Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Deschid un concurs de poze cu pui ajunsi intamplator sau intentionat intr-o geanta, intr-un geamantan....ca si cum ar vrea sa plece cu voi in concediu. Ceva inedit, superb...interesant...ceva ce ne arata cat de mult isi doreste sa vina cu voi. O mostra??

Perioada de inscriere: 15 ianuarie - 20 februarie Votarea: 21 februarie - 8 martie Castigatoarele/castigatorii: 9 martie
Premiul I consta intr-o geanta de mana, pentru voiaj, plus inca ceva surpriza... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am ajuns si noi prin bagaje mai ales ale lui tati, dar n-am prea fost pe faza sa pozam. In schimb avem poze de cand o ajutam pe matusa sa-si faca bagajele
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Tzop-tzop, vin si eu cu voi....ce, ma lasati acasa ? delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Si noi in "bagaj" : stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| auzi, nu te mai ruga de mine, eu oricum plec la Sasa in Japonia, uite am gasit si o cutie cu "JAPAN POST" asa ca, hai du-ma la posta mai repede....
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:auzi, nu te mai ruga de mine, eu oricum plec la Sasa in Japonia, uite am gasit si o cutie cu "JAPAN POST" asa ca, hai du-ma la posta mai repede....
Capsu`, poate poti sa o iei si pe mami cu tine! |
|

|
api la cata sunt, crezi k incap in vre-o cutie? |
|

|
Te tragem in vid? |
|

| taki wrote:Te tragem in vid?
ok.. dar am 2 intrebari: 1. cine sunt "ne" - adica TE tragem 2. cum arata "vid"-ul |
|

| ira_tgr wrote:ok..  dar am 2 intrebari: 1. cine sunt "ne" - adica TE tragem 2. cum arata "vid"-ul
Adica eu si Sasha ( ca amandoua va vrem aici )!
In vid: in punga si scoti aerul afara din punga. Daca ai o plapuma si pui intr-o punga si scoti aerul afara ( il tragi cu asipartorul ), se reduce punga cu plapuma in ea la dimensiunea unui prosop. Ma rog, aici au astia niste pungi de`astea, o sa-ti arat data viitoare! |
|

| taki wrote:Adica eu si Sasha ( ca amandoua va vrem aici )! In vid: in punga si scoti aerul afara din punga. Daca ai o plapuma si pui intr-o punga si scoti aerul afara ( il tragi cu asipartorul ), se reduce punga cu plapuma in ea la dimensiunea unui prosop. Ma rog, aici au astia niste pungi de`astea, o sa-ti arat data viitoare!
aaaaaaaaaaa, gata, mi-am amintit, am o punga din aia... adica, ma compari cu o plapuma nu? ei, nu's chiar atat de mare
pupicim dulce... eu si capsu' din cutie |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunteti de comaaaa ! |
|

| Maria & mami wrote:Sunteti de comaaaa !
stiu, si vezi k e molipsitor |
|

| Asa putini participanti??? Ok, FIE! Deci avem....
pui de MNiko, Delfinasa, Stele si Ira.
sa inceapa...
VOTAREA
|
|

| Eu votez Capsu ca ii sta bine in "ladita" (Ira...) |
|
|