|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| O schema mai "vizibila" nu este?
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| din asta nu prea se vede cum se inmulteste ca sa iasa asa rotund in fata ( pentru mine cel putin care sunt mai incepatoare in ale crosetatului ) eu am inceput ca a venit perfect modelul pentru serbarea de la scoala a fetei mari ,dar...........imi iese dreptunghi in fata nu rotund sper ca nui problema ca la inceput dintro bucata nu?
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| SUPERB, Pe asta il voi face si eu. Multumesc Mihaela |

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| si mie imi placeeeeee! Mihaela |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ´Superb boleroul!!!!! dar cum eu sunt aproape zero cu croseta fac galerie |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| ءثقسه زشقمش سه خشدش
|
| |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce faci draguto?Ai dat-o pe hieroglife? |
| Ah, in sfarsit, sa mor, a umblat Kaze la setari si nu-mi scria decat cu literele lui Deci ,Oana si Carla, mersi mult pentru skeme Nu conteaza daca e facut dintr-o bucata sau parti separate, important e sa fie cat mai aproape de ce-i in poza.As vrea si eu unul negru cred ca m-ar aseza de minune ma bucur ca va place Eu fug sa-mi termin tricoul ca trece vara |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Spunei lui Kaze sa traduca ce ai scris mai sus.M-am prins ca el a umblat ,dar eu il banuiam ca a intrt in locul tau si ne zice ceva Gen,,Succes fetelor!!!!"" sau mai lasati-mi scumpa sotie in pace cu schemele si atele voastre ca o inchid in dulapior cu ,,lacusta'' ei. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mihaela acolo e explicatia modelului? Am uitat din ce ata vreau sa-l fac am stiut dimineata |
| carla lasa cati aduci aminte tu.ana vad ca ai spart ghiata.pina acum e foarte frumos.sa vedem mai departe. spor fetelor harnicute. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| superba tema! felicitari oare facut cu flavia dupa model..ce masura iese? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| anedelcu wrote:superba tema! felicitari oare facut cu flavia dupa model..ce masura iese? Eu ma gandesc la ceva acril subtire sau PNA |
|
| dana mersi,dar eu mam oprit cu el.am crezut ca ma descurc dar astept pe cele mai cu experienta sa inceapa si sa ne dea ceva detalii.numi place cum iese.mam grabit ca am vrut sa fie gata la serbarea de poimaine la fata dar.........mai astept |
|
|