Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| felicitari gargaritza! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Felicitari Gagaritz! SARBATORI FERICITE SI LINISTITE! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gagaritz felicitari |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| gargaritz, felicitari, frumos pardesiu, minunata printesa. Felicitari tuturor albinutelor harnicute! Paste fericit, alaturi de cei dragi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Felicitari Gagaritz si SARBATORI CU LINISTE SI PACE SUFLETEASCA TUTUROR. |
|
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| Hristos a Inviat , acum am ajuns si eu de la tara si am vazut ca au cam fost discutii pe aici, nu e frumos, mai ales acum in perioada Pastelui. Felicitari Gagaritz. Asteptam noua provocare. |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| multumesc Corisha inca ma mai gindesc ,mai astept propuneri ...sper sa am inspiratie si sa vin repede cu o noua tema !! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| gagaritz, felicitari!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| corysha nu a fost nici o discutie.daca ai citit si in urma mam si felicitat cu gagaritz ca nu am nimic cu ea.nici no cunosc personal.si aici pe forum nu mia facut nimic.deci eu cred ca nu mai are rost sa se zica ca au fost discutii a fost doar o ,,critica,,catre lucru nu la persoana.lucrul si persoana sunt 2 lucruri diferite pt mine.imi pare rau ca sa inteles altceva.succes gagaritz cu noul concurs.
|
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| felicitari pentru reusita gargaritz, ma bucur pentru tine. felicitari si pentru celelalte fete, s-au straduit sa faca lucruri cat mai placute!!!! |
|
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Felicitari Gargaritz! Oricum cred ca nu ai satisfactie mai mare ca bucuria Andreei. Sa-l poarte sanatoasa!
|
|
| multumesc frumos fetelor ,asa este a fost foarte admirata si mie imi creste inima cind spune tuturor ca mami i la facut! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Gagaritz, felicitari! Si celorlalte participante, felicitari pentru frumusetile facute! Carmenush, multam' de concurs, asa am reusit sa fac si eu prima hainuta crosetata! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| felicitari gagaritz!fetita ta face ca lucrurile facute de tine sa fie mai atragatoare si placute privirilor noastre! felicitari tuturor concurentelor!toate lucrarile sunt frumoase... carmenush trebuie sa-ti multumesc pt acest concurs si pt tema aleasa pt ca de ani buni mi-am dorit asa un pardesiu si fara acest concurs nu l-as avea,dar acum ma pot bucura de el ...poze voi posta la topicul potrivit cand voi reusi sa le fac pt ca aparatul meu m-a lasat cand mi-a fost lumea mai draga(cand mi-am terminat pardesiul)... |
|
| Am primit si frumosul premiu,,,multumesc mult Carmen ,esti o dragutza !! gagaritz attached the following image(s):
|
|
|