Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| florymarry |
|
| normal ana ca te votam e impecabil.e foarte frumos lucrat si mai ales ingrijit.nu e plin de gauroaice.fetele da nu sa zis ca se puteau combina culori?ce inseamna ca e cel mai apropiat de original?pai daca toate lam fi facut alb ce fel de concurs ar fi fost? sa cerut sa se respecte schema nu culoarea sau ce mai stiu eu.parerea mea si daca nu sta bine la careva nui bai sa mi se zica.trebuie sa se voteze LUCRUL .cu parere de rau nu e asa acum.nu am nimic cu nimeni sa fie clar.parerea mea e asta.daca mi e permis sa ma exprim in democratie.si nu ma refer la premiul final ca ala nu e important.pt fiecare din noi e important ca am realizat ceva pt copii nostri.eu stiu ca al meu nu e la nivelul la citeva si de fapt nu ma refer la al meu. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Dana , una din regulile acestui concurs a fost accea ca sunt interzise certurile ,asa ca prefer sa nu raspund,chiar daca eu sunt cea vizata cu pardisiul cu "gauroaice"!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Heiiiiii! Va rog doar sa votati.Comentariile rautacioase nu-si au rostul. Dana nu e frumos ce faci! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Fetelor, foarte frumoase jachetele voastre! Felicitari! Daca se mai poate vota, as vota jacheta lucrata de anamaria Mult succes! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor de la ce va certati aici? eu una nu am inteles .......adica Dana,te deranjeaza ca se voteaza mai mult Gagaritz sau cum? |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Votez Gagaritz!
|
|
| irene multumesc mult |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari pentru minunatiile realizate.Desi este tare greu sa aleg,votez Gagaritz |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Fetelor,imi displace sa vad ca chiar la concursul organizat de mine se isca discutii. Dana, sigur ca sunt ok combinatiile de culori. De votat, fiecare voteaza ce ii place cel mai mult, cu sau fara gauroaie, cu sau fara buzunare, bicolor sau multicolor sau uni. Deci nu vad unde sunt problemele. Va rog mult ca pana maine dimineata sa votati si atat, fara alte comentarii ca sa nu se mai iste discutii. Mult succes la votare, iar voua cele concurente relaxare si succes |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Felicitari tuturor! Votez Dana 78 |
|
| vali iti multumesc mult de tot de vot. ok carmenush.multumesc mult de lamurire.scuze tie pt ,,discutie,,nu vreau sa te superi. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| toate sant frumoase dar votez bire.anamaria |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| ii pot da un vot gargaritei?, felicitari e supeeeeerb, firul e extraordinar |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bire.anamaria |