Produsele lactate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
snowdrop
Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
stele_pe_cer wrote:
Problema nu o reprezinta laptele sau iaurtul ci...modalitatea medicului de a judeca lucurileplans !

si nu e singurul ... sunt muuulti ca el! uff
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
andru wrote:

si nu e singurul ... sunt muuulti ca el! uff

Din pacateplans !
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 27, 2011 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

fetele am si eu o intrebare: ce parere aveti despre Actimel?ati dat asa ceva copiilor dupa un an? eu i-am luat Sarei pt prima data, am citit cu atentie ingredientele si nu contine nimik dubios. are ceva colorant dar facand sapaturi am gasit ca e un colorant natural. alte iaurturi cu fructe din comert nu mancam, doar iaurt simplu de pecica.
bulinutza
Scris: Monday, March 7, 2011 8:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Si eu as fi curioasa de Actimel...Mamici cu pitici peste 1 an, ati dat copilasilor Actimel??
danab
Scris: Monday, March 7, 2011 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu i-am dat Mirunei abia dupa 3 ani, dar asta pt ca nu l-a vrut. Nu cred ca are contraindicatii, ca doar nu e medicament, ci doar prin reclama sunt "accentuate" calitatile de intarire a imunitatii ale unui iaurt (destul de comun) probabil sa scuze consistenta apoasa.
Acum i-l cumpar cand are ea pofta, dar doar cel cu capsuni.
kali
Scris: Monday, March 7, 2011 9:29 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nici Alexia nu l-a vrut si, de altfel, nu o incanta nici in ziua de azi.
Ai mei primesc foarte rar iaurt cu fructe. In rest... iaurt simplu cu fructe proaspete sau cu miere ori in cel mai rau caz Activia cu musli.
bulinutza
Scris: Monday, March 7, 2011 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Noi am inceput cu Danonino, pe la 6 luni la indicatia pediatrului...

Apoi am avut o revelatie pe la 8 luni si tot documentandu-ma si cerand pareri peste pareri am incetat sa-i mai dau iaurturi cu fructe cumparate.

In prezent Alexandra papa iaurt facut cu fructe proaspete sau fructe congelate +/- biscuiti, +/- miere. I-am mai dat budinca-iaurt de la Nestle, dar astea sunt destul de scumpe la noi.

E adevarat ca este mult mai simplu sa-i dau iaurt cumparat, decat cel preparat de mine...dar m-am cam ingrozit de tot ce vad pe cutie....Oricum nu cred ca-i putem creste intr-un glob de sticla, si nu-i putem feri la nesfarsit de toate porcariile de pe piatza.sorry1

Miru, Kali, multumesc de raspuns, dragelor!!!computerlove
Mela
Scris: Monday, March 7, 2011 9:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Actimel le dau si eu incepand de iarna trecuta,cat au fost mai mititei (adica dupa 1 an cand stiau sa tina singuri lingurita) le-am dat iaurtele pentru copilasi.
budinci sau creme din comert nu le-am dat sau daca au apucat sa guste nu le-au placut si nu cer.mai bine asa.
danab
Scris: Monday, March 7, 2011 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Budinci din comert nu manaca nici Miruna, ii fac acasa dar trebuie sa fie ca la paula, cu doua culori, asa ca fac doua (cu cacao si cu vanilie) si pun in pahare transparente in straturi. Ce bun iese!

Apropo de mancat ceva "cumparat" dar facut in casa de fapt - am facut sambata placinte cu branza, cu foietaj, i-am dus si cumnatei mele si Miru a mancat cu asa o pofta, fara sa stie ca le-am facut eu bataus ras
alexandrabogdan
Scris: Monday, March 7, 2011 9:56 AM
Nivel

na uite ca am si eu noroc cu Alinutza Bulinutza ca altfel ramaneam fara raspuns la nelamurirea mea. sunt tare multe pareri cred ca pana la urma varianta cea mai buna e medicul pediatru. deocamdata eu ii dau Sarei 1 la 2 zile.sper sa nu fac tampenii. e singurul ca alte iaurturi cu fructe din comert oricum nu primeste
kali
Scris: Monday, March 7, 2011 10:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bulinutza wrote:

E adevarat ca este mult mai simplu sa-i dau iaurt cumparat, decat cel preparat de mine...dar m-am cam ingrozit de tot ce vad pe cutie....Oricum nu cred ca-i putem creste intr-un glob de sticla, si nu-i putem feri la nesfarsit de toate porcariile de pe piatza.sorry1

Miru, Kali, multumesc de raspuns, dragelor!!!computerlove

computerlove
Ai dreptate, insa ai mei, de ex., au luni bune de cand papa numai asa iaurtul (in special cu miere, ca-s constipati si le face bine) si deja nu le mai accepta pe cele cu fructe din comert. Li se pare ca au un gust ciudat desi, cand mergem in vizita si papa la gramada, nu se mai aplica regula.maseluta
Ideea era ca daca-i obisnuim intr-un anumit fel, nu mai accepta ei usor " noutatile" de pe piata. Ca un alt ex., in loc de guma le dau celor mari descapaceala de la albine si o considera suuuuper buna. Nah, e un castig pentru sanatatea lor, dar compensam cu jeleuri, acadele si alte chestii la fel de chimicoaseras ...
Ely
Scris: Monday, March 7, 2011 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Pana la 1 an i-am dat iaurt Nestlle cu fructe special pentru copii cu varsta 6-24 luni.De la 1 an am inceput sa-i dau si iaurt normal fara fructe ,acru marca Danone sau marca magazinului ,am intrebat si pediatra si mi-a zis ca pot sa-i dau.Nu stiu de ce dar mi se par mai sanatoase decat cele cu fructe.Oricum am inceput sa-i dau sa guste din toate ,e un pofticios si tipa daca nu-i dau macar sa guste.La bebe 2 se pare ca nu mai este ca la pimul, totul strict cu exceptia fructelor uscate,a capsunilor si a fructelor de mare.hearts .
Sa nu uit, Actimel nu i-am dat pana acum ,am luat o data iaurt de baut marca Hero Baby cu fructe special pentru varsta lor ca si Actimelul de baut pentru copii mai mari.
simona_cosmonautza
Scris: Tuesday, May 3, 2011 10:20 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua,fetelor! vin si eu cu parerea si cu sfatul pediatrilor pe care ii cunosc: nu danone,nu tnuva...cele mai bune sunt cele "romanesti"(ca sa le zic asa):napolact,covalact,milli.acu'...fiecare cu parerea lui,dar si mie mi se pare ca acestea au un gust mai natural decat celelalte.iar in loc de danonino,prefer iaurtelele si budincile de la nestle,chiar daca sunt ceva mai scumpe,pt ca nestle are totusi o gama de produse pt pitici,pe care medicii o recomanda. pofta mare!
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 3, 2011 5:38 PM
Nivel

noi am primit "accept " de la pediatra pt Actimel. in rest papam numai iaurt de Pecica
PrincessLilou
Scris: Thursday, May 12, 2011 12:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu credeam ca Actimel e pentru pici oricum...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.