PSORIAZIS
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Tuesday, January 29, 2008 11:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
taki wrote:

Multumesc pentru suport, fetelor!

Ma simt pierduta....sunt cu moralul la pamant. Ziua incerc sa fiu tare, dar cand apune soarele plans plans plans . Nu pot sa ies din starea asta...banghead

hai,nu mai fii asa,gandeste-te ca daca plangi si te gandesti mult la asta,iti face si mai rau.bucura-te de sasha si de prietenul tau si uite de necaz
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 29, 2008 11:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Alina , iti dorim sanatate multa ! Toate vin si trec, asta e viata ! Gandeste pozitiv si ignora pe cat posibil !!! Se gaseste tratament cam la orice in ziua de astazi ! Trece si acusica te vad cu o manichiura de toata frumusetea ! pupici angel
katy_lumika
Scris: Wednesday, January 30, 2008 12:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Iti inteleg starea si crede-ma, daca te izolezi nu rezolvi nimic, trebuie sa iesi, ai un iubit care te sustine si te iubeste, o fetita frumoasa foc, prieteni pe umarul carora poti plange, "amici" care te musca de fundhohot esti o persoana mai mult decat cautata si apreciata. Nu trebuie sa te darame si sa-ti scada moralul, daca ai pe umarul si in bratele cui sa dormi si sa te simti protejata, asta e tare important. Pana una alta, mi-am permis sa-l intreb pe sotul meu de clinica si doctorul lui, e pe undeva pe langa ambasada Israelului, mi-a zis zona dar am uitat, maine se uita la birou dupa adresa si numele exact si te iei de manuta si te duci pana acolo. Din cate mi-a spus, este un doctor tare bun, a facut foarte multe cercetari in domeniu si este recunoscut pe plan mondial. Sotul meu in doua saptamani a fost alb ca laptele nu se cunostea urma de pata, acum iar are ca nu s-a mai dus la control si vrea sa incerce tratamentul ala din state.
Hai, fruntea susfirstprize firstprize
raly
Scris: Wednesday, January 30, 2008 6:26 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fruntea sus Taki,sunt sigura ca o sa iesi din acest impas.Dar viata merge inainte si te vei face bine!Daca te stresezi mai mult rau iti faci!Multa sanatate iti doresc !pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, January 30, 2008 6:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Taki, te stiu femeie puternica!
...trebuie sa te mobilizezi, sa o iei ca atare si sa incepi sa iei masuri... si psihicul (autosugestia) poate face minuni, doar stii.
Asteptam vesti bunepupici
mommy
Scris: Wednesday, January 30, 2008 8:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Taki, multa sanatate! uff
dya
Scris: Wednesday, January 30, 2008 8:46 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
bulinutza
Scris: Wednesday, January 30, 2008 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Katy, te rog mult sa scrii numele medicului si adresa clinicii...Ma intereseaza si pe mine...Cand ajung in Bucuresti as merge la un consult...

Alina, imi pare tare rau ca esti atat de afectata de boala asta...eu in timp m-am obisnuit cu gandul cred...si nu-i dau voie sa-mi controleze viata...
Cum ziceau fetele, ai o fetita minunata si ai pe cineva care te iubeste asa cum esti, lucrurile cele mai importante din lume...restul se rezolva cumva! Nu te lasa doborata!
Sotul meu are foarta multa grija de mine...El e cel care imi face tratamentul fiindca mi-e un pic greu din cauza localizarii...La inceput ma simtem asa prost, aveam impresia ca ii este scarba, dar mai apoi am vazut ca din contra o face cu foarte multa dragoste...el mi-a dat puterea sa trec peste asta...
Multi au boala asta si traiesc bine merci...exista perioade de ameliorare pana la disparitie si episoade de acutizare...totul tine de starea ta psihica...
Nimeni nu te intelege mai bine ca mine, crede-ma...Cand am fos diagnosticata cu psoriazis, acum vreo vreo 7 ani, eram anul 1 la facultate si aveam impresia ca lumea toata s-a sfarsit...Ma gandeam ca n-am sa ma casatoresc si n-am sa pot face copii niciodata ca sa nu transmit mai departe boala. Am fost luni de zile in depresie...Din tot ce citeam nu retineam decat ce e mai rau...Apoi cu timpul am vazut ca nu e chiar asa...
Inteleg diserarea pe care o simti, dar,te rog din suflet fii tare, totul se va rezolva, ai sa vezi...priveste in jurul tau si si incarca-te cu iubirea neconditionata a fetitei tale si acelor din jur...
Eu sunt alaturi de tine...
Pupici multi...pupici pupici pupici pupici
katy_lumika
Scris: Monday, April 13, 2009 2:54 PM
Nivel

Bulinutza, abia acum am vazut mesajul tausorry dai PM daca mai doresti numele doctorului.
Eu trebuie sa merg cu Mayuc, deja apar primele semne de psoriazisplans plans plans
Miri
Scris: Wednesday, April 15, 2009 4:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Katy, pupam piticul mic si pe mami lui.Speram sa se rezolve cat mai repede!pupici angel
Ely
Scris: Wednesday, April 15, 2009 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Katy multa sanatate fetitei,dar nu am stiut ca poate sa apara la ei asa de mici.Pupam cu drag si sper sa fie bine.hearts
bulinutza
Scris: Wednesday, April 15, 2009 10:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Katy, multumesc...
Eu deocamdata nu am drum la Bucuresti in viitorul apropiat, dar daca ajung dau PM inainte.

In prezent eu fac tratament cu produse pe baza de aloe...Nush daca am voie sa scriu firma, ca sa nu fac reclama, dar daca esti interesata pot da PM.

Eu am facut un tratament de cateva sapt cu cortizon in decemmbrie. Dar din pacate, dupa terminarea tratamentului, mi-au aparut leziunile mai tare si in locuri de pe scalp in care nu le avusesem inainte.
Asa, ca nu mai vreau cortizon!!!

Produsele de la aloe dau rezultat, dar dupa o perioada mai lunga de folosinta si sunt destul de scumpe. Din cate stiu si copii pot folosi aceste produse.

offff..............
sorry1 sorry1 sorry1
Mela
Scris: Thursday, April 16, 2009 12:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Katy,poate totusi e altceva la Mayut,sa ne tii la curent,te rog!angel

Taki,sper ca tu esti mai bine pupici
Miri
Scris: Sunday, April 19, 2009 6:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Katy, cum este?angel
Bulinutza, mult succes!pupici
katy_lumika
Scris: Monday, April 20, 2009 11:39 PM
Nivel

Multumim pentru gandurile bunepupici
De cateva zile am incercat o tinctura cu alcool etilic, marul lupului si apa. A dat roade la Mayuc, o mai dau vreo 3 zile apoi stopez sa vad reactiile pielii. Ma gandesc cu groaza sa nu se extinda, ar fi pacat sa se lupte cu boala asta...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.