Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mi-am comandat inca un paket de merino albastru,in total 800 g sa-mi ajunga pardesiul pana la calcai Deci intru in joc cum le primesc ma apuc de treaba.Modelul e usor si merge repede cred ca in doua saptamani cine vrea il termina |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha asa te vreau !Hotarata ! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Fetele, ce ziceti e drept, sau mai larg jos? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| E usor evazat in aprtea de jos, dar putin .O sa fac u tipar desenta de minedaca va ajuta cu ceva. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| carmenush wrote:E usor evazat in aprtea de jos, dar putin .O sa fac u tipar desenta de minedaca va ajuta cu ceva. Cum sa nu? Asteptam! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Este foarte frumos modelul. Din poza se vede ca este facut cu croset mai gros, am raportat "frunza" la mana fetei. As face si eu unul, sa vad cum stau cu finantele... Si sa-mi gasesc croseta minune... ca am ratacit-o pe undeva....
Cum se fac scazaturile la modelul asta? |
|
| Si eu cred ca e facut cu croset mai mare decat cere firul de asta e si asa labartat .Nici eu nu stiu exact cum se scade, ar trebui sa ma prind din mers dar daca aveti skema ar fi mai usor. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Vai ce frumos este!!!! ce m-as baga si eu, ma mananca degetele numai cand ma uit la el!! Sa vad cum stau cu timpul, chiar daca nu ajung sa-l termin in concurs parca tot l-as face. Eu cred ca-l fac o nuanta de maro, bej sau verde inchis, poate gri?? Sa vad ce gasesc pe la magazine si cine incepe intai sa dea startul, ca eu sunt tamaie la scheme si modele Un filmulet ceva cum se face modelul asta, ma poate ajuta cineva? |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| frumoasa tema ,frumos pardesiul ,parca incepe sa ma manance degetele pentru ca ma gandeam sa-mi fac |
|
| Cum sa scazi http://www.youtube.com/watch?v=UuzQFqFK7pk&playnext=1&list=PL73EDB686CBFF0633 |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| multumim! e de mare ajutor filmuletul... |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Super filmuletul, acum am inteles si modelul mai bine! |
|

Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| T-Mihaela, multumim pentru filmulet. Le va fi de ajutor fetelor. Nu v-am uitat cu tiparul, dar va rog mult, dati-mi un ragaz pana luni-marti, caci acum sunt in focuri cu petrecerea de duminica a fiului meu. Azi facem la gradinita Daca de la 5 ani facem 2 petreceri..... |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| carmenush wrote:T-Mihaela, multumim pentru filmulet. Le va fi de ajutor fetelor. Nu v-am uitat cu tiparul, dar va rog mult, dati-mi un ragaz pana luni-marti, caci acum sunt in focuri cu petrecerea de duminica a fiului meu. Azi facem la gradinita Daca de la 5 ani facem 2 petreceri..... carmen eu Minei ii fac cate 2 de la 1 an.stiu cum e. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| carmenush wrote:T-Mihaela, multumim pentru filmulet. Le va fi de ajutor fetelor. Nu v-am uitat cu tiparul, dar va rog mult, dati-mi un ragaz pana luni-marti, caci acum sunt in focuri cu petrecerea de duminica a fiului meu. Azi facem la gradinita Daca de la 5 ani facem 2 petreceri..... La multi ani si multa sanatate baietelului si distractie placuta! |
|
|