Chestionar intrebare: In familie (pulover sau bluza pentru un copil+pari (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Modular/domino knitting (http://forum.7p.ro/Modul) 10 76%
Pardesiu sau poncho 0 0%
Fusta sau rochita tricotata 3 23%

propuneri pentru concursul nr. 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Tuesday, December 18, 2012 9:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Va rog sa votati ceea ce doriti sa lucrati la noul concurs, sau daca aveti alte idei va rog sa-mi spuneti.
Eu am pus in ordinea in care as prefera eu temele, adica mi-ar place prima tema cea cu modele norvegiene, dar m-am gandit ca poate nu toata lumea are rabdare sa se bage la fire multe si combinatii...

A doua tema mi s-a parut draguta! Nu v-ar place sa va admire lumea cu acelasi gen de tinuta? Adica va faceti si voua si fetitei/baietelului acelasi model, eventual si sotului si iesiti impreuna de manuta la plimbare in primvara yes

La a treia tema mi s-a parut dragut sa incercam sa mai adunam din resturile de fiure de prin casa, care la mine cel putin incep sa se adune si imi vine sa le bag la cos.

Ultimele doua teme sunt mai normale ca sa zic asa...
gabyta
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
chitara
pcinfo
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:01 AM

Habar n-am de ce nu mi-a pus decat ultimele 3 optiuni, asa ca dorinta mea de a folosi tehnica se duce naibii... Asadar temele sunt:
1. Fair Isle sau model norvegian (http://www.garnstudio.com/lang/en/category.php?id=7)
2. In familie
3. Domino/modular knitting (http://forum.7p.ro/Modular-knitting.aspx?g=posts&t=14961)
4. Pardesiu/poncho
5. Fusta sau rochita tricotata
gabyta
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
rectific
optez ptr 1,2,si 3 oricare ma atrage din astea 3.yes
pcinfo
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:07 AM

:)
ildi
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:30 AM

1 si 3
ideea de uniformitate nu ma atrage,iar rochie,fusta,deh,eu mereu in pantaloni,ar fi o piesa in plus abandonata in dulap
pcinfo
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:33 AM

ildi wrote:
1 si 3
ideea de uniformitate nu ma atrage,iar rochie,fusta,deh,eu mereu in pantaloni,ar fi o piesa in plus abandonata in dulap

hmm ai dreptate, si eu sunt mai mult in pantaloni, cred ca de cand a inceput scoala in septembrie am luat de vreo 3 ori fusta pe mine la scoala... Sunt genul sportiv, mi se pare incomod cu fusta p[rintre calculatoare la scoala...
LilianaD
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Fetelor...ati uitat sa votati sic Eu am votat 1,cu toate ca nu le am cu tricotatul, mi-ar place sa vad la voi ceva in genul modelelor expuse de Carmen, poate-poate invat si eu. Nici n-am pretentii, asa-i ?alcool
REVIN...Carmen care chestionar e bun ? 1 de la primul=3 de la al doilea.Sterge unul dintre ele, ca se creeaza confuzii.
ildi
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:56 AM

LilianaD wrote:
Fetelor...ati uitat sa votati sic Eu am votat 1,cu toate ca nu le am cu tricotatul, mi-ar place sa vad la voi ceva in genul modelelor expuse de Carmen, poate-poate invat si eu. Nici n-am pretentii, asa-i ?alcool

celelalte 2 teme nu apar la statistica....eu de aceea am scris optiunea measorryoricum,prima mea preferinta e cel norvegian...
LilianaD
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:59 AM
Nivel

Da ILDI, AM VAZUT, EU AM VOTAT ALA CU domino, ala norvegian nu stiu cum arata.hohot
ildi
Scris: Tuesday, December 18, 2012 11:01 AM

LilianaD wrote:
Da ILDI, AM VAZUT, EU AM VOTAT ALA CU domino.

stiu,dar preferinta mea nr 1 nu e.....daca va reusi carmen sa le ataseze voi vota cu siguranta,intre timp am votat modularul,care e pe locul 2 al preferintelor mele
LilianaD
Scris: Tuesday, December 18, 2012 11:05 AM
Nivel

Uff...ce repede raspunzi, pana reusesc eu sa scriu, mai si editez...alcool ,mor de ciuda ca nu-mi mere tastatura, nici nu-mi vine sa mai scriu nimic.plans
ildi
Scris: Tuesday, December 18, 2012 11:10 AM

LilianaD wrote:
Da ILDI, AM VAZUT, EU AM VOTAT ALA CU domino, ala norvegian nu stiu cum arata.hohot

e acela cu modele de alte culori,cum a facut diana puloverul ptr sotul ei de ex

ildi attached the following image(s):
20-2_medium.jpgmain_medium.jpg

ildi
Scris: Tuesday, December 18, 2012 11:12 AM

LilianaD wrote:
Uff...ce repede raspunzi, pana reusesc eu sa scriu, mai si editez...alcool ,mor de ciuda ca nu-mi mere tastatura, nici nu-mi vine sa mai scriu nimic.plans

de ce nu-ti iei o tastatura externa? si eu trebuie mereu sa revin la ce am scris,caci tasta de spatiu e tot incleiata si uneori iese un carnathohot hohot hohot hohot
LilianaD
Scris: Tuesday, December 18, 2012 11:42 AM
Nivel

ildi wrote:

de ce nu-ti iei o tastatura externa?

nu stiu unde gasesc aici, si speram sa orezolv pe asta.Hai ca suntem off-topic.
Deci...imi place si modelul norvegian,numa cred ca te incurci in atze.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.