Proiectul Femina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Monday, December 5, 2011 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Pentru fetele care sunt casnice sau somere si care vor sa invete sa lucreze pe masini de cusut industriale s-a demarat "Proiectul Femina". Detalii gasiti cautand pe google "proiect femina".

Cursul este gratuit, dureaza cinci zile si, la sfarsit, cursantele primesc tot gratuit o masina de cusut performanta. Pentru Bucuresti incepe o serie de luni, 12 dec si, daca sunt doritoare, am la dispozitie un nr de telefon pentru a scurta procedura. Eu m-am inscris inca din vara dar, neprimind raspuns, am crezut ca nu este ceva serios. M-au sunat, insa , saptamana trecuta si am fost astazi sa completez formularele necesare. Imi face impresia ca este ceva serios. Eu voi merge in seria aceasta care incepe luni.Conditiile de baza sunt ca femeile sa nu fie angajate pe undeva si sa fie interesate in a dezvolta o activitate cu croitoria.
ingerash
Scris: Monday, December 5, 2011 3:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sa inteleg ca este o etapa pregatitoare pentru o afacere individuala in croitorie?Daca e asa... e supernewclap
aurishta
Scris: Monday, December 5, 2011 7:36 PM
Nivel

Da, vor sa creeza niste premise favorabile pentru lansarea unei activitati pe cont propriu. Mie mi-a placut mult ideea si m-a incantat si faptul ca ma pot familiariza cu masinile industriale. Asa, ca fapt diversras Si, pana la urma, nu se stie niciodata pana unde poti ajunge daca incepiangel
marina40
Scris: Saturday, December 10, 2011 6:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/21/2011
Eu am terminat cursul in octombrie,sunt foarte seriosi si am si o masina de cusut performanta.Am fost la Baia__Mare asa ca aveti incredere si aplicati.
flori1972
Scris: Saturday, December 10, 2011 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
bine ai venit printre noi ,zalauanco(esti de-a mea)sper s-a ramai printre noi si s-a ne arati ce lucrezi pupici
sebita
Scris: Saturday, December 10, 2011 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 9/30/2011
As vrea sa fac si eu acest curs,dar oare in Cluj se face acest curs?Daca stie careva va rog sa-mi spuneti si mie.pupici
aurishta
Scris: Saturday, December 10, 2011 11:07 AM
Nivel

sebita wrote:
As vrea sa fac si eu acest curs,dar oare in Cluj se face acest curs?Daca stie careva va rog sa-mi spuneti si mie.pupici

Tu inscrie-te si, daca se aduna destule doritoare, se face o grupa acolo! Mai spune si altora, daca mai cunosti persoane care se incadreaza in cerinte!
sebita
Scris: Saturday, December 10, 2011 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/30/2011
Mersi de raspuns,esti o scumpa computerlove .Inscrierea se face pe net?Scuze ca tot intreb?
aurishta
Scris: Saturday, December 10, 2011 5:08 PM
Nivel

Da, este un formular acolo. Eu m-am inscris in vara si m-au sunat abia acum. Este posibil ca sa se fi inscris deja si de la voi din zona . Eu incep de luni cursul si o sa intreb daca au ceva in plan pentru Cluj.
petronela_gav
Scris: Sunday, December 11, 2011 9:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
si eu m-am inscris, poate se face o grupa si in Piatra Neamt, sau macar in zona.
aurishta
Scris: Sunday, December 11, 2011 9:58 AM
Nivel

Excelent, mai da si tu "sfoara-n tzara"ras Este pacat sa nu beneficiem de o asa oportunitate!
aurishta
Scris: Monday, December 12, 2011 8:06 PM
Nivel

Am fost azi la prima zi de curs si mi-a placut foarte mult. Mi-am "bagat ghearele" sic in masina liniara si triplock-ul industrial angel , sunt tare faine. Instructorul ne-a spus multe lucruri interesante despre activitatile din domeniul confectiilor, ne-a explicat principiul de functionare al masinii de cusut ( care imi era necunoscutalcool ), ne-a aratat niste mostre de broderii foarte frumoase si ne-a pus intr-o mare uimire cand ne-a spus ca o parte din ele pot fi executate cu masina casnica.
Sincer, m-a impulsionat aceasta imprejurare, am inceput sa visez la ceva mai mult decat confectiile pentru familieangel
Abia astept ziua de maine!topai topai
petronela_gav
Scris: Tuesday, December 13, 2011 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
aurishta wrote:
Am fost azi la prima zi de curs si mi-a placut foarte mult. Mi-am "bagat ghearele" sic in masina liniara si triplock-ul industrial angel , sunt tare faine. Instructorul ne-a spus multe lucruri interesante despre activitatile din domeniul confectiilor, ne-a explicat principiul de functionare al masinii de cusut ( care imi era necunoscutalcool ), ne-a aratat niste mostre de broderii foarte frumoase si ne-a pus intr-o mare uimire cand ne-a spus ca o parte din ele pot fi executate cu masina casnica.
Sincer, m-a impulsionat aceasta imprejurare, am inceput sa visez la ceva mai mult decat confectiile pentru familieangel

newclap ma bucur pentru tine
vreau si eu sa invat, eu nu prea stiu sa cos, m-am mai bagat la cate o masina de cusut, dar greu a mai mers, s-a rupt ata,rambo s-a rupt acul banghead pana am terminat de cusut a trecut o zi. eu nu am masina de cusut cry
andrushka
Scris: Tuesday, December 13, 2011 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
aurishta wrote:

Interesanta aceasta treaba si foarte buna!Dar am si eu o intrebare,dupa terminarea cursurilor se dau si sugestii,cam ce ar merge in tara asta?Ca eu am tot ce imi trebuie ca sa cos,numai sa vand marfa nu am unde sau daca gasesc totusi cui sa dau marfa,se doreste la un pret derizoriu si nu se poate supravetui cu aceste preturi din confectii.
De asta zic ca e laudabila actiunea,dar ar fi bine sa se dea si niste contracte la terminarea cursurilor.
miriam
Scris: Tuesday, December 13, 2011 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
andrushka wrote:

Interesanta aceasta treaba si foarte buna!Dar am si eu o intrebare,dupa terminarea cursurilor se dau si sugestii,cam ce ar merge in tara asta?Ca eu am tot ce imi trebuie ca sa cos,numai sa vand marfa nu am unde sau daca gasesc totusi cui sa dau marfa,se doreste la un pret derizoriu si nu se poate supravetui cu aceste preturi din confectii.
De asta zic ca e laudabila actiunea,dar ar fi bine sa se dea si niste contracte la terminarea cursurilor.

andrushka, nu zici tu rausic dar asta intra la idei de afaceriras

si mie mi-ar place sa primesc o masina, dar problema este ca stiu deja sa cos(cu masina imprumutatauff )
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.