Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| M-am tot gandit la noua tema pe care sa o aleg... Pentru ca imi plac foarte mult palariile de vara si pentru ca am gasit multe scheme postate de voi, m-am oprit la una frumoasa, care nu este foarte greu de lucrat, de aceea as propune si ca timpul de executie sa fie mai scurt decat la concursurile anterioare.
Aceasta este palaria.
madanuta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| nu e cam putin?e superba, dar e simpla.ia putin timp de executie.acum cum credeti.eu mi-am dat numai cu parerea , va rog sa nu va suparati |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Palaria e foarte frumoasa ,dar cand ma gandesc ca trebuie apretata si tot farmecul ei este sa stea teapana ma face sa ma retrag din competitie,dar o sa fiu in preajma sa va fac galerie.
|
|
| Eu m-am gandit ca o luna ar fi o perioada destul de generoasa pentru palarie. Daca nu va place tema propusa, caut alta, numai sa participati. |
|
| mie imi place provocarea, trebuie sa facem ceva ce ne ingrozeste, apretarea,dar as vrea ceva mai complicat, de exemplu RuxandraS attached the following image(s):
|
|
| Asta scrie ca are diametrul de 26cm mai mare trebuie sa adaptam noi schema si ne trebuie minim 56cm .Nu arata prea bine la o dimensiune asa de mare.Astea sunt asa de bibelou. |
|
| Ruxandra, borul mi se pare prea mare, daca abia stau apretate cele mai mici , ar fi nebunie curata sa ne chinuim sa apretam acest bor. Am vazut si eu mai multe modele, dar cel propus de mine mi s-a parut mai "purtabil". |
|
| Mada tu esti sefa tu propui si cui ii convine participa cui nu-i convine nu participa. Simplu. |
|
| eu nu am zis nimic.normal ca mada decide, eu am dat asa cu parerea, ca musca in lapte imi cer scuze daca am deranjat pe careva. |
|
| Ruxandra si eu mi-am dat ca si tine cu parerea. Nu ai deranjat pe nimeni. Sa vedem ce zice si Madanuta. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vai apret, am cosmare numai cat aud de el , mama apreta orice si kilotii saraca, muncea ca un sclav.Fac orice numai palarie nu .Succes fetelor, palariuta e frumoasa ,cine poarta si-i place o sa faca valuri cu ea pe-afara |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Madanuta chiar imi place palaria,iar daca fetele spun ca e putin ,de ce nu am face si o poseta care sa mearga...? Oricum ar fi,tu hotarasti ca tu esti sefa! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| mie imi place tare mult palaria si chiar o aveam in plan sa o fac saptamna asta pentru fetita mea sa o ia la o nunta , daca e prea putin sa fie si timpul mai scurt sau sa mai facem ceva asortat la palarie |
|
| Fetele, va multumesc pentru pareri. Intr-adevar, are dreptate o persoana draga mie care mi-a zis ca nu voi putea multumi pe toata lumea. Si m-am gandit chiar la mine, nici eu nu am participat la toate concursurile, daca nu mi s-a potrivit tema sau nu m-am priceput sau nu mi-a placut, nu am participat. Ramane palaria postata de mine. Participa orice membru inscris pe forum pana la data de 5.07.2010. Se vor posta 2 poze din timpul lucrulu si cel putin una cu produsul final. Deci in total cel putin 3 poze. Data incheierii concursului 5.08.2010. Perioada de votare:6,7,8 august, iar 9 august se va anunta castigatoarea. Voteaza doar membrii inscrisi inaintea inceperii concursului. Premiul: SURPRIZA (logic ...ate ca doar nu vom croseta suruburi ) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa tema nu multumesti toata lumea Madanuta,intradevar |
|
|