Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am descoperit un fond de ten superb,natural ,fara de care nu as putea trai de la Sephora .Am luat deja al doilea tub ca mi-a placut la nebunie si nu e scump (54 lei),iar un tub ma tine cam 6luni . Rujuri mi-am luat un set de 5 bucati de la Dior sunt cremoase si culori superbe (60euro). Voi ce descoperiri miraculoase in ale cosmeticelor ati mai facut? |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| In afara de luciu pentru buze nu folosesc nimic altceva, asa ca nu sunt buna de dat sfaturi |
|
| Uite eu folosesc luciu de la Dior mi-am luat un set de 5bucati -2le-am dat cadou si resul ma fac eu frumoasa.Eu pentru buze prefer marca DIOR .(le cumpar din aeroporturi cand plec in vacanta). |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am sa le incerc si eu daca sui ca sunt asa de bune Eu mi le cumpar mai ales din farmacie pentru ca am buzele cam incolore si uscate si vad ca sunt foarte bune si tin mult. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu inca nu am gasit fondul de ten perfect pentru mine; adica unul care sa nu usuce fata si care sa nu accentueze ridurile fine. Oana, tu ce tip de ten ai? La capitolul rujuri... mie nu-mi plac cele cremoase pentru ca se duc... sau raman pe cana de cafea (iar asta chiar nu-mi place). Tot lui Max Factor Lipfinity am ramas fidela si zau ca inca nu am gasit ruj mai rezistent. E drept ca usuca buzele mai ales iarna, insa le hidratez peste noapte cu balsam de buze Avene si gata! Nu e un ruj scump si tine o zi intreaga fara sa-l reimprospatezi, chiar daca mananci sau te pupacesti In rest... nu am produse dupa care sa fiu innebunita; sunt intr-o continua testare. |
|
| Eu am tenul normas spre uscat. Eu in decursul anilor am incercat zeci de firme la fondul de ten si ma bucur ca l-am descoperit pe asta atat de bun. Eu nu folosesc rujuri rezistente la transfer ca-mi usuca buzele si le simt asa ciudat ,dar am mareu rujul intr-un porfard mic in geanta si la cateva ore il reaplic . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Eu inca nu am gasit fondul de ten perfect pentru mine; adica unul care sa nu usuce fata... In rest... nu am produse dupa care sa fiu innebunita; sunt intr-o continua testare. Fix asa sunt si eu!!! Am tenul foooarte uscat si sensibil si nu am gasit inca niciun fond de ten sa-i "mearga" fetzei mele; pfff, si-am incercat "o mie"! ...o sa incerc si pe cel recomandat de Oana!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fondul meu de ten e mat'morphose de la l'oreal,sunt multumita de el,sta perfect pe fata,fara urme,fara sa se adune sau mai stiu eu ce.am si un corector/anticearcan stik,tot de la l'oreal,ok si el. ruj nu prea folosesc,tocmai pt ca n-am gasit unul care sa-mi placa,poate o sa incerc pe cel de la max factor. cel mai bun rimel (si am testat o gramada) mi se pare cel pentru volum de la burjois. cam astea sunt produsele ce le folosesc eu de obicei. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu de obicei cumpar de la farmacie produsele pentru ten,Avene si Roche.Demachiantul de la Avene este gelul de fata il folosesc si acum,am avut si fonde de ten de la ei.Acum o luna l-am schimbat cu Vichi si acum in vacanta de iarna l-am spart din greseala,sa ca am fost la un salon de cosmetica si cred ca m-am pacalit am luat alt fond de ten cam scump si nu sunt prea incantata se numeste Germaine Capuccino.Testez ca nu am incotro ca am o piele care imediat reactioneaza la produsele cosmetice imi iese cat un cos care lasa semne,chiar si de la farmacie luate.Rimel am de la Lorreal si maybelline,ultimul nu prea ma incanta.Balsam de buze si crema de maini Neutrogena,rujuri am avut un set de rujuri mici de la Dior solide care nu ma avntajeaza ,folosesc gloss de la Loreal si am si unul de la max fdactor care imi place ca tine mult dar care se ia tare greu de pe buze.A si la recomandarea unei prietene folosesc pudra de la Sephora care da luciu fetei la tenul meu chiar aveam nevoie.Creyon de ochi de la Bourjois smoky eyes ,ca crema antirid pentru ochi Rexaline .Am mai luat din tara 2 creme pentru corp de la Farmec si Gerovital:Acum timp sa am sa le folosesc M-au incantat si produsele de la Ives Rocher care arata bine,miros bine, folosesc mai mult gelurile de dus, ca la demachiant si creme de fata tenului meu nu-i fac bine. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| tus si rimel-L'Oreal,farduri nu folosesc, decat daca ma machiaza cosmeticiana,eu acasa nu le folosesc fond de ten, am avut in 3 randuri de la Pupa,dar ,nu stiu,parca m-am saturat de el,bine,inainte sa il descopar pe cel de la Pupa,am incercat milioane in schimb acum,folosesc doar pudra de fata cu efect de bronzare de la MaluWilz, e excelenta,si pt buze-ruj MaluWilz si YvesRocher si,de anul trecut folosesc in combinatie 2 luciuri de buze- le aplic dimineata, si seara inca mai am conturul de la ele, numai ca,,nu mai stiu exact de la ce firma sunt s-a dus inscriptia de la ele, si cutiutele de la ele le-am aruncat |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| - Demachiant Bioderma - Fond de ten crema LR (Am vazut ca scrisese cineva de fondul de ten de la Bourjois. Din pacate eu am avut marele ghinion sa imi irite tenul si de atunci m-am lecuit de produse cosmetice de la Burjois) - Mascara Volume Colossal Maybelline - Tus de ochi - fie Maybelline, fie L'Oreal |
|
| Azi mi-an luat un rimel de la Bourjois ultima aparitie Volum fast end perfect cu baterie incorporata si se roteste periuta cand il aplici (60lei) si am primit cadou ub gloss 3D la alegere. Sunt tare incantata de achizitii! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu folosesc fondul de ten giordani gold de la oriflame ...(golden beige)e cremos si nu lasa urme il folosesc de 3 ani si sunt foarte multumita |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,sa le folosesti cu placere m-ai facut curioasa cu rimelul de la Bourjois |
|
| Mela multumesc poate-ti place si ti-l iei si tu. Eu inca nu l-am folosit ca mai am 2 in uz de la L'Oreal si Max Factor . |
|
|