Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| t-mihaela spune cit timp si pe ce temperatuta ii bagi la masina ? |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| cred si eu ca esti mandra...ai de ce |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc kmn Endy,lana Patons ( Clasic wool)o tii putin ca e felt wool,nu o lasi un ciclu intreg ,cam la 10-15 min o opresti.Eu nu setez temperatura ca nu am asa ceva ,dau pe "hot" si cam atat.La mine masina se deskide pe sus deci ma ajuta mult , nu tre sa scurg apa ca s adeskid capacul.Si neaparat trebuie bagata lana in saculet ca altfel iti nenorocesti masina,lasa un fel de scame, gogoloate . |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| supeeer ,eu am incercat sa iimpaslesc o palarie prin metoda clasica si dupa ce am repetat de cateva ori operatia,am renuntat ...eu am inteles ca se feltuieste cu un sapun ,gen sapunul de casa,te rog sa dai mai multe detalii,cand poti si daca ai timp |
|
| Daca incerci sa feltuiesti la mana cu sapun te apuca vara,nu se merita efortul.E simplu sa bagi la masina cu putin detergent de masina si o pereke de blugi sa ajute frecarea.Si neaparat lana bagata in saculet sa nu strici masina cu scame si gogoloate .Cam asta e tot ,nu e mare stiinta, e simplu si rapid.Grija mare ca lana superwash nu se feltuieste e tratata special in privinta asta.va stau la dispozitie in caz ca am raspandit microbul |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| t-mihaela, de raspandit...l-ai raspandit...eu deja stranut de ieri intruna. As incerca si eu, dar problema mea este de unde iau lana? |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| t-mihaela multumesc de raspuns |
|
| Endy, cu placere. Crinutza, cine cauta gaseste dai niste gogaliri" pe wool yarn"si apar magazinele ca ciupercile.Sau o excursie la tara sunt sigura ca mai ales in zona de munte se face lana cu carul. Noul proiect va naste din sosetele astea de urias.Am observat ca adaca foloses culorimai vesele ( din colectia bagata la " sub pat") am spor mai mult si ajuta la psihic :018: Revin duminica-luni cu rezultatele.
t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miha interesant alea roz le vreau eu |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| miha,asteptam sa le vedem ,voi experimenta si eu in weekend si-ti spun daca iese ceva sau |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mai de mers merge sigur, mi-am amintit ca eu am feltuit din greseala un plovar acum cativa ani ...il cumparasem dintr-un sh si l-am bagat la masina, mai...l-am scos atat de mic si de batucit, incat abea se mai distingeau motivele florale, care imi luasera ochii la inceput. Ei...atunci nu stiam ca operatiunea asta se numeste feltuire. |
|
| Va arat rezultatul ,nu s-a feltuit cum trebuie se vede tricotul.iar sosonii Dianei sunt de fapt sosete, nu s-au modelat mai deloc.Problema e sigur de la lana folosita ,asta e Galway,care se vede treaba ca nu da rezultate asa de bune la impaslire.Proiecte impaslite o s afac doar cu Patons de acum ininte, nu mai incerc marea cu degetul, fac cu ce stiu ca merge .Insa partea buna este ca copiii nu se uita la " stich definition" nu le pasa de asta ci se bucura de sosoni oricum t-mihaela attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oricum felicitari pentru ceea ce ai facut! Si la cat mai multe.Data viitoare faci asa cum sti tu ca iese bine. |
|
| Mersi frumos, O sa vin cu sosonii lui Arti cat de curand . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce dulci sunt !Spor la impaslit sa ai ! |
|
|