Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”. Simularea holografica a venirii “Salvatorului” Noii Ordini Mondiale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Wednesday, April 21, 2010 5:45 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Am primit un mesaj pe email...incredibiluff uff uff

Proiectul Blue Beam (Raza Albastra) intentioneaza simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii si a distruge credinta si religiile.

„Vom avea un guvern mondial, fie ca va place, fie ca nu. Singura întrebare este daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimtamânt.”

Paul Warburg - membru al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), declaratie facuta în februarie 1950 în fata Senatului american.

„Suntem în zorii unei transformari globale. Nu mai avem nevoie decât de o criza majora adecvata si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

David Rockeffeler – presedinte de onoare al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), presedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declaratie facuta în septembrie 1994

În 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu si bine documentat material despre Proiectul NASA Blue Beam. Distrugerea credintei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificari în care se va simula prin proiectii holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasa frecventa pentru controlul mental. Sunt doar câteva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect.

Fost ziarist la publicatia canadiana L’Enquete si fondatorul unei agentii de presa independente - International Free Press Network, Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondiala. Serge Monaste a murit în conditii suspecte. Înca din 1994 el spunea într-un interviu ca a fost amenintat în mod repetat de primul ministru canadian si de Vatican.. Sub pretextul ca nu are voie sa îsi educe copiii acasa, autoritatile l-au arestat si i-au sechestrat familia.. Întors acasa, Serge Monaste, care nu suferise niciodata de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma caruia a murit. La scurta vreme, un alt jurnalist care îl ajuta în investigatii a murit tot în urma unui atac de cord, la fel de suspect. În dezvaluirile sale Serge Monaste arata pe baza unor documente autentice cum pot fi provocate astfel de atacuri de cord unor persoane incomode.

Va prezentam în continuare extrase din prezentarea realizata de Serge Monaste în 1994 în care demasca proiectul Blue Beam. Traducerea dupa înregistrarea audio a fost completata cu comentariile noastre privitoare la o serie de evenimente ce confirma parcurgerea unora dintre etapele acestui proiect.

“International Free Press Network nu este un grup religios sau o organizatie politica, ci o agentie de presa independenta care realizeaza investigatii. Suntem specializati în investigarea si publicarea de rapoarte speciale si casete audio care demasca dedesubturile implementarii unei Noi Ordini Mondiale. Scopul nostru este sa îi ajutam pe oameni sa realizeze ca venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis si nici o presupunere paranoica. Este un proiect satanic în curs de desfasurare. Care este scopul lui? Sa distruga religiile traditionale si mai ales religia crestina si sa le înlocuiasca cu o religie mondiala unica, bazata pe cultul omului. Sa aboleasca familia asa cum o stim noi astazi si sa o înlocuiasca cu indivizi (cetateni mondiali, oameni universali n.n.) care lucreaza fiecare pentru gloria guvernului mondial unic. Sa distruga orice forma de creativitate artistica sau stiintifica pentru a putea implementa o singura viziune, cea a guvernului mondial. Sa implementeze apartenenta obligatorie la un stat mondial condus de o forta militara unica, de o Justitie mondiala, de o singura lege comerciala, sa îi oblige pe oameni sa traiasca într-o pace falsa si sa impuna o noua religie si o noua cultura mondiala.”

“Blue Beam (raza albastra) este un proiect al NASA care presupune patru directii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Aceasta religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru ca fara aducerea omenirii în aceasta sclavie spirituala dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibila.“
False descoperiri arheologice pentru a submina credinta

“Primul pas în acest proiect vizeaza discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunostintelor religioase de pâna acum. Prin crearea unor cutremure artificiale în locatii precise de pe planeta, în care s-a presupus mereu ca se ascund secrete importante, se va urmari scoaterea la lumina a unor asa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul carorase va “dovedi” ca doctrinele marilor religii sunt false.“

Ne vom opri mai mult asupra modului în care aceasta etapa este deja pusa în aplicare, pentru ca am asistat de curând la un astfel de „cutremur”… de data aceasta mediatic. În seara zilei de 26 februarie 2007 pe toate posturile TV românesti si internationale James Cameron anunta lumii ca a descoperit «sarcofagul lui Iisus» si al familiei sale. Initial am crezut ca este vorba despre un nou film. La urma urmei cel care ne vorbea era un regizor, un creator de fictiuni precum Terminator, Alien sau Titanic. De data aceasta însa James Cameron vorbea cu convingere despre o mare descoperire arheologica, despre dovezi stiintifice, despre teste ADN si statistici care puneau la îndoiala chiar bazele religiei crestine. Arheologii gasisera 10 cutii cu oase pe care se aflau inscriptionate nume. Pe sase dintre ele se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua - Iisus, Maria, Iosif, Meriem - Maria Magdalena, Matei, Iuda. Despre celelalte patru nume care nu aveau atâta semnificatie religioasa, James Cameron nu a amintit însa nimic.

A sustinut doar ca are dovada ca acestea sunt oasele lui Iisus, ale mamei sale Maria, ale tatalui sau Iosif, ale Mariei Magdalena (Meriem) - sotia sa conform testelor ADN realizate asupra oaselor si fiului lor – Iuda. Testele ADN puteau într-adevar dovedi ca oasele respective apartineau unui cuplu care avea si un copil, însa nu dovedeau ca apartin lui Iisus. În plus numele respective erau ceva comun în Ierusalimul acelor vremuri. Erau întâlnite la fel de des cum am întâlni noi acum numele de Ion, Maria si Gheorghe. Pentru a elimina si acest impediment din calea mistificarii sale Cameron invoca parerea unui expert în probabilitati, Andrey Feuerverger. Acesta calculeaza ce sansa exista ca cele sase nume gasite pe sicriele de la Ierusalim sa fi facut parte din familia lui Iisus. O falsa problema pentru ca în realitate nu are cum sa existe un sicriu al lui Iisus si chiar daca ar exista, statistica nu este relevanta pentru a o rezolva. Raspunsul expertului contrazice teoria regizorului: statistic sansa este 1 la 600. Iar acesta, în loc sa spuna ca în proportie de 99% nu are cum sa nu fie vorba de familia lui Iisus, spune ca exista totusi o sansa!

În plus aceasta manipulare atât de intens mediatizata este infirmata chiar de cel care a descoperit osuarele, arheologul Amos Kloner. Într-un interviu publicat în Jerusalem Post, dar nu atât de intens mediatizat el spune: „Ceea ce pretinde documentarul este un fals istoric. Nu exista un mormânt al familiei lui Iisus. Nici nu se putea face un astfel de mormânt, astfel încât sa cuprinda persoane care au murit în locuri diverse, la distante mari în timp.” Cine are interesul ca lui James Cameron sa i se acorde minute în sir de emisie pe toate canalele TV din lume, prezentând de fapt o fictiune? Cine are interesul sa mediatizeze atât de intens o asa-zisa descoperire care ataca credinta crestina? Aceiasi care au conceput si proiectul Blue Beam, la a carui punere în practica vedem ca participa acum celebrul regizor.
Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”

Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât sa fie vizibil pe întreaga planeta, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care actioneaza direct asupra creierului, fiecare om va vedea în aceasta holograma pe Mântuitorul specific religiei sale si îl va auzi vorbindu-i în limba lui.

Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul si al satelitilor din jurul pamântului care vor emite semnale de joasa frecventa (LF), foarte joasa frecventa (VLF) si extrem de joasa frecventa (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoara pamântul la o înaltime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer si semnalele auditive vor parea ca provin din adâncimile spatiului si îi vor face pe adeptii ardenti ai diferitelor religii sa creada ca sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.

“Apoi proiectiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singura imagine si « Salvatorul » universal le va face o mare revelatie. Le va spune ca diversele scripturi sunt false si ca vechile religii sunt responsabile pentru raul de pe planeta. De aceea ele trebuie abolite pentru a lasa locul unei noi religii care va fi condusa de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor si auzi cu urechile lor.”

Diabolicul plan prevede ca în urma acestei aparitii sa se creeze o mare dezordine sociala, în care milioane de sustinatori fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de sustinatorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai vazut pâna acum. Pare de domeniul fanteziei, însa mijloacele pentru a realiza aceasta deja exista.

„Diverse servicii secrete arata ca în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informatii despre proprietatile electrice, chimice si biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzatiilor auditive si vizuale. Au fost stocate de asemenea si date despre toate limbile si dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe întelesul oricui. Existenta unor astfel de computere este mentionata si într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow.

La fel stau lucrurile si în SUA si Europa. Înca din anii ‘70 s-au realizat cercetari asidue privind combinarea undelor electromagnetice si a hipnozei.. În 1974 cercetatorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât sa actioneze direct asupra creierului sub forma de unde, fara a mai fi nevoie de receptarea si transportarea sunetului si fara ca persoana expusa la astfel de influente sa aiba vreo sansa de a controla fluxul informational receptat.» Cei care cerceteaza fenomenul de channeling au observat ca numarul celor care se considera canale a crescut exponential de când se fac astfel de cercetari. Cei care practica asa ceva ar trebui sa îsi utilizeze simtul critic si discernamântul pentru ca de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divina.”
Vorbirea artificiala asigura controlul mental

„Existenta unor astfel de tehnologii tine de a treia directie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizeaza comunicarea telepatica si electromagnetica prin unde de joasa, foarte joasa si extrem de joasa frecventa care îi va face pe oameni sa creada ca îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul satelitilor si vor interactiona cu gândirea naturala, facând sa apara ceea ce se numeste „vorbire artificiala”. Acest gen de tehnologie exista înca din anii ‘70 si a fost perfectionata prin cercetari ulterioare privind relatia dintre creierul uman si computer.

În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinta intitulata „Cercetarea avansata NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamna aceasta mai exact? Într-una din lucrarile prezentate la aceasta conferinta erau prezentate echipamente care puteau face un orb sa vada sau un surd sa auda.Echipamente care puteau calma orice durere, fara a interveni cu medicamente si a caror utilizare ar fi permis oricarei fiinte umane sa îsi mentina si la vârste înaintate aceleasi functii de la tinerete. Autorul lucrarii în cauza tragea un semnal de alarma asupra pericolului ca astfel de cercetari sa fie deturnate de la scopul lor initial si sa fie folosite împotriva oamenilor. El afirma ca astfel de echipamente sunt operationale în cadrul CIA si FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura si omorî pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce în mod obisnuit se numeste „candidat manciurian”.blue_beam_hologram

Avem date care arata ca astfel de experimente au loc si în Marea Britanie , Australia , Franta, Germania si Finlanda. Agentiile guvernamentale si corporatiile care lucreaza mâna în mâna cu ele sunt gata sa faca orice pentru a-si atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, daca terorizezi populatia si o faci sa se teama pentru siguranta si viata sa, îti va fi mai usor sa implementezi un sistem draconic, sa o supraveghezi, sa o dezarmezi si apoi sa îi spui ca totul este pentru protectia ei. În al doilea rând pentru ca asa este mai usor sa promovezi un nou sistem politic si social, în locul celui vechi care pare sa nu mai functioneze. Evident ca alternativa este pregatita de multa vreme si se numeste Noua Ordine Mondiala. Frica a fost mereu utilizata ca un instrument cu care Elita a controlat si a subjugat masele. Vechea zicala „Divide et impera” (Dezbina si stapâneste) a fost aplicata în toate colturile planetei pentru a avea siguranta ca oamenii sunt speriati, se tem pentru siguranta lor si îsi pierd încrederea în ceilalti oameni. Si aceasta este tot o forma de control mental..”

Subliniem faptul ca Serge Monaste spunea toate acestea în 1994, anticipând astfel înscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare si a unor reguli stricte de supraveghere a populatiei sub pretextul asigurarii sigurantei acesteia.

„Controlul mental de astazi presupune mult mai mult, arata Serge Monaste în continuare. Iata ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell într-un articol publicat în Psychology Today: „A venit ziua în care putem combina privarea senzoriala cu drogurile, hipnoza si manipularea prin recompensa-pedeapsa pentru a câstiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid si cu destula eficienta un fel de spalare a creierului care duce la schimbari dramatice de comportament si personalitate. Ar trebui sa dam o noua forma societatii astfel încât sa fim cu totii antrenati înca de la nastere sa facem ceea ce societatea vrea ca noi sa facem. Avem tehnologia necesara pentru a face aceasta. Nimeni nu este stapânul propriei personalitati. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândeste, deci nu are nici un motiv de a refuza sa dobândeasca o noua personalitate, daca cea veche pe care o are este anti-sociala”.
Dovezi ale existentei tehnologiei pentru control mental

„Tehnologia ce urmeaza a fi utilizata pentru controlul mintii în Proiectul Blue Beam include un transmitator care emite pe frecventa sistemului nervos uman. El a fost deja produs de firma Laurel Electro-Optical System din Pasadena , California . Laurel este unul dintre colaboratorii apropiati ai Aviatiei Americane si a lucrat mult în domeniulconstruirii unor arme care sa implementeze mesajul direct în mintea inamicului. Aparatul utilizeaza radiatii electro-magnetice si frecvente extrem de joase si a fost utilizat pentru a tortura fizic si mental oamenii de la distanta. Arme de acest tip au fost aplicate în anii ‘70 contra femeilor britanice care protestau împotriva prezentei unor rachete americane în baza aeriana Greensam Common Air Base. Aceasta arma poate induce o totala privare senzoriala auditiva si actioneaza direct asupra nervilor auditivi, cu asemenea putere încât îi blocheaza victimei inclusiv capacitatea de a-si auzi propriile gânduri. Exact ca în vechea zicala care spune: „e asa mult zgomot aici ca nu ma pot auzi nici pe mine gândind.”

Dovezi despre existenta unor astfel de tehnologii exista inclusiv în publicatii ale Departamentului American al Apararii. Capitanul Paul E. Tyler semneaza o lucrare având ca titlu „The electromagnetic spectrum and low intensity conflict” (Spectrul electromagnetic si conflictul de intensitate joasa) inclusa în colectia „Low intensity conflict in modern technology” (Conflictul de joasa intensitate în tehnologia moderna) publicata în 1986 de Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama. Aici se vorbeste despre microunde care genereaza senzatii auditive care pot fi auzite doar de individul tinta. Tehnologia este relativ simpla si poate fi folosita doar având la dispozitie un banal radar de politie. Fascicolul de microunde generat de aparat este modelat în frecvente audio si transmis direct în creier de care este receptat ca o voce, desi nu a fost emis nici un sunet. Exact ceea ce se va petrece în proiectul Blue Beam.

În cartea sa „Corpul electric,” Robert Becker, nominalizat la premiul Nobel, descrie o serie de experimente conduse la începutul anilor ‘60 de Olenfree, în cadrul carora s-au obtinut astfel de fenomene. Olenfree a mai descoperit si cum poate sa încetineasca, sa accelereze sau chiar sa opreasca inima unei broaste prin sincronizarea pulsului cu frecventa unor microunde. De aici pâna la provocarea unor atacuri de cord unor fiinte umane este doar un pas.

Tot în aceeasi lucrare, Robert Becker mentioneaza cercetarile dr. Joseph C. Sharp de la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, care a realizat teste pe propria persoana. În timp ce se afla într-o camera perfect izolata fonic (deci prin peretii careia nu puteau patrunde sunete) a auzit cuvinte ce i-au fost transmise prin simpla generare a unor unde electromagnetice cu vibratie analoaga cuvintelor receptate de el. Concluzia a fost: „un astfel de aparat poate fi în mod clar aplicat în anumite operatiuni în care se doreste ca tinta sa ajunga la nebunie sau sa îi transmiti instructiuni nedetectabile de altcineva.”

Si James Lin explica în 1978 în cartea sa intitulata „Microwave Auditory Effect and Application” (Efectul auditiv al microundelor si aplicarea lui) cum poate fi auzita o voce transmisa direct catre creier fara a exista o vibratie sonora .

Pe 21 septembrie 1977 CIA a prezentat rezultatele studiilor sale în fata subcomisiei pentru sanatate si cercetare stiintifica a Senatului american. Doctorului Sidney Gottlieb care conducea programul MK Ultra la acea vreme i s-a cerut în mod explicit sa discute despre cercetarile CIA privind actiunea de la distanta asupra organismului uman prin mijloace electronice.”
Controlul total asupra planetei va fi obtinut prin teroare

„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestra în marile orase ale lumii. Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbra..”

Subliniem aici ca tema unui atac extraterestru simultan în marile orase ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood . În urma unui astfel de atac toate tarile mari, SUA, China , Rusia etc., colaboreaza între ele atacându-i pe extraterestrii cu armele de care dispun. Fara nici un rezultat. Când situatia pare a fi disperata apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se ofera de fapt modele de gândire. Suntem antrenati sa ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenati sa îi ripostam în forta si apoi sa asteptam aparitia unui salvator unic. Si aceasta este tot o forma de control mental.

„Scopul este sa fie anihilata orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin retelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice si vor patrunde în orice echipament care contine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populatiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi usor împinsi la un val de sinucideri, violente si nebunie.

Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. Dupa ce va fi creata o criza economica, care îi va forta pe oameni sa îsi cheltuiasca toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plati electronice astfel încât nimeni sa nu poata supravietui în afara lui. Dupa atâtea dezastre omenirea va fi gata sa implore aparitia unui salvator care sa restabileasca pacea cu orice pret, chiar cu pretul propriei libertati. Un principiu similar a fost aplicat în URSS pentru instalarea comunismului.”
Solutia pentru a contracara proiectul Blue Beam

Pare un tablou sumbru si înfricosator. Poate ca acesta este si scopul pentru care astfel de dezvaluiri sunt lasate sa apara. Cunoscând ceea ce ni se pregateste putem lua însa masurile necesare pentru a nu se ajunge acolo. Dezvoltarea discernamântului, constiinta de sine, cultivarea rezonantei cu aspectele benefice, divine, rugaciunea, postul, trairea autentica in Hristos sub ascultarea unui duhovnic anihileaza aceste influente malefice. Acest lucru este binecunoscut de cei care doresc sa controleze întreaga planeta si de aceea de mii de ani scolile spirituale în care oamenii învata astfel de practici sunt prigonite, distruse sau deturnate. Vom încheia citând tot din prezentarea lui Serge Monaste care demonstreaza ca slujitorii Noii Ordini Mondiale exact aceasta ne împiedica sa facem.

„În numarul din decembrie 1980 al US Army Journal, într-un un articol semnat de lt.col. John B. Alexander sub titlul „The new mental battlefield, beam me up Spock” (Noul câmp de lupta mental, radiaza-ma Spock), acesta scrie: „Voi da mai multe exemple care sa ilustreze progresele facute în acest domeniu. Avem acum abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boala de la distanta, inducând boala sau moartea fara cauze aparente. A fost raportata si posibilitatea de modificare telepatica a comportamentului, care include abilitatea de a induce stari hipnotice de la o distanta de peste 1000 de km.. Utilizarea hipnozei telepatice este o zona care merita a fi exploatata. Ea va permite ca agentii nostri sa fie implantati subconstient cu programul pe care trebuie sa îl execute, astfel încât nu va mai fi nevoie sa utilizam telefonul. Daca vor fi perfectionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gândurilor de la o minte sau grup de minti la o audienta tinta. Receptorul nu va fi constient ca i-au fost implantate gânduri, va crede ca sunt gândurile lui. Este posibil sa introducem gânduri artificiale într-un computer si apoi sa le transmitem prin intermediul unui satelit, astfel vom putea controla întreaga planeta. Limitele acestui sistem sunt doar cei care îsi vor pune permanent întrebari cu privire la motivatia care sta în spatele gândurilor lor si nu le vor da curs automat. Este evident ca televiziunea, filmele, publicitatea si diferite forme de presiune sociala au grija sa elimine pe cât posibil aceasta categorie de oameni. Informatiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate ridicole tocmai pentru ca ele nu se vor conforma cu viziunea asupra realitatii pe care chiar noi o inducem; doar mai exista si în zilele noastre oameni care cred ca pamântul este plat”.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 21, 2010 8:09 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Ingeras , suna a stiintifico-fantastic si pentru mine acolo ramane , in sfera : Jeda ! :004:
o fi subiect de ecranizare noua ! Razboiul stelelor 10 ! alcool
ingerash
Scris: Wednesday, April 21, 2010 8:58 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
hohot hohot hohot Posibil.
Foarte ciudat acest mesajsorry1 sper sa fie doar o ecranizare cum zici angel
sweet angel
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Mesaje: 4463
nici eu nu am mai auzit de asa ceva dar in biblie scrie ca vor fi multi oameni mincinosi care vor veni si vor zice ca sunt isus.
ingerash
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:14 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
sweet angel wrote:
nici eu nu am mai auzit de asa ceva dar in biblie scrie ca vor fi multi oameni mincinosi care vor veni si vor zice ca sunt isus.


Adevarat!Asa scrie... vor fi multi profeti mincinosi.
zaza_
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:28 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Mesaje: 2187
Multa paranoia, frate!
Stii ca atunci cand unii au facut radare, altii au facut detectoare de radare si antiradare...
Acum o sa fie blue beam, detectorul de blue beam si anti blue beam - urile
hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:44 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
zaza_ wrote:
Multa paranoia, frate!
Stii ca atunci cand unii au facut radare, altii au facut detectoare de radare si antiradare...
Acum o sa fie blue beam, detectorul de blue beam si anti blue beam - urile
hohot hohot hohot


:018: hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:45 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
zaza_ wrote:
Multa paranoia, frate!
Stii ca atunci cand unii au facut radare, altii au facut detectoare de radare si antiradare...
Acum o sa fie blue beam, detectorul de blue beam si anti blue beam - urile
hohot hohot hohot


:018: hohot hohot hohot
misha
Scris: Thursday, April 22, 2010 12:50 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mesaje: 3527
Stiu ca nu e parerea multora, dar mie nu mi se pare de ras. Adevar este in cele scrise, si nu putin! Cine are urechi sa auda, la fel cine are ochi sa vada, din pacate deja vede multe din cele scrise in articol...Sa ne apere Dumnezeu!
shirel
Scris: Thursday, April 22, 2010 8:33 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11814
Nu am avut rabdare sa citesc pana la capat ,ma grabesc totusi revin sa inteleg mai bine.Ma mir ca pentru noi inca nu vine salvatorul nu ne-am vazut pe lista neagra sic ras aaaaaa stiu si de ce aSTIA TREBUIE SA FIE EVREII.Deobicei hohot hohot hohot hohot noi suntem vinovati de toate ce se intampla pe plan mondial.Revin.....
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, April 24, 2010 10:45 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 3898
shirel wrote:
Nu am avut rabdare sa citesc pana la capat ,ma grabesc totusi revin sa inteleg mai bine.Ma mir ca pentru noi inca nu vine salvatorul nu ne-am vazut pe lista neagra sic ras aaaaaa stiu si de ce aSTIA TREBUIE SA FIE EVREII.Deobicei hohot hohot hohot hohot noi suntem vinovati de toate ce se intampla pe plan mondial.Revin.....


Pai trebuie sa fie cineva inteligent de vina, nu stiu de ce va suparati atat ca-i un complimentpupici

DIn cauza acestor tipuri de mesaje a ramas tara plina de parloage si lumea nu mai are timp de prasit in gradina. Cred ca ar trebui sa credem mai mult in noi, sa ne uitam mai putin la tv, sa nu mai avem timp de citit mailuri cu mai mult de 20 de randuri si sa facem ceva constructiv.
Tot stam si asteptam sa apara evreul, musulmanul sau nu mai stiu ce alt terorist sa ne faca ceva ca oricum murim de plictis.

ingerash
Scris: Saturday, April 24, 2010 11:41 AM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
g_nicoleta2000 wrote:


Pai trebuie sa fie cineva inteligent de vina, nu stiu de ce va suparati atat ca-i un complimentpupici

DIn cauza acestor tipuri de mesaje a ramas tara plina de parloage si lumea nu mai are timp de prasit in gradina. Cred ca ar trebui sa credem mai mult in noi, sa ne uitam mai putin la tv, sa nu mai avem timp de citit mailuri cu mai mult de 20 de randuri si sa facem ceva constructiv.
Tot stam si asteptam sa apara evreul, musulmanul sau nu mai stiu ce alt terorist sa ne faca ceva ca oricum murim de plictis.Mi-ar place astfel de mesaje sa fie difuzate cat mai desangel coeur

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.