Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Fetelor, am venit indragostita de noua masinuta! Astazi am inceput sa luycram pe ele, sunt niste bijuterii in adevaratul sens al cuvantului! Nici macar n-am visat la asa o masina! O iubesc deja! Este de mare ajutor faptul ca instructorii ne dau "mura-n gura" totul, adica explica pe indelete cum se foloseste, cum se infileaza, la ce sunt utile accesoriile, exemplifica, etc. De pilda, niciodata nu mi-ar fi dat prin cap sa-mi rezerv timp pentru a ma "juca"cu ea, pentru a-i explora functiile! Am primit notiuni despre broderia esecutata la masina, despre aplicarea diferitelor benzi si aplicatii decorative pe care le vedem prin mercerii, cum ar fi benzile de paiete, snururile, sirurile de margelute. De aici, imaginatia isi poate spune cuvantul. S-a terminat prea repede ziua de azi Andrushka, acolo dau si notiuni de antreprenoriat , ofera asistenta in directia aceasta si iti dau idei garla! Oamenii sunt foarte amabili si iti raspund documentat la orice intrebare, Miriam, daca stii sa cosi este un avantaj, asimilezi mult mai repede ceea ce te invatza si iti stimuleaza imaginatia foarte mult! Sincer, regret ca sunt doar cinci zile! In mediul rural spuneau ca dureaza 10 zile cursul asta! Petronela, chiar daca nu stii nimic, acolo inveti si ai avantajul ca este cineva care te asista permanent. Am intrebat si despre perspectiva de a organiza cursuri in zona Clujului si a Moldovei si au zis ca da, au in proiect asa ceva. Pana in septembrie 2012 vor acoperi cat de mult se poate din cereri. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote:Fetelor, am venit indragostita de noua masinuta! Astazi am inceput sa luycram pe ele, sunt niste bijuterii in adevaratul sens al cuvantului! Nici macar n-am visat la asa o masina! O iubesc deja! Este de mare ajutor faptul ca instructorii ne dau "mura-n gura" totul, adica explica pe indelete cum se foloseste, cum se infileaza, la ce sunt utile accesoriile, exemplifica, etc. De pilda, niciodata nu mi-ar fi dat prin cap sa-mi rezerv timp pentru a ma "juca"cu ea, pentru a-i explora functiile! Am primit notiuni despre broderia esecutata la masina, despre aplicarea diferitelor benzi si aplicatii decorative pe care le vedem prin mercerii, cum ar fi benzile de paiete, snururile, sirurile de margelute. De aici, imaginatia isi poate spune cuvantul. S-a terminat prea repede ziua de azi Andrushka, acolo dau si notiuni de antreprenoriat , ofera asistenta in directia aceasta si iti dau idei garla! Oamenii sunt foarte amabili si iti raspund documentat la orice intrebare, Miriam, daca stii sa cosi este un avantaj, asimilezi mult mai repede ceea ce te invatza si iti stimuleaza imaginatia foarte mult! Sincer, regret ca sunt doar cinci zile! In mediul rural spuneau ca dureaza 10 zile cursul asta! Petronela, chiar daca nu stii nimic, acolo inveti si ai avantajul ca este cineva care te asista permanent. Am intrebat si despre perspectiva de a organiza cursuri in zona Clujului si a Moldovei si au zis ca da, au in proiect asa ceva. Pana in septembrie 2012 vor acoperi cat de mult se poate din cereri.
Aurishta,cati cursanti sunt in Bucuresti? Chiar iti lasa masina definitiv,fara nimic la schimb? Intreb si eu pentru ca in Romania nu s-a mai vazut asa binefacere,sa faca cursuri GRATUIT si la sfarsit sa primesti o masina GRATUIT. |
|
| andrushka wrote:
Aurishta,cati cursanti sunt in Bucuresti? Chiar iti lasa masina definitiv,fara nimic la schimb? Intreb si eu pentru ca in Romania nu s-a mai vazut asa binefacere,sa faca cursuri GRATUIT si la sfarsit sa primesti o masina GRATUIT.
O grupa trebuie sa aiba minim 10 cursante. Paradoxal, lumea nu se inghesuie, cred ca au reticente de genul: "prea frumos ca sa fie adevarat" Nici nu este de mirare cand traim intr-o lume a escrocheriilor de tot felul. Totusi, aici nu este cazul, este o treaba cat se poate de "curata"! Pana acum nu am avut nici un motiv de suspiciune, cei cu care am avut de-a face sunt oameni de nota 10. |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| asa este si eu am zis ca e prea frumos sa fie adevarat. ma bucur pentru tine si sper sa prind si eu cursurile astea, cat sunt somera, adica pana in august, sau pana imi gasesc un job. |
|
| Fete dragi, "bijuteria" a venit acasa , sunt foarte bucuroasa si abia astept s-o pun la treaba! Maine o sa pun si cateva poze! Petronela, daca inca nu te-ai inscris, fa-o pe formularul electronic si apoi suna din cand in cand la nr de telefon care este indicat pe site. Vor raspunde cei imputerniciti cu recrutarea si iti vor da toate raspunsurile de care ai nevoie, inclusiv cele legate de programarea unui curs in zona in care locuiesti. Pana atunci, incearca sa mai gasesti printre prietene, vecine, persoane care sa intruneasca conditiile, sa doreasca sa lucreze si sa se perfectioneze in acest domeniu, caci este pacat de o asemenea masina sa stea singura si trista pe un raft. Mult succes iti doresc fiindca este o oportunitate de valoare de care merita sa beneficiezi! |
|
| Hai sa va arat cateva poze! aurishta attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| super aurishta sa o folosesti cu drag! |
|
| |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| sa iti fie de folos! eu m-am incsris, acusica ii sun! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Wow Aurishta ..super treaba super masina..sa te bucuri de ea din plin..si sa ne arati ce minuni iti ies din manutele tale dar si a masinutei |
|
| Petronela, iti doresc din inima sa beneficiezi de aceasta ocazie! Georgiana, chiar azi incep un proiect nou-nout, asa, sa se "asorteze" cu masinuta! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Aurishta felicitari! S-o stapanesti sanatoasa! Nu v-a pus sa semntai niciun contract? Poate acolo e vreo gaselnita ceva. Parca m-as baga si eu ! Desi am serviciu nu se stie niciodata! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| acum am recitit conditiile si am vazut ca daca am serv nu e valabil - asta e! |
|
| Intr-adevar, nu se poate daca ai serviciu, doar pentru casnice, somere, etc. Nu am semnat nici un contract, nu este nici o "agatatoare' |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Gata ,m-am inscris si eu,sper sa ajunga si pe la Iasi acest proiect. |
|
|