Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Va rog sa votati ceea ce doriti sa lucrati la noul concurs, sau daca aveti alte idei va rog sa-mi spuneti. Eu am pus in ordinea in care as prefera eu temele, adica mi-ar place prima tema cea cu modele norvegiene, dar m-am gandit ca poate nu toata lumea are rabdare sa se bage la fire multe si combinatii...
A doua tema mi s-a parut draguta! Nu v-ar place sa va admire lumea cu acelasi gen de tinuta? Adica va faceti si voua si fetitei/baietelului acelasi model, eventual si sotului si iesiti impreuna de manuta la plimbare in primvara
La a treia tema mi s-a parut dragut sa incercam sa mai adunam din resturile de fiure de prin casa, care la mine cel putin incep sa se adune si imi vine sa le bag la cos.
Ultimele doua teme sunt mai normale ca sa zic asa... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| |
|
| Habar n-am de ce nu mi-a pus decat ultimele 3 optiuni, asa ca dorinta mea de a folosi tehnica se duce naibii... Asadar temele sunt: 1. Fair Isle sau model norvegian (http://www.garnstudio.com/lang/en/category.php?id=7) 2. In familie 3. Domino/modular knitting (http://forum.7p.ro/Modular-knitting.aspx?g=posts&t=14961) 4. Pardesiu/poncho 5. Fusta sau rochita tricotata |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| rectific optez ptr 1,2,si 3 oricare ma atrage din astea 3. |
|
| :) |
|
| 1 si 3 ideea de uniformitate nu ma atrage,iar rochie,fusta,deh,eu mereu in pantaloni,ar fi o piesa in plus abandonata in dulap |
|
| ildi wrote:1 si 3 ideea de uniformitate nu ma atrage,iar rochie,fusta,deh,eu mereu in pantaloni,ar fi o piesa in plus abandonata in dulap
hmm ai dreptate, si eu sunt mai mult in pantaloni, cred ca de cand a inceput scoala in septembrie am luat de vreo 3 ori fusta pe mine la scoala... Sunt genul sportiv, mi se pare incomod cu fusta p[rintre calculatoare la scoala... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor...ati uitat sa votati Eu am votat 1,cu toate ca nu le am cu tricotatul, mi-ar place sa vad la voi ceva in genul modelelor expuse de Carmen, poate-poate invat si eu. Nici n-am pretentii, asa-i ? REVIN...Carmen care chestionar e bun ? 1 de la primul=3 de la al doilea.Sterge unul dintre ele, ca se creeaza confuzii. |
|
| LilianaD wrote:Fetelor...ati uitat sa votati  Eu am votat 1,cu toate ca nu le am cu tricotatul, mi-ar place sa vad la voi ceva in genul modelelor expuse de Carmen, poate-poate invat si eu. Nici n-am pretentii, asa-i ? celelalte 2 teme nu apar la statistica....eu de aceea am scris optiunea mea oricum,prima mea preferinta e cel norvegian... |
|

| Da ILDI, AM VAZUT, EU AM VOTAT ALA CU domino, ala norvegian nu stiu cum arata. |
|
| LilianaD wrote:Da ILDI, AM VAZUT, EU AM VOTAT ALA CU domino. stiu,dar preferinta mea nr 1 nu e.....daca va reusi carmen sa le ataseze voi vota cu siguranta,intre timp am votat modularul,care e pe locul 2 al preferintelor mele |
|

| Uff...ce repede raspunzi, pana reusesc eu sa scriu, mai si editez... ,mor de ciuda ca nu-mi mere tastatura, nici nu-mi vine sa mai scriu nimic. |
|
| LilianaD wrote:Da ILDI, AM VAZUT, EU AM VOTAT ALA CU domino, ala norvegian nu stiu cum arata. e acela cu modele de alte culori,cum a facut diana puloverul ptr sotul ei de ex ildi attached the following image(s):

|
|
| LilianaD wrote:Uff...ce repede raspunzi, pana reusesc eu sa scriu, mai si editez...  ,mor de ciuda ca nu-mi mere tastatura, nici nu-mi vine sa mai scriu nimic. de ce nu-ti iei o tastatura externa? si eu trebuie mereu sa revin la ce am scris,caci tasta de spatiu e tot incleiata si uneori iese un carnat |
|

| ildi wrote: de ce nu-ti iei o tastatura externa?
nu stiu unde gasesc aici, si speram sa orezolv pe asta.Hai ca suntem off-topic. Deci...imi place si modelul norvegian,numa cred ca te incurci in atze. |
|
|