PSORIAZIS
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxanaa27
Scris: Wednesday, August 12, 2015 5:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/12/2015
Sunt farmacista de ani de zile si mult timp am cautat un tratament eficient pentru psoriazis...dar foarte greu am gasit un produs care sa fie eficient pentru mine. Dupa mult timp de vorbit cu medici am gasit tot la sfatul unui doctor crema naturala pentru psoriazis si eczeme de la Derma E care chiar a facut minuni pentru boala mea.
Pentru este cel mai eficient produs intalnit, si am incercat foarte multe. Recomand cu incredere
miriam
Scris: Tuesday, June 14, 2016 10:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Ingrozitoare boala, o simt ca si cum se lupta cu mine, groaznicabox2
marivic
Scris: Wednesday, June 15, 2016 7:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Bye2 Si eu sunt cu asta......si eu ma lupt cu ea Bye2
miriam
Scris: Wednesday, June 15, 2016 8:14 PM
Nivel

La mine s-a localizat la mana, zilnic in apa, mancarimi foarte, foarte greu de suportat dimineata.
Folosesti vreo crema?
marivic
Scris: Wednesday, June 15, 2016 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Da,si la mine la fel....tot lamana,acum si la ceafa uff
Da,am mai multe....Dermocare,Diprogenta ,Dermovate si inca una....plus ca ard cu tinctura de iod,apoi dau cu una foarte emolienta....(am sa ti-o scriu maine) si apoi dau in loc de tinctura cu gel dezinfectant(din acela care se foloseste in salile de operatii)caci este tare.Pentru o perioada trece dar reapare dupa cateva luni.
miriam
Scris: Thursday, June 16, 2016 8:55 PM
Nivel

Eu doar elocom am folosit, crema cu uree si crema de care vorbea d-na de mai sus, de la Derma E.
La mine nu trece, doar se amelioreaza cateodata, deja m-am saturat. Asa simt de parca sant cu mana intr-un spin.Oricum as misca-o tot inteapaCray

Nu te ustura cand pui tinctura?
miriam
Scris: Tuesday, July 5, 2016 8:35 AM
Nivel

Mi-am luat si eu Dermovate,tinctura de iod si o crema cu aloe vera, s-a ameliorat destul de mult....merci Mariviccomputerlove
VisinescuM
Scris: Monday, August 28, 2017 10:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/28/2017
Redeschid topicul pentru ca m-am aflat in aceeasi situatie cu cea descrisa de catre voi.

Din punctul meu de vedere cea mai importanta schimbare trebuie sa se faca in legatura cu modul de viata. Stresul si agitatia cotidiana sunt in mare parte raspunzatoare de aceste rabufniri ale bolii.

Un alt factor nementionat este lipsa somnului. Fara odihna suficienta puteti agrava simptomele specifice psoriazisului.

In legatura cu tratamentul, eu am inceput sa folosesc un medicament care se numeste Daivobet. Ma simt mult mai bine insa in ultimul an mi-am modificat si stilul de viata, in sensul ca mi-am schimbat locul de munca cu unul mai putin stresant si incerc sa ma odihnesc mai mult.

Nu stiu daca doar tratamentul cu Daivobet este respunzator de schimbarile pozitive pe care le observ dar pot spune ca ma simt mult mai bine de cand am inceput sa il folosesc.
shirel
Scris: Friday, September 8, 2017 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
In primul rand si asta am invatzat la cursurile naturiste pe care le-am facut avem nevoie de o dieta foarte bine formata.Tine foarte mult si de alimentatia noastra ..multe produse lactate,aluaturi,faina alba su toate produse care contin chimicale si hormoni ne pot provoca aceasta boala.Incercati si cu ulei de cocus organic va ameliora mancarimea si umflarea pieli.
miriam
Scris: Monday, September 11, 2017 10:12 PM
Nivel

Asa e, la mine de la gluten. Cum fac abuz, a doua zi se irita mai tare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.