Produse pentru demachiat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Tuesday, April 16, 2013 10:14 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ttebuie sa incerc si eu uleiul de argan si am auzit ca uleiul de jojoba este super pt tenul cu probleme .
De la ce firma iti iei Cris uleiul de argan si la ce pret?
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 16, 2013 1:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
oanamaria wrote:
Ttebuie sa incerc si eu uleiul de argan si am auzit ca uleiul de jojoba este super pt tenul cu probleme .
De la ce firma iti iei Cris uleiul de argan si la ce pret?

Firma Naturelle d'argan- uleiul in jur de 80 lei, iar crema in jur de 100 lei, in functie de ce oferte sunt in magazinele DM.
Parca am mai scris pe undevaNuStiu
oanamaria
Scris: Tuesday, April 16, 2013 1:32 PM
Nivel

Mersi frumos !Oi fi scris ,dar nu am vazut eu :)Si eu saptamanal merg la DM e printre preferatele mele.
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 16, 2013 1:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Cu dragDistanceKiss
Sunnyday
Scris: Tuesday, April 16, 2013 4:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/28/2013
Eu am un demachiant de la Sephora, care face minuni si pentru rimel si ptr ten. Si sterge si rapid, dat fiind ca mie-mi place moda pin-up si cam asa arata si machiajul meu obisnuit, adica mult, in culori de negru si rosu. Are o consistenta uleioasa, dar nu ramane gras. Per total, sunt multumita destul de mult de el. E printre cele mai bune pe care le-am folosit.
TatyKS
Scris: Tuesday, April 16, 2013 5:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Oana, si eu sunt cu Vichi 3 in 1 ras toot din comoditateras .
Acum mi-am luat din farmacie demachiant de fata si separat de ochi de la Gerovital .Sunt tare multumita de ele si sunt si super ieftinebounce . Uleiul ala de argan ma intereseaza si pe mine sa citesc despre el, asa ca dau si eu o fuga prin DM. Mersi Crisu!DistanceKiss
kali
Scris: Wednesday, April 17, 2013 7:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
taty wrote:
Oana, si eu sunt cu Vichi 3 in 1 ras toot din comoditateras .

ras ... Si am ramas la el...

As incerca de curiozitate si demachiantul de care zice Sunnyday, mai ales daca e uleios. Avand ten uscat simt nevoia de chestii grase - de ex. Vichy imi lasa pielea uscata insa compenseaza crema. Oricum, nu pot sa ma demachiez si atat, ca obtin efectul ala enervant de piele care tine.

Sunnyday, de curiozitate, cum ai parul? Tunsoare, lungime, culoare... Iar demachiantul de care spui e si pentru ochi?
oanamaria
Scris: Saturday, May 25, 2013 9:12 AM
Nivel

De ceva timp e la oferta in farmacii lotiunea micelara de la BIODERMA SENSIBIO LIGHT 1+1GRATUIT eu am gasit oferta intr-o farmacie la 42lei si mi-am luat 3 seturi adica 6sticle de 250ml sa-mi ajunga cativa ani ,dar este foarte avantajoasa oferta si am zis sa n-o ratez .
bereea
Scris: Tuesday, July 9, 2013 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Desi nu ma machiez folosesc in fiecare seara pentru curatat fata apa pentru demachiat (fara coloranti si parabeni)de la Yves Rocher.Doar ca Ale vrea si ea fata curatata. As putea sa o folosesc sau nu este ok la copii?
fdianamaria
Scris: Wednesday, July 10, 2013 9:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
eu "m-am dat" pe Bioten...sunt bio...cica...dar chiar sunt foarte bune. Crema demachianta si lotiunea le folosesc zilnic. Saptamanal ma curat si cu ceva gel puternic de la Yves Rocher. Dar, dupa cum zicea si cosmeticiana mea, la fiecare ten si fiecare femei i se potriveste altceva, ceva special pentru ea :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.