Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| foarte interesant. eu fara sa vreau am impislit o vestuta .Vesta era pentru un copil de trei ani si chind am scoso din masina era pentru papusa. Adevarul e ca nici papusa nu am pututo imbraca pentru ca era batoassa ca un pres. |
|
| se pot feltui si lucrurile crosetate.....important e sa se folosesca lana speciala ,asa cum a zis mihaela http://www.youtube.com/watch?v=8uYO-hLlEUc
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sant foarte frumosi Mihaela, sincer nici eu nu m-as uita ca se vede tricotul ...referitor la lana, si eu bag la masina sosete de lana de tara, si nu se feltuiesc asa de bine ca primii tai sosoni...deci neaparat trebuie un anumit fel de lana. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Mihaela, sunt frumosi si asa, |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc Am terminat si sosonii lui Arti am profitat ca am avut rufe de spalat in seara asta si i-am bagat la mozolit,acum sunt la uscat.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| t-mihaela wrote:M-a prins microbul si tre sa-l imprastii poate-l mai ia careva  Va prezint o pereche de papuci feltuiti...dupa numarul de poze va dati seama ce mandra sunt de isprava mea foarte frumosi am vazut la cineva ca purta astfel de papuci dar nu mi-am imaginat ca se fac astfel,,foarte frumosi,sa-i porti cu placere |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc Astia sunt sosonii lui Arti,sunt cam ciudatei dar lui ii plac .Am luat o pauza de feltuit si m-am delectat cu o caciulita ca tot ningea afara cu fulgi cat pumnul.dadeam cu zor la caciulita si ma uitam la fulgi, vai ce mari si albi si ce alb peste tot.Apoi m-am simtit vinovata si m-am dus sa-mi iau niste lana pentru felt ...ce culoare credeti ca am luat? ALB , ce-o fi fost in capul meu nu stiu acum stau si ma uit la ea,probabil tot cu imaginea ninsorii in cap...o fi inducere psiho sau cum ii zice cand faci ceva ce nu vrei dar fortat de subconstient. Arti m-a rasplatit pentru caciulita cu o mana de ajutor la dat zapada ...baietu' mamii t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| manca-l-ar mama pe el de vrednicut frumos |
|
| am facut si eu o pereche de sosoni!!!!sunt calzi ,abia scosi din masina de spalat!Nu sunt cine stie ce,dar ca prima pereche sunt multumita!A bia astept sa mai ''avansez in grad''

|
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Sant frumosi,mie imi plac! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Vreau sa-mi fac geanta asta,mi-am cumparat lana,sper sa reusesc
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Auzi la ea, nu sunt cine stie ce. Sunt superbi |
|
| multam gagici |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Diana-Andreea, sunt superbi botosii tai! Si cred ca sunt si foarte caldurosi. |
|
| daaa.....de ieri nu-i mai lasa din picioare |
|
|