Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| poate va mai alturati nu ma lasati singura |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Georgyana,ce fain arata... Ma apuc si eu de el,dar am avut de terminat un bolerou,pentru una din fetele mele. Am observat si eu ca,fetelor le-a cam pierit cheful de lucru,sa fie oare de vina vara,caldura...?
|
|

| LilianaD wrote:Georgyana,ce fain arata...  Ma apuc si eu de el,dar am avut de terminat un bolerou,pentru una din fetele mele. Am observat si eu ca,fetelor le-a cam pierit cheful de lucru,sa fie oare de vina vara,caldura...? Sincer eu cred ca e numai bn sa stai in casa la racoare decat sa alergi prin soare le inteleg pe cele cu servici ca sunt mai ocupate dar multe dintre noi avem copii mici si stam acasa printre treburile case-i se gaseste si un mic timp pt croseta ..parerea mea |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Georgyana, ce bine arata... spor in continuare. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Georgyana,spor la treaba ,iasa frumos iar firul e superb |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| liliana felicitari cistigatoarei pt concursul precedent.si acest concurs este interesant.imi place mult vesta.spot la toate.ca e rapida si usoara de facut.cred.asa mi se pare mie. |
|

| Multumesc Dana. Am inceput si eu vestuta,inceputul e usor ,sa vedem cand intru in modelul celalalt ,cum e.Sper sa se mai mobilizeze si alte fete. |
|

| asa este se face usor si jos haideti fetele...eu de luni mai lucrez la el acum m-am inhamat si cu rochita de la ana |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| georgyana, spor la lucru
Lili, nu fi suparata |
|

| Miriam nu sunt deloc suparata. Cine vrea vestuta,in mod sigur o va face,cine nu...nu. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| LilianaD wrote:Miriam nu sunt deloc suparata. Cine vrea vestuta,in mod sigur o va face,cine nu...nu. da asa este...poate trebuia propusa o perioada de concediu si la concursuri:018: |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu vreau vesta si am gasit si material.Initial il voiam pentru o rochie dar am gasit altceva>Numai sa reusesc toate ca iar am 5 in lucru |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Spor fetelor! Foarte frumos Georgyana |
|

| miriam wrote: da asa este...poate trebuia propusa o perioada de concediu si la concursuri:018:
Si eu m-am gandit la lucrul asta,poate fetele nu mai au chef sa lucreze pe perioada de vara,s-au poate s-au saturat de concursuri. Pe mine una, concursurile ma stimuleaza,i-mi place sa lucru ceva cand vad ca si altcineva mai lucreaza acelasi model.Acuma fiecare cum crede. Pana una alta,imi place cum iese vestuta,si ma bucur ca si la Diana mea ii place,si ce mandra o sa fie cu ea la faculta,cand le zice la colege ca-i facuta de mami. Si daca tot nu lucram,hai sa va povestesc ceva:cand i-am facut la Alina prima vestuta,a mers cu ea la faculta si colegele ei:"oauuuu ,ce faina-i,de unde o ai?" Alina: " mami mi-a facut-o" Colegele:"nu-i zici sa ne faca si noua,ca-i platim" Alina: "da` ce-s proasta? sa aveti si voi ca mine?" Asta e Alina mea.
Carla ,asa printre picatele reusesti sigur |
|

| LilianaD wrote:Si eu m-am gandit la lucrul asta,poate fetele nu mai au chef sa lucreze pe perioada de vara,s-au poate s-au saturat de concursuri. Pe mine una, concursurile ma stimuleaza,i-mi place sa lucru ceva cand vad ca si altcineva mai lucreaza acelasi model.Acuma fiecare cum crede. Pana una alta,imi place cum iese vestuta,si ma bucur ca si la Diana mea ii place,si ce mandra o sa fie cu ea la faculta,cand le zice la colege ca-i facuta de mami. Si daca tot nu lucram,hai sa va povestesc ceva:cand i-am facut la Alina prima vestuta,a mers cu ea la faculta si colegele ei:"oauuuu ,ce faina-i,de unde o ai?" Alina: " mami mi-a facut-o" Colegele:"nu-i zici sa ne faca si noua,ca-i platim" Alina: "da` ce-s proasta? sa aveti si voi ca mine?" Asta e Alina mea. Carla ,asa printre picatele reusesti sigur Lily mai facut sa rad singura cu Alinuta ta pai bv ei ca asa sunt fetele sa nu aiba si alta fata ce au ele dar trebuia sa se gandeasca si la mami ca facea banuti |
|
|
|