Protectia solara la bebelusi - Creme de protectie solara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Wednesday, July 5, 2006 7:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
AM cumparat o crema pentru Alex de la Nivea cu factor de protectie 30...pe el scrie "foarte ridicat". Cred ca o s-o folosesc si eu pentru primele expuneri la soare. Miroase frumos si e...verde... Noi ne impacam foarte bine cu produsele Nivea si fata de altele sunt mai ieftine. sic
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, July 19, 2006 12:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Saptamana trecuta am trecut de la Avene la Nivea, SPF 15. Am zis ca pana la urma, Tudor ar trebui sa se bronzeze macar putin daca vreau sa-si formeze pigment. Ei bine, desi am dat doar jumatate din banii pe care i-am dat pe crema Avene, iar cantitatea acum este dubla, crema Nivea imi place mai mult! Intra mai usor in piele (cealalta se facea ciuciuleti, parea nespalat saracutul, il facea sa transpire de numa-numa'...). Asa ca recomad cu caldura Nivea pentru copii SPF 15.
stele_pe_cer
Scris: Monday, July 24, 2006 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cremutza de la Nivea cu FPS 10 este execrabilapuker :81pukel: ...poate protejeaza bine, dar nu intra in piele usor, ceea ce o face sa fie proasta pentru mine, ca nu stau pe plaja sau unde oi fi sa fac masaj de juma de ora, ca sa intre nivea in pielebanghead ....

La mare cand vom merge, in mod sigur voi folosi uleiul de la Elmiplant, cu FPS de numai 6, dar care intra imediat in piele, si a carui protectie cred ca e ideala atat pt.Matei, cat si pt.mine (ca amandoi ne-am bronazat nitzelussic ).
leut
Scris: Monday, July 24, 2006 7:11 PM
Nivel

Mie imi place Niveea...am folosit-o pentru Alex sambata si vreau sa spun ca a stat taman cand nu trebuia la soare (cam pe la 15), am dat-o cu crema si nu s-a bronzat deloc. A...intra repede in piele si e verde!ras
stele_pe_cer
Scris: Monday, July 24, 2006 10:46 PM
Nivel

leut wrote:
Mie imi place Niveea...am folosit-o pentru Alex sambata si vreau sa spun ca a stat taman cand nu trebuia la soare (cam pe la 15), am dat-o cu crema si nu s-a bronzat deloc. A...intra repede in piele si e verde!ras

A noastra e in ambalaj albastru inkis, iar crema e de culoare alba si tot alba ramane si pe piele un timppuker ...

Leut, ce factor de protectie are a ta si ce culoare are ambalajul?
TatyKS
Scris: Wednesday, July 26, 2006 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Eu i-am luat Karinei crema de la Avene cu factor de protectie 40 si am dat pe ea 500 de mii si un pic . Mie una mi se pare foarte buna!
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, July 26, 2006 11:05 PM
Nivel

Eu nu vreau sa ii iau lui Matei crema cu FPS mare, tocmai pt. a prinde si el putina culoare (nu ca nu i-ar fi dat mama-natura la nastereras ), iar dermatoloaga ne-a spus ca soarele ca sa fie benefic pt.pielea atopica, trebuie sa prinda un bronz usor (in functie si de tipul de piele al copilului).

Ce alte cremute ati mai incercat?
TatyKS
Scris: Thursday, July 27, 2006 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Karina are un pigment foarte bun la piele, o prinde soarele usor si se maroneste asa...a prins-o soarele pe fata pe maini , si picioare si deja e un pic creolaras
stele_pe_cer
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:11 PM
Nivel

La noi Matei arata precum tractoristiihohot : bronzat pe maini de la cot in jos, la fata si de la genunki in josras ...sa vedem daca carpim si restul la maresic ...
leut
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:16 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

A noastra e in ambalaj albastru inkis, iar crema e de culoare alba si tot alba ramane si pe piele un timppuker ...

Leut, ce factor de protectie are a ta si ce culoare are ambalajul?

Scuze...abia acum am vazut mesajul!
Crema este intr-o butelcuta albastra si scrie factor de protectie 30 (foarte ridicat) si a costat in jur de 400000lei. Stai asa...mai scrie "foarte rezistent la apa"!
sic
codruta
Scris: Thursday, July 27, 2006 1:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
taty wrote:
Eu i-am luat Karinei crema de la Avene cu factor de protectie 40 si am dat pe ea 500 de mii si un pic . Mie una mi se pare foarte buna!

da, 548.000 am dat eu pe aceasta crema si mie imi place. La banii astia sper sa fie si buna
stele_pe_cer
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:18 PM
Nivel

leut wrote:

Scuze...abia acum am vazut mesajul!
Crema este intr-o butelcuta albastra si scrie factor de protectie 30 (foarte ridicat) si a costat in jur de 400000lei. Stai asa...mai scrie "foarte rezistent la apa"!
sic

Multumesc, Leut...oare ar fi cazul sa o cumpar si p'asta, kiar daca are factor de protectie asa mare?Oare se mai bronzeaza daca are FPS-ul 30?
leut
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:25 PM
Nivel

Pai, il dai pe Matei inainte de a ajunge pe plaja, apoi la fieacare ora reaplici crema. Important cred ca e faptul ca sta la soare si nu atat bronzul, nu?sic
stele_pe_cer
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:27 PM
Nivel

leut wrote:
Pai, il dai pe Matei inainte de a ajunge pe plaja, apoi la fieacare ora reaplici crema. Important cred ca e faptul ca sta la soare si nu atat bronzul, nu?sic

Uite ca o sa mai intreb dermatoloaga, ca nici eu nu am inteles prea bine daca soarele in sine e important sa cada pe pielea lui atopica, sau si bronzul ar avea ceva de-a face.Eu ma gandeam ca crema cu FPS il protejeaza atat de bine, ca razele solare numai au nici un efect benefic (desi se cam spune ca nici nu ar avea, nici nu mai stii pe cine sa crezioare ...)
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
taty wrote:

Si noi tot din asta avem. Este bestiala. Facuse Alex niste bubitze de la soare pe gat, ma stresau la maxim si dupa 2 zile de aplicat Aven-ul asta i-au trecut. Intra foarte usor in piele si nu are miros ceea ce este bine pentru ca Alex se oftica rau daca ceva este prea parfumat.
Cu crema asta o dau mai mult pe gat, pe corp mai mult ma streg pe maini eu sa scap de crema.
A fost scumpa din punctul meu de vedere dar isi merita banii ca si repara niscavai probleme.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.