|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Abia astept sa vad tema pentru urmatorul concurs!Hai Mihaela |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, as vrea un bolero sau vestuta de vara , ceva mic deasupra taliei, de facut repede sa nu treaca vara si mai ales ca multe mai lucrati si la concursul Oanei.As vrea un stil casual ,clasic,intr-o singura culoase neaparat,ceva care sa nu atraga atentia mai mult deact trebuie.Daca ma ajutati cu modele sunt recunoscatoare am vazut ieri o tipa in coffeshop cu asa ceva ,daca nu eram in masina o opream sa-i fac poza |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha mai mergi si azi si poate o mai vezi pe tipa de ieri s-o pozezi. Tu mereu ai propus teme super asa ca eu nu te ajut cu nimic ca ai tu idei cat pentru 100.
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Miha felicitari si din partea mea foarte frumos salul ! Oana multumesc de serviciu ....inca nu ia trecut gagalinei tusea ,intentionez sa merg la pneumolog cu ea zilele astea ca tuseste de prea mult timp .Miha sa imi lasi adresa pe pm ! |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Felicitari Mihaela!!!Felicitari tuturor participantelor!!! |
| Mihaela,pun cateva idei carla attached the following image(s):
|
| Mersi mult Carla.Ce frumusel e primul, oare florile sunt aplicate...se lucreaza repede e doar plasa . |
| t-mihaela wrote:Mersi mult Carla.Ce frumusel e primul, oare florile sunt aplicate...se lucreaza repede e doar plasa . Si mie imi place mult primul,mai ales ca n-am mai facut genul asta de bolero.am sa caut si schema.Florile cred ca sunt aplicate.Oare asta e? carla attached the following image(s):
|
| Da,asta cred .S-ar putea sa ramana asta .Ma duc la munca acum,maine o sa deskid concursul. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super inspiratie!Mihaela,abia astept sa deschizi concursul |
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| MIHA ASTEPT PM !! |
|
| A ajuns premiul in Ro .Sper sa fac rost si de poze Multumesc. |
|
|