Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| bontocel wrote:Poate reusesc sa obtin de la mamicile din bucuresti mai multe informatii
Depinde ce anume te-ar interesa...poate te pot ajuta cu ceva ... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| bontocel wrote:Ma intereseaza daca e firma de incredere..sa nu fie una care foloseste cine stie ce substante...daca cumva se poate afla.
Se poate afla, daca postezi lista de ingrediente de pe etiketa (in functie de ce ingrediente foloseste firma, se poate vedea daca produsul e "sanatos" sau nu). |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu nu folosesc crema de protectie solara (in general nu folosesc pt bebe creme si parfumeturi, le evit) ca nu-i vad rostul.. e prea mic sa-l expun la soare, in toiul zilei e exclus... iesim dimineata de la 6 la 9 (in zilele de canicula maxim 8 30) iar seara de la 7 la 9.30 chiar 10. Desi il tin la bulanasul gol nu am simtit nevoia sa-l protejez de soare, evit sa-l expun, il tin mai la umbra/ soare filtrat asa.. La mare vom avea acelasi program, nu stiu daca voi avea nevoie de crema... dar daca ma decid sa cumpar, cred ca o sa iau tot de la Sanosan (nu stiam ca au crema cu FPS 50), sunt f multumita de produsele lor. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cel mai indicat pt bebe e crema 50+ ,cu filtru pt raze UVA si UVB....important e sa fie luata din farmacie nu din supermarket pt ca cele din magazine se bazeaza pe ''reteta standart''...eu fata o dau mereu cand iese afara....chiar si cand era mica ...la noi si la 9 arde soarele exagerat....si sa stau intr-un loc cu ea si la umbra..hmmmmm cam greu |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2014 Mesaje: 4
| Trebuie sa aveti grija mare cu protectia solara! Anul trecut am mers pentru prima data cu fetita mea la mare si am cumparat o lotiune de protectie mai ieftina, inca din prima zi i s-a inrosit pielea si o ustura groaznic, nu mai stiam ce sa fac. Pentru anul acesta am luat pe de organik.ro After Sun Bio, o crema naturala pe baza de aloe, nu mai vreau sa patesc ce am patit anul trecut. M-am interesat despre aceste produse si am inteles ca toata gama Eco Cosmetics este extrem de buna! |