Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Va invit la un nou concurs,avand ca tema
VESTUTA
Sper sa va placa,fiind un model dragut,care merge purtat atat la o tinuta casual, cat si la una mai eleganta.
Conditii de participare:-poate participa oricine este inscris pe forum pana la data inceperii concursului. -perioada de desfasurare a concursului 6 iulie-8 august,deci aveti la dispozitie o luna,cred ca este suficient,fiind vorba doar de o vestuta. -se acorda prelungiri de maxim 1-2 zile,in cazul in care cineva mai are foarte putin de lucru ca sa incheie vestuta. -votarea va avea loc pe data de 9,10,11 august,,urmand sa se anunte castigatoarea in data de 12 august -la fel, poate vota orice persoana inscrisa pe forum pana la data inceperii concursului. -atat culoarea,cat si lungimea vestutei,pot fi adaptate,dupa preferinte.
Acestea fiind zise,voi atasa modelul si va doresc SPOR LA LUCRU LilianaD attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| foarte frumosasa Liliana ....o am si eu salvata ...ptr cindva! |
|
| Gagatitz te invit sa participi,doar ai pentru cine o face,nu?
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Liliana, felicitari pentru tema aleasa. Draguta vestuta. Cred ca voi, participantele la concursul anterior veti fi avantajate putin, datorita partii ce se regaseste in vesta. Mult succes tuturor si spor la munca.
|
|
| Alina,te poftesc sa participi si tu,ca ai terminat stagiul la galerie. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| liliana super vestuta |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| mama ce frumoasa e..... oare din ce materiale o merge facuta? |
|
| il fac si eu din bumbac cu matase nuanta asta georgyana attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Waw,ce super e!!Atatea concursuri,toate tentante,le-as fac pe toate si nu am cum!!! |
|
| Georgyana,ce frumos e firul Roxinthya poti sa faci din ce-ti place tie ,si eu vreau sa o fac pentru fica-mea,ca i-a placut tare mult. Carla,hai ca asta nu ia atata timp. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumoasa tema,eu nu am timp... Am altele incepute pe care vreau sa le temin pana imi vine sotul acasa. |
|
| Haideti fetelor,cine se mai inscrie? Sau ati asteptat noul concurs,doar asa din curiozitate? Am uitat sa specific in regulament ca se pun 1-2 poze din timpul lucrului si la final poza la purtator,dar cred ca deja stiti voi lucrul asta. |
|
| eu am inceput deja am facut spatele partea de sus georgyana attached the following image(s):
|
|
| Grorgyana,iese super fain ,si firul e beton. |
|
| Dragele mele nici aici nu va inghesuiti dar eu am avansat un pic asa ca hai sa va arat georgyana attached the following image(s):
|
|
|