Produsele Kerastase
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Thursday, November 1, 2007 8:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fetelor a-ti folosit masca kerastase ori altceva din aceasta gama .Imi cade tare rau parul nici nu mai stiu de unde mai cade si ma gandesc sa-mi iau o maska care sa hidrateze.Stiu ca sunt ampule pt cadere,dar as lua mai bine maska paote odata hidratat nu mai cade asa rau.uff Preturile sunt cam piperate si nu as vrea sa investesc degeaba.flowers
Ely
Scris: Tuesday, December 4, 2007 12:37 AM
Nivel

Gata ieri am fost la un salon de coafura si m-a tuns in scari cum se zice ca nu se mai putea la baie imi venea sa plang la cat imi cadea ,dar nu am poze facute ,sotului ii place dar si mie,este altfel.Si mi-am cumparat ampule Kerastase am inceput de ieri sunt 20 de ampule pt 20 de zile ,miroase asa frumos ,dar cam scump sper sa merite.scratch
oanalaurisa
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:32 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Ely wrote:
Gata ieri am fost la un salon de coafura si m-a tuns in scari cum se zice ca nu se mai putea la baie imi venea sa plang la cat imi cadea ,dar nu am poze facute ,sotului ii place dar si mie,este altfel.Si mi-am cumparat ampule Kerastase am inceput de ieri sunt 20 de ampule pt 20 de zile ,miroase asa frumos ,dar cam scump sper sa merite.scratch

Am deschis un topic despre produse dermatocosmetice pentru caderea parului,despre gama Ducray,arunca o privire pe acolo.
Ely
Scris: Tuesday, December 4, 2007 3:46 PM
Nivel

Da Oana l-am citit de cand l-ai deschis ,dar am preferat aceste produse.Daca nu da roade incerc si pe cele de la Ducray. flowers
celena
Scris: Monday, March 24, 2008 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Ely wrote:
Da Oana l-am citit de cand l-ai deschis ,dar am preferat aceste produse.Daca nu da roade incerc si pe cele de la Ducray. flowers

Spune-mi si mie, te rog, ai ceva rezultate concrete? Iti mai cade la fel de mult par? Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, din fericire am parul foarte des si nu se cunoaste (chiar ma intreb cum de nu se cunoaste la cat par imi cade). M-am tuns si eu de curand in scari si parca nu mai e chiar asa.... Acum l-am si indreptat (pt. ca e ondulat natural) si parca nici la pieptanat nu mai cade asa cum cadea. Totusi vreau sa incerc si niste masti de par mai bune.
Ely
Scris: Monday, March 24, 2008 3:26 PM
Nivel

Ceva imbunatatiri au fost ,dar nu atat de mult la cat ma asteptam eu.Probabil trebuia s amai fac inca o cura ,dar m-am lasat. .Si acum mai cade ,deoarece eu am par putin mi se pare mult si cateva fire care cred ca sunt normale sa cada .uff
oanalaurisa
Scris: Monday, March 24, 2008 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Ely wrote:
Ceva imbunatatiri au fost ,dar nu atat de mult la cat ma asteptam eu.Probabil trebuia s amai fac inca o cura ,dar m-am lasat. .Si acum mai cade ,deoarece eu am par putin mi se pare mult si cateva fire care cred ca sunt normale sa cada .uff

Vezi ca primavara si toamna sunt perioadele cele mai indicate pentru tratamentele la par si unghii,asa ca apuca-te.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.