Protectia solara la bebelusi - Creme de protectie solara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bontocel
Scris: Saturday, July 29, 2006 2:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Eu i-am am luat o crema din metro si buna si ieftina.Este de la Natural bronze cu fps 30.
Pe eticheta scrie ca e produsa de Lotus 95 Cosmetics,Bucuresti.
Poate reusesc sa obtin de la mamicile din bucuresti mai multe informatiioare
stele_pe_cer
Scris: Saturday, July 29, 2006 3:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
bontocel wrote:

Poate reusesc sa obtin de la mamicile din bucuresti mai multe informatiioare

Depinde ce anume te-ar interesa...poate te pot ajuta cu cevasic ...
bontocel
Scris: Monday, August 7, 2006 5:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Ma intereseaza daca e firma de incredere..sa nu fie una care foloseste cine stie ce substante...daca cumva se poate afla.oare
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 7, 2006 10:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
bontocel wrote:
Ma intereseaza daca e firma de incredere..sa nu fie una care foloseste cine stie ce substante...daca cumva se poate afla.oare

Se poate afla, daca postezi lista de ingrediente de pe etiketa (in functie de ce ingrediente foloseste firma, se poate vedea daca produsul e "sanatos" sau nu).
Deyu.
Scris: Tuesday, August 21, 2012 9:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Eu pentru Ali folosesc o vrema de la Sanosan "Baby Cream" cu SPF 50.flower
O folosim inca de cand ne-am obisnuit sa stam cu orele afara.
Mai ales pe canicula asta, este necesar. nu
bulibuli
Scris: Wednesday, August 22, 2012 5:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu nu folosesc crema de protectie solara (in general nu folosesc pt bebe creme si parfumeturi, le evit) ca nu-i vad rostul.. e prea mic sa-l expun la soare, in toiul zilei e exclus... iesim dimineata de la 6 la 9 (in zilele de canicula maxim 8 30) iar seara de la 7 la 9.30 chiar 10. Desi il tin la bulanasul gol nu am simtit nevoia sa-l protejez de soare, evit sa-l expun, il tin mai la umbra/ soare filtrat asa.. La mare vom avea acelasi program, nu stiu daca voi avea nevoie de crema... dar daca ma decid sa cumpar, cred ca o sa iau tot de la Sanosan (nu stiam ca au crema cu FPS 50), sunt f multumita de produsele lor.
Deyu.
Scris: Wednesday, August 22, 2012 9:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Da, au niste produse extrem de bune.hearts
Noi folosim creme si chesti de genul pentru ingrijire de la Sanosan. Majoritatea pe care le avem sunt de acolo.cool thumright

diana-andreea
Scris: Thursday, August 23, 2012 10:04 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cel mai indicat pt bebe e crema 50+ ,cu filtru pt raze UVA si UVB....important e sa fie luata din farmacie nu din supermarket pt ca cele din magazine se bazeaza pe ''reteta standart''...eu fata o dau mereu cand iese afara....chiar si cand era mica ...la noi si la 9 arde soarele exagerat....si sa stau intr-un loc cu ea si la umbra..hmmmmm cam greuhohot hohot hohot
Lacramioara Ion
Scris: Monday, May 26, 2014 2:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/21/2014
Trebuie sa aveti grija mare cu protectia solara! Anul trecut am mers pentru prima data cu fetita mea la mare si am cumparat o lotiune de protectie mai ieftina, inca din prima zi i s-a inrosit pielea si o ustura groaznic, nu mai stiam ce sa fac. Pentru anul acesta am luat pe de organik.ro After Sun Bio, o crema naturala pe baza de aloe, nu mai vreau sa patesc ce am patit anul trecut. M-am interesat despre aceste produse si am inteles ca toata gama Eco Cosmetics este extrem de buna!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.