Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce produse pentru demachiat folositi? Cam cat costa si cum vi se par comparativ cu altele?
Eu am un ten foarte sensibil si nu prea suport niciun demachiant |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu folosesc Garnier si sunt multumita de el. Cand sunt in deplasare folosesc servetele demachiante (fara preferinta de marca, acum de exemplu am unele de la Oriflame sau Avon ). |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu folosesc demakiant in functie de makiajul pe care il am pe fata.
Daca sunt makiata, prefer pt.zona okilor sa ma demakez numai cu ulei de bebe pus pe o disketa demakianta si in rest cu Elmiplant.
Daca nu sunt makiata sau am folosit un fdt lejer, folosesc demakiantul fara clatire de la Bioderma, fara parabeni, special pt.tenul cu probleme. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Botanics de la Boots pentru mine a fost un miracol. Mereu ma usturau ochiicand ma demachiam, nu reuseam sa compatibilizez cu nici un produs pentru ochi dar asta mi se pare de exceptie pentru intreaga fatza. Bunisor este si demachiantul de ochi de la Gerovital dar in clasamentul meu pe primul loc este Botanics. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu folosesc Garnier pentru ten sensibil si uscat, chiar nu mai stiu cat costa, desi l-am luat de curand. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu acum folosesc servetele demachiante de la Nivea sau L'oreal si mai am scrub si lotiune tonifianta de la Dove,iar pentru ochi folosesc Garnier care este foarte bun si Nivea visage care este bun dar nu la fel de bun ca Garnier.Si cateodata folosesc dupa demachierea ochilor ulei de arahide |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu foloesc numai servetele de la Nivea Visage si o lotiune tonica dupa. Lotiunea este de la Olay. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Servetele demachiante de la L'oreal, pink, L'oreal Visible radiance , anti ageing , Tonic L'oreal pink tot anti ageing. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu folosesc lapte demachiant Doina si tonicul cu ulei de castraveti tot de la Doina. Ma inteleg perfect cu ele asa ca le-am luat dupa mine si in Jp. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eeee , lume nouaa...cum e acasa la voi printeselor? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Eeee , lume nouaa...cum e acasa la voi printeselor?
Bine, dar nu ne merge messengerul. Shhhhht ca suntem off topic! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu folosesc laptele demachiant de la Nivea Visage (pt ten normal sau mixt) dupa care aplic tonicul revitalizant (ten normal sau mixt) ca dupa sa aplic crema nivea visage de zi sau noapte ... eu ma impac bine cu Nivea de cand am inceput sa o folosesc nu am mai probat alte produse |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu ma demachiez numai cu ulei de masline . Nu folosesc creme de nici un fel , imi fac singura masti . Pentru curatat tenul folosesc malai sau tarate de grau . |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| da se pare ca eu sunt cea mai anormala, ma demachez cu sapun Dove am incercat cu demachiante de la diverse firme dar ma ustura rau ochii .... dar m-ati ambitionat si maine imi cumpar iar demachiant si incerc din nou |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cris22tyna wrote:da se pare ca eu sunt cea mai anormala, ma demachez cu sapun Dove am incercat cu demachiante de la diverse firme dar ma ustura rau ochii .... dar m-ati ambitionat si maine imi cumpar iar demachiant si incerc din nou
Un sapun niciodata nu va demakia.Va curata superficial fata, dar in pori tot vor ramane impuritati, urme de makiaj sau pur si simplu urme de praf din atmosfera.Demakierea temeinica se face atat dimineata cat si seara, indif.daca esti sau nu makiata.Pielea oricum secreta sebum si acesta trebuie indeparat nu numai cu ppa si sapun.Exista produse gentle pt.un ten sensibil.Unele nici nu se mai clatesc, deci sunt foarte utile. |
|
|