Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor nimeni nu mai cumpara cosmetice?Nu se mai machiaza nimeni?NU cred! Hai sa vedem cu ce v -ati mai reimprospatat portfardul,ce produs de frumusete revolutionar aveti de care sunteti foarte incantate. Sa facem asa un schimb de experienta! Hai sa incep eu .Sunt foarte incantata de un fard de obraz de la AVON fard stralucitor in4culori(pe nuante de roz si de maroniu-bronz)Sunt foarte multumita ,au p textura satinata si-l poti folosi si ca fard de pleoape(45ron pe buc.am dat in primavara). Si sunt dependenta de o pudra stralucitoare de la E.Lauder(145ron)si rujurile si gloss-urile de la aceeasi firma. Iar la mascara ultima aparitie de la CHANEL (135RON)FACE TOTI BANII! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt fan Max Factor. Lipfinity e rujul care-mi place cel mai mult din cate am incercat vreodata (daca stiti unul la fel de rezistent va rog sa-mi spuneti)... mai mult decat marile nume a caror calitate nu se reflecta in pret. Doar vara il mai schimb uneori- pentru ca usuca buzele- in rest... adanca admiratie!
Doar fardurile mi le iau dupa nuanta care-mi trebuie si nu ma uit la firma. Bine, nici sa nu fie no-name-uri... dar nici nu ma (mai) cramponez de o firma sau alta. Daca nu e bun- schimb si gata!
Preturi nu stiu, dar revin. Si asa merg in we. la shopping si am nevoie de cate ceva. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| vorba Oanei, imi iau ce imi trebuie si nu ma mai uit neaparat la brand. din pacate, desi stiu sa apreciez brandurile celebre si produsele lor bune, in Ro nu se justifica preturile lor si unde mai pui ca majoritatea sunt contrafacute. mi-am luat de prin Germania, de prin duty-free-uri si pe unde am mai ajuns mascara Dior cu 16-18 Euro, glossuri de buze Estee Lauder 3 bucati cu 5 euro (si nu erau expirate), set de cosmetice Clinique (cu fard de ochi, gloss de buze, creme de ochi, mascara etc.) cu 35 euro. si lista poate continua. au preturi absolut decente, ba, sincer, fata de Sephora la noi, absolut mici. m-am uitat de curiozitate la niste rujuri Chanel si Dior si am intepenit (la Sephora): intre 150 si 300 ron. bataie de joc!
si ca sa revin la subiect: mi-am luat un fard turcoaz saptamana trecuta, din cel micut, de la Bourjois, cu 19 ron. face toti banii! sta bine pe ochi, chiar si cand e foarte cald afara.
la capitolul oje, am cumparat de la Maybelline in ultima vreme si sunt foarte bune, rezistente si au culori superbe. mi-ar placea sa imi iau insa cateva de la OPI, un brand celebru acum prin saloane. sunt super! |
|
| Da !Din pacate la noi sunt la preturi aproape duble fata de strainatate.Si eu cat am locuit in Germania imi luam de la DOUGLAS si mereu primeam cadou cate ceva pe langa pungile care arta foarte bine si care imi erau tare dragi.Aici in magazinele cu cosmetice de lux nu am vazut reduceri In Germania mereu erau produse la promotii ,te imbiau sa cumperi. Referitor la faptul ca acestea din RO.sunt contrafacute NU cred ca se permite vanzarea lor in parfumerii.Cine cumpara prod DIOR de la taraba isi asuma riscul. Daca nu avem drumuri prin strainatate -ca nu toata lumea isi permite-cumpara de aici asa cum fac eu.Daca imi treb. ceva si sunt foarte multumita dau banii mai ales ca un gloos sau o pudra ma tine pe putin 6luni.Asa nu mi se mai pare mult. Ca produse asa mai accesibile imi plac mult cele de la L'OREAL(fond de ten,rimel ,oja -cam asta folosesc de la ei).
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| De la Burjois am si eu un fard si-mi place mult.
Pt. unghii- de fapt cuticule- sunt incantata de un creion cu o solutie uleioasa de la Alessandro (un brand comercializat tot in saloane) care face minuni. Efectiv nu mai cresc deloc pielitele alea nesuferite pe care eu mereu le rupeam. Deci, 50 ron bc. si cica tine 1 an. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| De la Avon imi fac marea parte a cumparaturilor,si imi plac foarte mult produsele lor,de la cosmetice,sampoane,perlute,fond de ten,rujuri pana la gentute si bijiuerii.I love Avon! |
|
| oanamaria wrote:Da !Din pacate la noi sunt la preturi aproape duble fata de strainatate.Si eu cat am locuit in Germania imi luam de la DOUGLAS si mereu primeam cadou cate ceva pe langa pungile care arta foarte bine si care imi erau tare dragi.Aici in magazinele cu cosmetice de lux nu am vazut reduceri In Germania mereu erau produse la promotii ,te imbiau sa cumperi. Referitor la faptul ca acestea din RO.sunt contrafacute NU cred ca se permite vanzarea lor in parfumerii.Cine cumpara prod DIOR de la taraba isi asuma riscul. Daca nu avem drumuri prin strainatate -ca nu toata lumea isi permite-cumpara de aici asa cum fac eu.Daca imi treb. ceva si sunt foarte multumita dau banii mai ales ca un gloos sau o pudra ma tine pe putin 6luni.Asa nu mi se mai pare mult. Ca produse asa mai accesibile imi plac mult cele de la L'OREAL(fond de ten,rimel ,oja -cam asta folosesc de la ei).
draga mea, iti garantez ca unele dintre produsele din magazinele de asa-zis lux sunt contrafacute. stiu dintr-o sursa sigura, cu referire la un magazin din Brasov. nu am zis de Dior ca ar fi contrafacut si nici nu am zis ca il cumpar de la taraba insa am avut neplacuta surpriza sa iau parfmuri de la branduri de lux si sa nu mai miroasa in cateva ore.
eu personal nu imi iau de aici cosmetice foarte scumpe (de genul Chanel, Dior etc.). Dupa ce am dat o caruta de bani pe un parfum pentru sotul meu si unul pentru cumnatul meu (un Chanel Allure Edition Blanche) si nu mai au miros dupa 2 ore pe piele, m-am lecuit. Am fost dezamagita sa vad ca dau aproape 100 euro pe ceva care chiar nu tine. produse de care am fost multumita sunt de la L'oreal (fard de pleoape si rujuri), Bourjois (farduri de pleoape, rujuri si glossuri), Max Factor (au rimeluri super bune, fac toti banii), Revlon (oja, farduri de ochi, rimeluri, eye liner). pe astea dau banii aici pentru ca mi se par accesibile si nu ma doare nici sufletul, nici portofelul sa dau banii.
in plus, utilizand aceleasi produse aduse sau cumparate de afara si de aici, vezi o diferenta enorma. l'Oreal de Romania nu are nici o legatura cu L'oreal din Franta sau Germania. si nu o spun doar asa, de dragul de a o spune, exista diferente notabile la calitatea aceluiasi produs. gamele oricum sunt foarte diverse.
Kali, foarte fain creionul ala, sa ma interesez si eu. |
|
| l'Oreal de Romania nu are nici o legatura cu L'oreal din Franta sau Germania
Sunt de aceeasi parere cu tine!Plus ca multe noutati la noi apar dupa cateva luni. |
|
| oanamaria wrote:l'Oreal de Romania nu are nici o legatura cu L'oreal din Franta sau Germania
Sunt de aceeasi parere cu tine!Plus ca multe noutati la noi apar dupa cateva luni.
presupunand ca apar! nu de putine ori am vazut produse sub sigla lor care in Romania nu au ajuns niciodata. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Hmm, sa ma gandesc... De la Garnier, Nivea pentru corp/fata pana la Maybelline, Avon, Yves, Oriflame pentru machiaj/etc. Farduri cumpar si ce gasesc pe piata, dupa culorile care-mi plac si mi se potrivesc, nu conteaza daca au preturi de 3 ron sau 30 ron. Mai nou, sapunul preferat este noul Protex cu particule. La fel de spumant ca Dove.
Acum caut un fond de ten mai bun. Ce imi puteti recomanda? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cam la toate marcile calitatea produselor nu e aceasi. si nu numai la cosmetice eu sunt fan produse elmiplant, doar ca e cam saraca gama. si ivatherm ochii nu prea ii machiez, ma ustura si asa cumplit, uneori mai dau cu rimel si contur. Acum am Margaret Astor.
|
|
| Elmiplant s-a imbracat in haine noi de curand si si -au extins gama de produse .Mi am luat acum cateva zile noua crema pt epilat care exista in 2variante (si pt piele sensibila)si intr-un ambalaj tare dragut si noua gama CELLULIGHT! cate nu am testat-o inca! (nu ca nu as avea nevoie ).Eu folosesc de la ei cu succes laptele demachiant in ambele variante! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Si eu am incercat crema depilatoare de la Elmiplant. E foarte buna! Lapte demachiant am si eu, imi place si nu l-as schimba pe niciunul! Crema de ochi nu-mi prieste si nici de fata n-am gasit niciuna ... dar nu pot sa zic ca le-am incercat pe toate. Crema de noapte am de la Floritene cu castana de India, iar de zi am tot de la Floritene, crema de protectie UVA si UVB. Cred ca o sa incerc de la ei crema contur ochi, caci cele doua imi merg foarte bine. |
|
| Nu am folosit nimic de la FLORITENE! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Daca ar fi sa raman la traditionale, optez pentru Farmec; produsele sunt usoare, cu parfum discret.
Mariuta, vezi daca nu te ustura ochii de la rimel. Schimba-l, asa am facut si eu. Fardurile nu prea irita, poate doar pielea deja afectata. Asta in cazul in care iti plac si vrei sa le folosesti. :)
|
|
|