Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Madanuta eu o sa o fac sau cel putin ma voi stradui.Vedem ce o sa iasa.Doar ca mai am ceva de terminat.Haideti fetele!!!! E superba palaria!
Madanuta totdeauna exista si alta opinie diferita asa ca.... |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| eu ma bag.imi pace tema,plus ca sincer m-am uitat pe schema si nu e chiar asa usoara cum am crezut.m-a luat limba pe dinainte |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Fetele, ma bucur ca starea de spirit e buna! Mai ramane sa aveti spor la lucru. Intai spor la cumparat ate, apoi la crosetat cu voi! O sa o lucrez si eu ca nu scap de fiica-mea! |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Madalina imi place cum ai pus problema! Ruxandra abia astept sa vad cum iti iese palariuta ca tu ne-ai obisnuit numai cu minunatii! Mirela spor la lucru si tie! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Oana cine stie, daca nu te hotarasti intr-o luna sa o lucrezi si tu! La viteza ta, intr-o dupa amiaza e gata! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mada nici chiar asa! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| E superba si tema si palaria. Din pacate eu voi participa doar cu incurajari si galerie pentru ca nu-s asa buna prietena cu croseta. Chiar daca as face o palarie, nu poate fi pusa alaturi de operele voastre de arta. Sa aveti mult spor! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| pot si eu?? sunt membru de putina vreme dar mai demul decat e data limita. sunt incepator dar vreau si euuu sa incerc..plllssss putem cere ajutor?:P (glumeam) |
|

| anedelcu wrote:pot si eu?? sunt membru de putina vreme dar mai demul decat e data limita. sunt incepator dar vreau si euuu sa incerc..plllssss putem cere ajutor?:P (glumeam) poti participa si da poti cere ajutor.aici nu e concurenta incat sa nu ajutam si pe ceilalti.asa ca , daca nu intelegi ceva potio intreba si noi te ajutam. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna! Waw ce tema frumoasa! Parca imi vine si mie un gand sa ma bag! Cam cate grame credeti ca intra? Iar fir Flavia o fi bun? Si daca o fac din fir colorat mai pot s-o apretez?
|
|

| roxinthya wrote:Buna! Waw ce tema frumoasa!  Parca imi vine si mie un gand sa ma bag! Cam cate grame credeti ca intra? Iar fir Flavia o fi bun? Si daca o fac din fir colorat mai pot s-o apretez? eu cred ca , cam 50 de grame de flavia,ca si eu cu flavia o sa o fac.nu cred ca e vreo problema cu apretatul daca e colorata. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| trebuie ajustate dimensiunile pana la urma? asta cat iese de mare?
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| anedelcu wrote:trebuie ajustate dimensiunile pana la urma? asta cat iese de mare?
Daca e sa ma iau dupa poza cred ca e pentru copii ca diametrul borului e 21 cm, inaltime 4,5 cm si diametrul capului e de 7,5 cm. Dar poate o adaptam si pentru noi. Madanuta trebuie s-o facem identic cu modelul? |
|

| anedelcu wrote:trebuie ajustate dimensiunile pana la urma? asta cat iese de mare?
cred ca e marime de adult
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cred ca ma bag si eu sper sa reusesc |
|
|
|