Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| M-a prins microbul si tre sa-l imprastii poate-l mai ia careva Va prezint o pereche de papuci feltuiti...dupa numarul de poze va dati seama ce mandra sunt de isprava mea
t-mihaela attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Wow ce frumos arata! Cum ai facut ca sa arate asa?Am citit ca este o perie speciala de impaslit,dar nu stiu tehnica. |
|
| La masina de spalat sunt impasliti.Tre sa lucrezi cu andrele groase si soseta sa fie asa ca de urias sa aiba de unde se strange .La masina setezi apa fierbinte si fara centrifuga.Daca lana e buna de feltuit totul e gata in 10-15 minute .Daca e lana mai batoasa,rasucita prea tare, dureaza mai mult sau nu s eimpasleste deloc. De data asta mi-a iesit desi cand tricotam soseta aia hidoasa ma indoiam de sanatatea mea mintala Deja am primit comenzi, Dia vrea rosii , Daria roz ,Arti vrea " papuci spiderman"...Kaze nu zice nimic m-a poreclit " covor persan" ...ce legatura are branza cu primaria
|
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Super, nici nu stiam ca se poate face asa ceva. Eu eram in cautari dupa ceva botosi pt.adulti, ma zapaceste Alina, daca-i vede pe astia am pus-o, nu mai scap de ea, si eu habar n-am sa fac nici sosete. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sincer, nu m-as fi gandit ca este atat de simplu...sant foarte frumosi, mai ales daca adaugam si margelute Uite vezi, acum ne lovim de aprovizionare, de unde lana daca nu de acolo de unde-i fara eticheta?...Sau de la tara.... Sa-i porti cu sanatate Mihaela!!! |
|
| Mersi o sa mai vin cu noutati ca tre s afac acum la toata familia |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superbi totoseii! Abia astept sa-i vad si pe ceilalti ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| parca nu-mi vine sa cred ca din aia a iesit ailalta, asa.. hocus-pocus par sa nu fie neamuri |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela, frumosi botosei!
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| sunt super!!!am vazut asa caciuli cu flori,gentute |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| faina idee |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Superbi papuceii, |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Buuuun microb! Vedeti ca se ia! Sunt tare faini, mai ales cu brizbrizuri, dar eu am o nedumerire: cum nimeresti totusi masura? Cum stii cat se micsoreaza la imbpaslire? |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte interesant,doar i-ai bagat in apa fiarta ?sau i-ai mai periat cu ceva? |
|
| Mamiemi normal tre sa faci mostra s-o impaslesti si sa vezi cat se micsoreaza .Insa eu o iau pe scurtatura, folosesc patern-uri gata date pe Drops -gratuite sau pe Ravelry-cu plata,au masurile pentru copii-adulti deci poti face mai multe marimi si nimeresti din prima .Pentru papucii astia am folosit unul gratuit de aici http://www.knittingatknoon.com/slipperpatt.html I-am inceput dimineata si am lucrat cate un pic pe parcursul zilei pana i-am terminat apoi seara i-am bagat la masina si i-am decorat.Deci e treaba de o zi.
Cristina, da ,sunt bagati la masina in apa fierbinte nu s eperiaza, asa se transforma lana .Trebuie lasati la frecat cu o pereche de blugi ,ajuta la frecare.
Bulibuli, ai dreptate parca nu sunt neamuri ,asta ma atrage si pe mine la feltuit,transformarea.E ca ratusca cea urata care se face frumoasa |
|
|