Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Incepe azi un nou concurs de poze cu bebeii cum tema e evidenta, inscrierea e de azi pana pe 1 martie 2 - 15 martie VOTAREA 16 martie anuntarea castigatorului si trimiterea premiului super-util si "din domeniu". |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fdianamaria wrote:Incepe azi un nou concurs de poze cu bebeii cum tema e evidenta, inscrierea e de azi pana pe 1 martie 2 - 15 martie VOTAREA 16 martie anuntarea castigatorului si trimiterea premiului super-util si "din domeniu". mai dar chiar te tii de concursuri. Tb sa scot arhiva de poze. Sau poate pana atunci facem altele. Nu se stie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Educativ concurs Noi aveam si filmulet cu povestea "Ursul pacalit de vulpe", dar punem doar pozica:
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Trebuie sa ne apucam si noi sa citim.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Noi citim deja de la 5 luni
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Noi iubim cartile si le apreciem tare mult cand suntem pe olitza. Atunci trebuie golit raftul de carti ca altfel nu face oul de aur . se anunta ingramadeala mare la baie in urma ei.
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si noua ne place sa citim...de cand eram mici...(ca acum suntem mari rau )
 |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| DA? O sa rezolv macar puzzle-ul de pe pagina asta?
 |
|

| Mai mai ce carticica frumoasa ai tu... Leut vreau sa stiu si eu cum se numeste si ce Editura...este super
Dav, ce mic mai erai si tu in pozica |
|
| Taty, cartea e "Ratusca cea urata" si e de le Teora. Si mie mi-a placut...Alex e inebunita sa desfaca toate paginile in bucatele pe care bineinteles trebuie sa le adun din toata casa! |
|

| Si ce are pe margine? E si cu suntete? Multumesc leutule |
|
| taty wrote:Si ce are pe margine? E si cu suntete? Multumesc leutule Da, Taty...fiecare pagina are alocata o casuta pe care daca apesi auzi cum rad animalele sau cum se scalda, etc.... |
|

| Ce super ee vrem si noooiii! Trebuie sa caut si eu...ca avem si noi una cu vacute, cai, oi, gaste si cocos....dar am mai vrea si cu alte animalute..catel, pisica, etc...Karinei ii place foarte mult, mereu citim din ea si imitam animalele |
|
| He, he,he...cunoastem "mao", "cocosu'", "pisa", "calu'", "gagu", "piu"...mai avem ceva animale...dar asteptam sa le vina randul siiiiiiii hai, ca suntem off topic! |
|

| asa e |
|
|