Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc Tare-mi place si mie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ehe, ce sot dragut ai tu Ema! sa isi pastreze bunele maniere si obiceiuri!
oricum, 150 euro nu este la fel cu 200 sau 200 si ceva nu? las' ca poate oi ajunge eu prin Italia sau Germania candva si poate o sa imi iau. la o trusa Pupa visez cu ochii deschisi inca din liceu! |
|
| Am inteles ca in Romania, aceleasi lucruri ca si aici costa mai mult de ce?
|
|
| Ema wrote:Am inteles ca in Romania, aceleasi lucruri ca si aici costa mai mult de ce?
nu stiu sincer sa iti zic...probabil ca fiind din import (cele mai multe) au si taxe mai mari plus adaosul comercial care poate ajunge in unele cazuri si la 300% sau chiar mai mult. in orice caz e bataie de joc la capitolul asta! daca nu ai multi bani in bugetul de cosmeticale, nu te poti atinge de nimic mai bun, facut de firme de renume. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Foarte frumos , sa-l porti cu placere! |
|
| Andismom, Taki, multumesc. Asa e Sauro dragut, ca stie ca mi le cumpar singura daca nu mi le face el cadou |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ema wrote:Asa e Sauro dragut, ca stie ca mi le cumpar singura daca nu mi le face el cadou
Uite un sot destept.....
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Andismom wrote:vreau sa va spun ca mi-am luat acum vreo doua saptamani un fard de ochi in trei nuante de la Bourjeois si sunt tare dezamagita de el... am dat 42 ron pe el si numai numele e de capul lui. abia se vad culorile pe ochi si una dintre nuante e ciudata rau de tot in cutie... s-a intarit cumva, nici nu stiu cum sa explic. desi este pulbere, s-a "adunat" toata si trebuie sa fac "sapaturi" ca s-o iau pe pensula. de banii aia imi luam doua farduri de la Jade (nemtesti) care sunt f misto.
Se gaseste Jade in Bv, spune-mi ca-ti trimit repede bani sa-mi iei si mie?
A folosit cineva produse DEESE? Am incercat un ruj. Pare bun. Sunt cam scumpe, in jur de 30 RON rujul. Sunt intr-adevar bune sau a fost numai o impresie a mea? |
|
| Fetelor am si eu o intrebare. A folosit careva produsele Infinity? Am vazut catalogul si par interesante dar nu stiu calitatea.
|
|
| mariuta wrote:Se gaseste Jade in Bv, spune-mi ca-ti trimit repede bani sa-mi iei si mie? A folosit cineva produse DEESE? Am incercat un ruj. Pare bun. Sunt cam scumpe, in jur de 30 RON rujul. Sunt intr-adevar bune sau a fost numai o impresie a mea?
mai Mariuta, eu abia acum am vazut postarea ta! sunt dusa cu pluta!
da, se gasesc produse Jade in Brasov, farduri, rujuri, rimel, fond de ten, orice. zi ce vrei si iti iau.
eu mi-am luat de curand o trusa de la Deborah, pt oki si fata si... e bestiala! are multe culori, se intind bine, rezista bine! ce mai, sunt multumita!
din Austria mi-am luta un concealler (am scris oare bine? ) de la Manhattan, f bun si o mini-trusa pt sprancene (doua culori de fard de sprancene maro, unul mai inchis, unul mai deschis plus o pensulita super) de la Essence de care sunt fff incantata mai ales ca spancele mele aveau si ele nevoie de nitica definire dar nu cu un creion. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Va recomand Bobbi Brown. Sunt profesionale si isi merita pretul intr-adevar. Daca aveti ocazia nu ezitati. |
|
| Si eu folosesc farduri de la Jade, tocmai am primit o trusa super, o gramada de culori frumoase. Insa preferatele mele raman produsele Clinique |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Andismom wrote:mai Mariuta, eu abia acum am vazut postarea ta! sunt dusa cu pluta! da, se gasesc produse Jade in Brasov, farduri, rujuri, rimel, fond de ten, orice. zi ce vrei si iti iau.
vreau Vorbim pe privat |
|
| mariuta wrote: vreau Vorbim pe privat
|
|
| Mariuta, sunt codasa mamiiiiii! ma duc repejor zilele viitoare in mall-ul ala unde sunt produsele Jade si iti zic ce si cum de la fata locului. astept pe PM un nr de telefon de-al tau!
fetelor, poate ma ajutati voi: imi caut un fond de ten bun, sa nu se adune, sa nu faca fata incarcata, sa acopere cosuri si mici imperfectiuni. imi puteti recomanda ceva? am ten mixt, just in case you want to know! |
|
|