![Avatar](/i.ashx?u=37)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| De pe la un an si 2 luni, cred, ii dau uneori, seara, miere de albine, pe paine sau biscuiti, cu iaurt. Desi nu se omoara dupa dulce, mierea a acceptat-o. In rest nu am incercat alte produse apicole. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pana la doi ani si ceva nu-i dadeam nimic dulce Luanei, doar un pic de miere in ceai, dar foarte putina. Acum vrea dulciuri rar si mai mult cere produsele care au diverse surprize, continutul ni-l da noua iar surprizele le opreste pentru ea La ceaiuri acum folosim numai miere si lamaie. Cred ca tot asa voi proceda si cu Maya, nu vreau sa o obisnuiesc cu dulce si sa nu mai scap de ea cand mergem prin magazine. In schimb Luana a avut parte direct de sursa pe la un an si ceva, a intepat-o la gatut si asa o ustura si plangea, mi se rupea sufletul |
![Avatar](/i.ashx?u=13)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| La noi nu e problema de dulce, ca matei nu mananca nimic dulce.Singurul dulce este mierea, care nu prea o vrea.A acceptat-o la inceput asa, naturala, direct din lingurita, apoi nu a mai vrut-o.Uneori i-o amestec cu fructele sia sa o mananca, ca este o cantitate insesizabila.Alt dule nu i-am dat si nici nu ii voi da deocamdata.Noi daca mancam ceva dulce, nu mancam in fata lui.
La cresa, gradi va manca probabil atat cat li se va da, dar eu nu vreau sa ii cumpar.Cand va fi mai mare, daca vrea, din cand in cand nu ar fi foc, dar sa nu ajungem s amancam dupa fiecare masa putina cioco, cum face o fetita vecina a noastra, mai mare cu o luna decat Matei.
In alta ordine de idei, voiam sa stiu daca produsele apicole au fost acceptate bine de copilasi.Intreb pt.ca eu in vara i-am dat lui Matei un produs pt.imunitate pe baza de echinaceea si produse apicole si nu l-a acceptat.Avea miere, polen, laptisor d ematca, propolis si echinaceea.Acum i-am luat varianta capsule, si vreau sa i-o dau in mancarica, sa scot praful si sa i-l dau cu smantana sau iaurt simplu. |