Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| folositi sapunul de gudron de carbune pentru psoriazis. am recomandat cuiva care nu-si permitea crema Sorry A-Z, si-a luat doar sapunul si se vindeca doar de la simplul sapun de gudron fara nimic altceva |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Fetele, care aveti psoriazis, cum va mai tratati??? Mie mi-a dat dermatologul Daivobet si imi merge foarte bine. Sper sa imi dispara macar pe timpul verii. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Este un gel aparut mai de curand: XAMIOL. etse tot un amestec de cortizoni. Am vrut sa-l testez si eu, dar tocmai am aflat de bb, asa ca n-am mai apucat sa-l cumpar. De asemenea pt pielea capului: BLUECAP sampon.
Sunt produse mai scumpe, dar am inteles ca sunt destul de bune...(Xamiolul se compenseaza 50%)
Psori meu e cam urat acum si mai mult nu ma pot da cu nimic. In sarcina cu Alexandra am folosit produsele cu aloe vera. Am sa incep din nou cu ele, ca altceva n-am voie... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Astazi la emisiunea de dimineata de pe Antena1, cea realizata de Razvan&Dani a fost invitat un domn doctor din Republica Moldova (cred, dupa accent) care face cercetari pe insecte si extrage din ele diverse substante active creind unguente si pastile pentru afectiuni destul de grave; rezultate foarte bune a obtinut cu tratamentul pentru psoriazis, pentru hepatite, dupa cum spunea dansul. Doctorul se numeste Mircea Ciuhrii, aveti aici link-ul emisiunii http://neatza.a1.ro/info-medical
iar aici am gasit si site-ul oficial care comercializeaza aceste produse
http://www.insectfarm.com/
sper sa va fie de ajutor |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| am mai scris pe undeva de ea, eu am o crema pe baza de marul lupului, este de la farm naturista, foarte bine trece de ea si destul de repede. din toamna nu am mai folosit-o, dar am inceput din nou, acum ca tin si dieta, sper sa-mi treaca de tot, vorba madanurei macar pe timpul verii , eu am si la cot Sanatate tuturor!!!
irene, multumim
|
|
| Eu am avut rezultate foarte bune cu o crema din plante. E nemteasca dar se gaseste si la noi in farmacii. se numeste Lavian Dermal. Uitati aici prospectul: http://www.3f.ro/page.php?pageName=products&pageSubName=details&entry_var1=20&entry_var2=1 |
|
| Si mama mea foloseste o crema naturista, se numeste Lavian Dermal si i-a recomandat-o o farmacista de la o farmacie din Calea Victoriei si s-a dovedit foarte buna. |
|
| AM 28 ANI LA VARSTA DE 27 DE ANI AM INCEPUT SA AM MANCARIMI IN PALME SI AU INCEPUT SA SE FORMEZE NISTE CRUSTE IAR PIELE DEVENISA FOARTE USCATA ACELE CRUSTE ARATAU CA NISTE SOLZI DE PESTE FOARTE URATE NU AM STIUT DESPRE CE ESTE VORBA ATUNCI UNEORI CRUSTELE CRAPAU SI CURGEA SANGE SIN ELE ERA UN COSMAR SA IMI PRIVESC PALMELE IMI ERA RUSINA SA MAI IES DIN CASA AM DECIS SA MERG LA DERMATO VENERICE IN URMA ANALIZELOR AM FOST DIAGNOSTICATA CU PSORIAZIS VULGAR!!! MI SA DAT TRATAMENT UNGUENTUL DIPROSALIC CU CARE UNGEAM ZONELE AFECTATE DE TREI ORI PE ZI IAR IN TIMPUL ZILEI DACA SIMTEAM PIELEA USCATA FOLOSEAM CREMA DE MAINI DE LA AVENE TOT RECOMANDATA DE DOCTORITA MEA NICI UN REZULTAT AM INCEPUT SA CULEG INFORMATI DESPRE PSORIAZIS DE PE NET DIN CARTI...ETC AM AFLAT DE O CREMA FOARTE IEFTINA PE BAZA DE PLANTE CREMA SE NUMESTE(UNGUENT CU ROSTOPASCA) AM RENUNTAT LA TRATAMENTUL DOCTORULUI MEU SI AM INCEPUT CU ACEST UNGUENT CREDETIMA A FACUT MINUNI NU MAI AM NICI UN FEL DE CRUSTA IN PALME SUNT CA INAINTE NU CREDEAM VREODATA CA VOI SCAPA DE PSORIAZIS PUTETI INCERCA ACEST UNGUENT COSTA DOAR 4 LEI SI FACE MINUNI ACUM O FOLOSESC DOAR CAND IMI SIMT MAINILE USCATE DAR NU MAI AM CRUSTE DELOK MA SIMT FOARTE BINE MULTUMITA SI IMPLINITA |
|
| AM 28 ANI LA VARSTA DE 27 DE ANI AM INCEPUT SA AM MANCARIMI IN PALME SI AU INCEPUT SA SE FORMEZE NISTE CRUSTE IAR PIELE DEVENISA FOARTE USCATA ACELE CRUSTE ARATAU CA NISTE SOLZI DE PESTE FOARTE URATE NU AM STIUT DESPRE CE ESTE VORBA ATUNCI UNEORI CRUSTELE CRAPAU SI CURGEA SANGE SIN ELE ERA UN COSMAR SA IMI PRIVESC PALMELE IMI ERA RUSINA SA MAI IES DIN CASA AM DECIS SA MERG LA DERMATO VENERICE IN URMA ANALIZELOR AM FOST DIAGNOSTICATA CU PSORIAZIS VULGAR!!! MI SA DAT TRATAMENT UNGUENTUL DIPROSALIC CU CARE UNGEAM ZONELE AFECTATE DE TREI ORI PE ZI IAR IN TIMPUL ZILEI DACA SIMTEAM PIELEA USCATA FOLOSEAM CREMA DE MAINI DE LA AVENE TOT RECOMANDATA DE DOCTORITA MEA NICI UN REZULTAT AM INCEPUT SA CULEG INFORMATI DESPRE PSORIAZIS DE PE NET DIN CARTI...ETC AM AFLAT DE O CREMA FOARTE IEFTINA PE BAZA DE PLANTE CREMA SE NUMESTE(UNGUENT CU ROSTOPASCA) AM RENUNTAT LA TRATAMENTUL DOCTORULUI MEU SI AM INCEPUT CU ACEST UNGUENT CREDETIMA A FACUT MINUNI NU MAI AM NICI UN FEL DE CRUSTA IN PALME SUNT CA INAINTE NU CREDEAM VREODATA CA VOI SCAPA DE PSORIAZIS PUTETI INCERCA ACEST UNGUENT COSTA DOAR 4 LEI SI FACE MINUNI ACUM O FOLOSESC DOAR CAND IMI SIMT MAINILE USCATE DAR NU MAI AM CRUSTE DELOK MA SIMT FOARTE BINE MULTUMITA SI IMPLINITA |
|
| Buna tuturor.Si eu sunt una dintre persoanele care se confrunta cu aceasta boala,mai bine zis cu aceasta ciuperca inestetica.Am inceput sa folosesc o crema pe baza de ingrediente homeopatice,si vad ca isi face efectul.Ciuperca a inceput sa se micsoreze,si pielea isi revine.Sper sao pot tine sub control.Daca va pot ajuta cu informatii imi puteti trimite un mail la elizaaxinte@yahoo.com |
|
| Buna tuturor.Si eu sunt una dintre persoanele care se confrunta cu aceasta boala,mai bine zis cu aceasta ciuperca inestetica.Am inceput sa folosesc o crema pe baza de ingrediente homeopatice,si vad ca isi face efectul.Ciuperca a inceput sa se micsoreze,si pielea isi revine.Sper sa o pot tine sub control. Daca va pot ajuta cu informatii imi puteti trimite un mail la elizaaxinte@yahoo.com |
|
| Buna tuturor.Si eu sunt una dintre persoanele care se confrunta cu aceasta boala,mai bine zis cu aceasta ciuperca inestetica.Am inceput sa folosesc o crema pe baza de ingrediente homeopatice,si vad ca isi face efectul.Ciuperca a inceput sa se micsoreze,si pielea isi revine.Sper sa o pot tine sub control. Daca va pot ajuta cu informatii imi puteti trimite un mail la elizaaxinte@yahoo.com,si va raspund cu mare drag. |
|
| Buna.Si eu sunt una dintre persoanele care se confrunta cu aceasta boala,mai bine zis cu aceasta ciuperca inestetica.Am inceput sa folosesc o crema pe baza de ingrediente homeopatice,si vad ca isi face efectul.Ciuperca a inceput sa se micsoreze,si pielea isi revine.Sper sa o pot tine sub control. Daca va pot ajuta cu informatii imi puteti trimite un mail la elizaaxinte@yahoo.com |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mi-am cumparat si eu unguent cu rostopasca si se pare ca este destul de bun...incepe sa se curete pielea frumos, si sper asa sa si ramana,Doamne ajuta
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mi-a iesit si mie in cap Bulinutza,daca mai intri da-mi si mie PM cu produsele de la Aloe Vera,te rog |
|
|