Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| madanuta cum mai esti? se pare ca si peste mine a dat boala asta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| numai bine tuturor! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| miriam wrote:madanuta cum mai esti? se pare ca si peste mine a dat boala asta
Miriam, imi pare foarte rau pentru oricine are aceasta boala. La mine, nicio schimbare, s-a marit, dar de o perioada de timp stationeaza! O sa fac o poza sa iti arat. Sanatate multe! Si , stai linistita ca suntem multi, am cateva cunostinte care au psoriazis. |
|

| eu o aveam de vreun an si jumatate, dar nu stiam ca este psoriazis. am facut o alergie la caldura, si asa am ajuns la medic si mi-a spus ce este de fapt. asta e...luni ma duc la control si sa-mi dea trimitere la dermatolog. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Fetelor, va doresc din suflet sa fiti sanatoase! |
|

| Multumim fete dragi!
Uitati cum arata la mine...
madanuta attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu arata foarte bine Madanuta,dar macar e o suprafata mica din ce vad eu acolo.Ce tratament faci? Multa sanatate va doresc! |
|

| madanuta, cam asa arata si la mine. Istoria mea este alta, cand era Davis mic stateam in genunchi sa-l schimb(era patul prea jos si ma durea spatele) si am facut bataturi.Apoi in cotul in care ma sprijineam sa-l alaptez de asemenea mi s-a ingrosat pielea. Asa ca am stat linistita aproape doi ani acasa ca eu am bataturi Am mai dat eu cu creme sa se mai inmoaie, la un genunchi aproape mi-a trecut, dar odata cu alergia de la caldura mi-au aparut pete si sub brat, spre spate si pe picioare( cum m-am ingrasat putin, in zona in care se freaca picioarele, acolo mi-a aparut ). Acum sa vad ce-mi spune dermatologul, dar recunosc si eu ca pe baza de stres mi-au aparut.
Iti multumesc ca mi-ai raspuns
Irinuta, Mirela multumim |
|

| Mirela, eu nu vreau sa folosesc niciun unguent pe baza de cortizon. Folosesc doar alifie cu galbenele si cu rostopasca. Daca se va mari, ma mai gandesc ce am de facut.
Miriam, e foarte bine ca ai uns locul, nu trebuie sa stea uscat. Vezi ce mai zice medicul! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Oare e contagios?ca are soacra-mea si pitica mea s-a apucat s-o unga cu crema pe locul ala.. |
|

| Alimami, sub nicio forma nu e contagios!
Oricum e ciudat pentru cei care au psoriazis, ca prima intrebare, pe care o pun cei care vad este: se ia?
Foarte multe persoane nu stiu ca psoriazisul nu este contagios si nu isi pot ascunde teama atunci cind se intilnesc cu cineva bolnav. In toata istoria umanitatii nu a existat nici un caz de transmitere a psoriazisului de la o persoana bolnava la una sanatoasa, chiar si in cazul intrarii in contact cu singele persoanei infectate. Pentru alte detalii legate de psoriazis, cititi aici! http://sanatate.ele.ro/Totul_despre_psoriazis_--a1082.html |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| madanuta wrote:Alimami, sub nicio forma nu e contagios! Oricum e ciudat pentru cei care au psoriazis, ca prima intrebare, pe care o pun cei care vad este: se ia? Foarte multe persoane nu stiu ca psoriazisul nu este contagios si nu isi pot ascunde teama atunci cind se intilnesc cu cineva bolnav. In toata istoria umanitatii nu a existat nici un caz de transmitere a psoriazisului de la o persoana bolnava la una sanatoasa, chiar si in cazul intrarii in contact cu singele persoanei infectate. Pentru alte detalii legate de psoriazis, cititi aici! http://sanatate.ele.ro/Totul_despre_psoriazis_--a1082.html Mersi mult pt lamuriri, eu normal ca nu am intrebat-o pe soacra-mea daca se ia, dar vazand ca bebelusha mea punea manutza pe piciorul bolnav,pe rana aia si o dadea cu crema..am inceput sa-mi fac griji. Scuze,nu aveam intentia sa declansez o reactie, doream doar sa cunosc treaba asta mai bine |
|

| Alimami, ma bucur ca te-ai lamurit. Nu a fost o reactie, pur si simplu m-am plans si eu un pic, nu m-a deranjat intrebarea ta. Sincera sa fiu si eu am studiat mult pana am crezut 100 % ca nu se ia. Pe mine cel mai rau ma roade ca se mosteneste, deci fata mea e predispusa. |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3455
| Fetelor, Psoriazisul nu este o boala transmisibila sau infecto-contagioasa
Este o boala autoimuna si se accentuiaza in stari de stres prelungit .In unele cazuri trebuie luat in calcul si factorul ereditar .
|
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Fetelor, va doresc sanatate, si poate o sa va treaca! Numai bine! |
|
|