati-mi si mie macar o cutie sau 2, e vreo 150-200 mii lei... aseara am pus pe batista ultima capsula si am ramas tablou cand mi-au spus la toate farmaciile ca a fost retras de pe piata de vreo 2 luni din cauza ca a fost gresit tradus ceva pe prospect... A racit Sonya si acum am luat-o si eu si bebe... iar lui bebe nu am ce sa ii dau, nici picaturi nici nimic, dar a dormit super azi-noapte cu batistuta cu Karvol la capul patului...
Va rog o mana de ajutor - va multumesc anticipat |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| mama_Sonyei wrote:Fetele, care mai are vreo farmacie de cartier, nu una de fitze, din reteaua de farmacii "X", puteti sa vedeti daca mai gasiti cumva Karvol - luati-mi si mie macar o cutie sau 2, e vreo 150-200 mii lei... aseara am pus pe batista ultima capsula si am ramas tablou cand mi-au spus la toate farmaciile ca a fost retras de pe piata de vreo 2 luni din cauza ca a fost gresit tradus ceva pe prospect... A racit Sonya si acum am luat-o si eu si bebe... iar lui bebe nu am ce sa ii dau, nici picaturi nici nimic, dar a dormit super azi-noapte cu batistuta cu Karvol la capul patului... Va rog o mana de ajutor - va multumesc anticipat
Si eu vreau daca gaeste cineva plsssssssssssssssssssssssssss |
|
|