Programele after-school
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Sunday, September 30, 2007 9:37 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Mesaje: 6843
La noi in Israel After-School se practica de la gardinita pana pe la 10 ani. Nu aprtin de scoala, se fac inincintaq scolii dar sunt particulare, nu au program de meditatii....

Si Eden si Shachar sunt la After-School , fiecare avand program in funtie de varsta, sincera, costa destul ( ne cam rupe la buzunar fiind 2 uff ) dar merita, au o masa calda ( pe care o mananca, pui, shnitzel, pasta, cartofi, humus, supe adica din toate alimentele nu numai hot-dog si cips ras ), au programe : drama, ritmica la cei mici, drama si sah-mat la cei mari, fac tot felul de creatii si se joaca afara.
Anul acesta sunt multumita pentru ca Eden isi face temele, am vorbit cu o personalul de acolo si Eden nu are voie sa iasa la joaca dac nu isi face temele !!!

Nu am posibilitatea sa le aduc acasa, eu ajung si asa tarziu, iar sotul, nici el nu ajunge la timp.
Sincera, sa las copiii singuri in casa 2-3 ore, sau sa ii stiu ca trebuie sa treaca strada cand debia stiu cum le chiama, nu nu ma incanta idea, eu una zic ca sunt practice After-School in situatia mea....

raly
Scris: Monday, May 5, 2008 1:25 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mesaje: 25891
Si la scoala unde este Cosmin se face acest gen de program after-school,eu nu am vrut sa-l las fiindca eram eu acasa cu Raul si m-am ocupat eu tot timpul sa-l ajut la ce nu stia,in plus mi se pare mult pentru copii asa mici sa stea 8-9 ore la scoala,mai ales pe timp de iarna insemna sa mearga noaptea si sa se intoarca noaptea.Nefiind destui copii din clasa a treia s-au cuplat la programul after-school cu cei din a doua si a iesit un talmos-balmos!La inceput erau de la ei din clasa 7 elevi care ramaneau la program,dar s-au retras pe rand asa ca acum au ramas doar 2 elevi,ai caror parinti sunt plecati in strainatate iar bunicii nu stiu sa se ocupe de lectii!
zaharia alexia
Scris: Wednesday, February 10, 2010 10:22 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
flowers MA R INTERESA SI PE MINE O SCOALA GEN AFTER-SCHOOL DACA AVETI INFORMATII DE ASTFEL DE SCOALA IN SECTORUL 5 V AS FII RECUNOSCATOARE DACA M ATI INFORMA.VA MULTUMESC!flowers
S.ELENA
Scris: Wednesday, February 10, 2010 11:35 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Mesaje: 7309
zaharia alexia wrote:
flowers MA R INTERESA SI PE MINE O SCOALA GEN AFTER-SCHOOL DACA AVETI INFORMATII DE ASTFEL DE SCOALA IN SECTORUL 5 V AS FII RECUNOSCATOARE DACA M ATI INFORMA.VA MULTUMESC!flowersIn sectorul 5, o scoala foarte buna din toate punctele de vedere si care are si program after-school, este "Scoala nr. 135 Stefan cel Mare" de pe Sos. Salaj (in apropierea fabricii de paine).

Baietelul meu invata acolo de 4 ani si ti-o recomand din tot sufletul.
Mancarea este foarte buna, locul unde se ia masa sclipeste de curatenie, au un pedagog care ii supravegheaza si ajuta sa-si faca temele pentru acasa.


Mai este un centru "after-school" tot in acea zona, daca vrei detalii, ti le trimit pe PM.
DianaP
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/5/2010
Mesaje: 120
Am o intrebare si eu. Copii se inscriu la programul after cand faci inscrierea la scoala sau se poate si dupa inceperea anului scolar. Sa va spun de ce. Noi locuim la vreo 3 km de scoala. Serviciul meu va fi de 12h , si al sotului meu la fel. Socrii mei sunt morti, parintii mei la 170 km,, bona nu ne permitem. Si cand va incepe Elena scoala ea va iesi la 12 si eu la 19 ce fac? Caut alt serviciu dar int-un oras mic pe criza aceasta nu am mari sperante
celena
Scris: Tuesday, February 14, 2012 5:56 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Mesaje: 240
Buna,

In sectorul 3 stiti cumva un after school bun? Eu mi-am facut o selectie, am gasit vreo 2 in zona in care locuiesc (Titan), insa m-ar ajuta si parerea parintilor care au/sau au avut copiii inscrisi.
Multumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.