Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| miriam wrote:cred ca tine mai bine cu balena si tul, dar nu se prea se "asorteaza" cu palarie crosetata dar gagaritza ta oricum este frumoasa, sa o poarte cu sanatate miriam poate nu se asorteaza asa bn ,mai ales ca este alb ,daca era mov poate dadea mai bn ...dar mie imi place cum a iesit ,sti cum e ......gusturile nu se discuta! mersic de gompliment ptr gaga mea! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| otilia gergely wrote:Gata, am reusit sa o apretez!
Eu sunt foarte incantata de cum a iesit!
Suuuuper! si culoarea....ce sa mai zic! s-o porti sanatoasa! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Felicitari tuturor "lucratoarelor"! Toate palariutele expuse sumt frumoase! Fiecare in felul ei, si...pentru purtatoarea ei! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Uite si palariuta mea!Imi place ce a iesit.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mirela cat e de frumoasa!Felicitari! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mirela multumec pentru participare, e foarte frumoasa palaria ta! |
|
| Oana,Madanuta multumesc!Sper sa apuc sa o port vara asta. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| Mirela a iesit foarte frumoasa.
Va fi greu la vot |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| Mirela e bestialaaaaa
cate palariutze putem vota? va fi f greu, cvred ca cea mai grea departajare de pana acum.
eu am desfacut palariutza mea din acril. M-am aventurat eu in concurs cu voi dar nu e cazul. Incerc cand mai capat experienta palariutza asta si va arat sa ma laud chiar daca concursul va fi de multa vreme inchis |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ce grea o sa fie votarea cu atatea palarii reusite... mirela, draguta si palaria ta, felicitari! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Ufff nu mai am ata ca sa o termin si mai aveam de facut 6 randuri Asta e! O sa postez saptamana viitoare poza cu palaria mea ca abia luni e mercato si gasesc ata. |
|
| Fetele multumesc!Sigur ca va fi greu la votare.Mie imi plac toate,fara exceptie.Daca ar fi dupa mine as avea cate una din fiecare culoare pe care ati facut-o voi.Dar nu prea port palarii.Iar asta crosetata este prima pe care am facut-o pt mine.Am mai facut una micuta pt finutza mea. Alinus nu mai ata de alta culoare ca sa completezi?Cred ca ar merge.Ceva in genul celei facute de Anabella.Mult succes! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Chiar daca nu mi-a reusit apretarea, postez si eu poza cu palariuta mea. petronela_gav attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mai e putin si se termina concursul cu numarul 3. Va multumesc pentru participare, ati lucrat foarte frumos, palariile voastre, toate, sunt de admirat! Voi posta toate palariile participante.
Mandarina
Ruxandra S
Anabella
Carla
Otilia Gergely
Ral
Petronela Gav
Gagaritz
Mirela74Cris
Irinuta |
|