Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| t-mihaela wrote:Oana tu ai facut patura din modelul asta ,esti experta Carla la tine am vazut niste fire faine potrivite , maro ,teleporteaza-le la mine Am inteles sa traiti!!! Eu alb il fac |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| super tema si pardesiul cred ca ma bag si eu |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Ma bucur tare mult ca va place modelul. Cred ca intra in jur de 700 de g de acril (poate mai putin, depiunde si de dimensiuni). Mult spor sa aveti. Abia astept sa vad ce iese din manutele voastre pricepute |
|

| Tipar n-ai?Daca nu ai gasit adaptam.Cum este,putin mai larg jos? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| ce supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tema, cred ca ma bag si eu dar ma gandesc la culoare. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O sa radeti dar eu in muuultele mele ate nu am o cantitate mai mare de 500g de aceeasi culoare. |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Interesant! pentru mine nu l-as face ca nu mai am unde sa-l port...poate pt vreo nora sper sa am timp, modelul e frumos. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| eu fac roz |
|

| oanamaria wrote:O sa radeti dar eu in muuultele mele ate nu am o cantitate mai mare de 500g de aceeasi culoare. Pai vezi de ce tot cumparam noi? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2011 Mesaje: 44
| l-as fi facut cu mare placere dar sunt asa mai rotunda:018: si imi trebuie ca 1 kg de acril daca nu mai mult si nu am 50 de postari succes curajoaselor :!:!:!!!!!!! |
|

Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Carla, nu am tipar dar eu zic cae usor de adaptat. Eu il vad drept si cu o usoara scazatura pe talie. Dar merge si drept pana la solduri si largit putin in jos. Gulerul e drept, maneca se rascroieste ca la orice pulover, haideti ca nu e greu.
Oanamaria, il poti face mai scurt sau cu maneca 3/4. Am specificat in regulament ca lungimea o adapteaza fiecare. Sau puteti face combinatie de culori. Modelul de baza sa se respecte. Spor, dragutelor. Sper sa gasesc timp sa-l fac si eu. |
|

| Oare modelul nu e pre indesat? Am sa-l incerc in curand |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| oanamaria wrote:O sa radeti dar eu in muuultele mele ate nu am o cantitate mai mare de 500g de aceeasi culoare.
Oana, inainte sa citesc postarea ta, ma gandeam exact la acelasi lucru, ca nu am ata de o singura culoare. Fetelor, daca il lucrati multe din voi, ma bag si eu, imi place mult si chiar imi trebuie. Dintr-o culoare deschisa l-as face sau un albastru frumos... Spor la lucru! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| nina_ionela wrote: l-as fi facut cu mare placere dar sunt asa mai rotunda:018: si imi trebuie ca 1 kg de acril daca nu mai mult si nu am 50 de postari succes curajoaselor :!:!:!!!!!!! Ia fa tu o tura pe la toate topicurile, si cu cate un raspuns la fiecare ajungi la 50. Hai curaj! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| vreau sa incerc si eu ca demult imi doresc asa ceva si tot am amanat ...nu stiu daca voi ajunge la final pt ca multe lucruri nu inteleg dar trebuie sa incerc... multumim Carmenush pt aceasta tema minunata |
|
|