Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru ca am cautat recent si imi doresc sa ajung curand, m-am gandit ca mai sunt doritoare asa ca postez mai jos programul din luna martie la Teatrul Tandarica.
Sâmbata, 17 martie: Atât de la ora 10.00, cât si de la ora 12.00, Teatrul Tandarica va invita la piesa “Frumoasa si Bestia”, în regia lui Cristian Pepino.
Duminica, 18 martie: De la aceleasi doua ore de începere (10.00 si 12.00), “Lampa lui Aladin” va asteapta sa îi deslusiti secretul la Teatrul Tandarica.
Sâmbata, 24 martie: fie ca sunteti matinali sau nu, veti trai la Teatrul Tandarica aventurile fabuloase alaturi de “Gulliver în Tara Piticilor”, piesa recomandata copiilor peste patru ani.
Duminica, 25 martie: Teatrul Tandarica va invita sa gasiti împreuna “Punguta cu doi bani” atât de la ora 10.00, cât si de la ora 12.00. Spectacolul dureaza aproximativ 60 de minute si este recomandat copiilor de peste trei anisori.
La Teatrul Tandarica, pretul unui bilet este 10,5 lei pentru un copil si 12,5 lei pentru un adult. Pentru rezervari poti suna la 021 315 23 77.
Voi pe la ce teatre ati fost? |