Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi papam si cascaval si branza telemea si iaurturi de orice fel si smantana...Branza topita am auzit ca nu e buna pentru copii. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote:Noi papam si cascaval si branza telemea si iaurturi de orice fel si smantana...Branza topita am auzit ca nu e buna pentru copii.
Oare de ce? |
|

| Nu stiu, o sa sun maine persoana care mi-a zis si o sa scriu aici. Nu mai retzin de ce imi spusese ca nu-i buna. |
|

| Kiki wrote:Nu stiu, o sa sun maine persoana care mi-a zis si o sa scriu aici. Nu mai retzin de ce imi spusese ca nu-i buna.
Ok, mercic. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Branza topita se face din resturi de diferite branzeturi , ramase dupa procesele tehnologice , in diferite cantitati , topite .... si la copii nu e indicata. |
|

| Maria & mami wrote: Branza topita se face din resturi de diferite branzeturi , ramase dupa procesele tehnologice , in diferite cantitati , topite .... si la copii nu e indicata.
Asta era! Merci, Oana! |
|

| Maria & mami wrote: Branza topita se face din resturi de diferite branzeturi , ramase dupa procesele tehnologice , in diferite cantitati , topite .... si la copii nu e indicata.
Pai atunci de ce e asa de scumpa? Zau daca producatorii astia sunt normali...fac din resturi si pun un pret de zici ca...oricum, multumesc mami de Maria pt info. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria & mami wrote: Branza topita se face din resturi de diferite branzeturi , ramase dupa procesele tehnologice , in diferite cantitati , topite .... si la copii nu e indicata. Si de ce e recomandata in toate cartile si de toti doctorii? |
|

| MNiko wrote: Si de ce e recomandata in toate cartile si de toti doctorii?
Doctorul meu nu mi-a recomandat branza topita! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Doctorul meu nu mi-a recomandat branza topita! Mie da, si nu a fost doar unul. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| nici mie nu mi-a recomandat branza topita .... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| MNiko wrote: Si de ce e recomandata in toate cartile si de toti doctorii?
Pai parerile sunt impartite ca de obicei, multi o recomanda si pentru ca branza topita este acceptata cu placere de copii si este un lactat, dar contine foarte multe grasimi si nu stiu ce substante care chiar impiedica absorbtia calciului. Asta am citit de curand intr-un articol, dar nu mai stiu unde... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Ioana nu accepta branza topita... O scuipa de nu ma vad... Si am incercat si la sul, si triunghiuri, si din aia feliata... In schimb cascavalul, telemeaua si branzica aia de casa sub forma de bulgarasi (gen Fagaras) le mananca goale, in cantitati cat mai mari... Acum, depinde si de copil... Si doctorii recomanda in fct de copil, dar asta nu inseamna ca e si bun ce recomanda ei... Instinctul nostru ca mame primeaza, din punctul meu de vedere... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Eu am intrebat ce produse lactate pot sa ii dau dupa 1 an.
SUNT permise:
- branza calcica - smantana cu putina grasime si de preferat in mancare, nu direct - lapte, dar tot cu mai putina grasime - iaurturi simple, fara fructe in ele, de preferat Campina sau Napolact, Covalact
NU este indicat:
- cascaval - Almette - Rama creme bonjour - branza topita - iaurturi cu fructe - creme de tot felul (de cascaval, sau gen danette, orez cu lapte, etc)
Eu i-am mai dat Almette, dar nu foarte des. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki wrote:Asta era! Merci, Oana!
Cu placere , mami !
Kiki wrote:Doctorul meu nu mi-a recomandat branza topita!
Nici noua, amanata pana cat mai tarziu !
sousourel wrote:Pai atunci de ce e asa de scumpa? oricum, multumesc mami de Maria pt info. E scumpa pentru ca solicita inca un proces tehnologic de prelucrare ..... termic ...... si apoi reambalarea lui ..... Cu placere ! |
|
|