|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Pentru fata folosesc produse Avene.Pentru machiaj am o trusa Dior si acum o saptamana am primit si o trusa mica de rujuri tot Dior.Eu una nu le recomand ,nu se vede diferenta intre o trusa no name si aceasta marca. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fon de ten - folosesc un amestec de L'Oreal si Max Factor cxa sa obtin culoarea potrivita, machiaj - folosesc Bobbi Brown iar rujuri de unde imi plac. Imi plac culorile celor de la Rimmel, nu imi place calitatea rujurilor L'Oreal. Ca si rimel folosesc Max Factor dar pana acum cel mai bun mi s-a parut cel de la L'Oreal si cel de la YSL. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| Roxanel wrote:Fetelor, cunoaste cineva vreo marca de produse profesionale pentru machiaj? M-ar interesa sa cumpar o trusa pentru machiaj cu multe culori pentru ochii si obraji. Multe culori inseamna in jur de 30 pentru ochi si 5-7 pentru obraji. Ca sa fiu sincera m-ar interesa un produs verificat caci asa mai sunt pe piata dar calitatea lasa de dorit. Complexitatea celei din imagine ma incanta dar nu a auzit nimeni de firma care o produce. Am cautat ceva review-uri pe net dar nu am gasit nimic. Poate aveti vreo prietena make-up artist care va poate sugera vreun nume. Sau poate aveti chiar voi una de care sunteti multumite. Multumesc.
o trusa cu ce vrei tu costa 4 000 ron.dar e profesionala si le are pe toate .nu mai stiu firma cum se numeste , dar o s-o intreb pe cosm si revin. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ely wrote:Pentru fata folosesc produse Avene.Pentru machiaj am o trusa Dior si acum o saptamana am primit si o trusa mica de rujuri tot Dior.Eu una nu le recomand ,nu se vede diferenta intre o trusa no name si aceasta marca. Imi permit sa te contrazic . Sigur ca e o diferenta -fardurile no name se strang pe pleoapa in secunda doi ,nici nu se compara cu cele de la Dior care arata impecabil si dupa 8ore de cand le-ai aplicat . Eu sunt foarte multumita de ele ,la fel si creiaonele de buze si de ochi de la Dior nu se compara cu ceva mai ieftin . Poate la rujuri sa mai spunem ca sunt persoane care-si mananca rujul imediat si atunci sa nu fie o diferenta intre un ruj Dior sau no name ca la fel de repede dispare de pe buze.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce am avut eu din fardurile de la Estee Lauder nu m-a dat gata, sincer ( asta apropo de brand-uri ). Desi in cutie culorile sunt ok, aplicate pe pleoapa sunt mai mult decat... pale... ca o umbra anemica, asa... Trebuia sa dau mult din aplicator ca sa obtin ce vreau eu si... nu-mi place, sincer. Farduri de la Dior nu am avut, insa am impresia ca am incercat la Sephora ( cum, de altfel, si altele de pe-acolo ) si mi-au lasat aceeasi impresie. Acum... depinde si de compatibilitate cu pielea, gusturile, etc... Eu tot la ale mele am ramas si m-am lamurit cum e cu experimentele astea. |
|
| Asta o am eu de la Dior -pe care o ador si o folosesc cu precadere toamna si iarna datorita tonurilor si mai am o trusa mai mare cu luciu de buze,pudra ,rimel etc. Dar preferata mea fara de care nu as putea trai este trusa de la Ja-De care a costat 100lei si am primit-o de la Mos Craciu acum vreo 2 ani.
oanamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu folosesc asa: crema (care niciuna nu-mi este buna -si am incercat o sumedenie, diverse firme -sumpe si ieftine, off! Inca n-am gasit-o pe-a mea); fond de ten + anticearcan Max Factor; fard de pleoape -le aleg dupa nuanta, nu neaparat firma, pt. ca nici nu le folosesc zilnic; insaaa, musai rimel (Max Factor, L`Oreal) + creion dermatograf (nu conteaza firma)... ruj, extrem de rar si tot Max Factor sau L`Oreal. Preturi... nu prea stiu; cele care sunt pe piata! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am sa-mi fac si eu inventarul si revinnn! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu sunt foarte multumita de cosmeticele Dior. Adevarul e ca sunt foarte scumpe, o crema de fata ajunge in jur de 300 £ . Incerc sa atasez o poza cu produsele mele.
|
|
| Petronela ce frumoase sunt! Vad un rimel de la CHANEL -am avut si eu si nu am fost multumita . Folosesc cu succes L'oreal Volum x4 Eu nu sunt fidela unei anumite firme -am de toate neamurile si imi place sa experimentez. Nu cumpar din alea ieftine din piata ,turcesi sau mai stiu eu cum in rest nu am firme pe care sa nu le agreez in totalitate.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Oana nici eu nu sunt multumita de rimelul de la Chanel, il prefer pe cel de la Dior sau cel de la YSL. Am incercat si eu o gramada de firme inainte, dar nu am fost multumita. Atata timp cat sunt multumita de produsele Dior voi ramane fidela. |
|
| Petronela ai dreptate si mai ales daca -ti satisfac nevoile nu vad de ce le-ai schimba . Ce bine seamana sticla de oja cu cea de la Chanel (dar ii lipseste capacul vad). |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ieri am fost in farmaciei si, spre marea mea uimire, am vazut produse ale Annei Aslan.Chiar m-am bucurat ca au ajuns si in Italia.Doar ca pretul, fata de Romania, este urias: 44 de euro o crema de fata. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| A-ti folosit vreodata produse cosmetice Paula”s Choise? Nu folosesc machiaje deloc, dar a venit timpul sa ajutam putin mama natura. Eu am auzit de ele pe facebook. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Deci nimeni, atunci o sa va spun eu daca sant bune |
|
|