Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| leut wrote:Eu folosesc mai nou pudra Couvrance de la Avene. Vreau sa spun ca tenul meu arata foarte bine, pudra acopera orice imperfectiune si se pastreaza toata ziua.
Pudra este compacta sau pulbere?Pt ce tip de ten este? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Stelute, pudra este compacta si este pentru ten sensibil. Se prezinta ca o paleta de culori... Exista doua tipuri, pe nuante deschise sau mai inchise. Eu mi-am cumparat pe nuante mai deschise. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Leut, da, pupa e o marca italiana buna.Am si vreo 2 truse mari profesionale de machiaj, dar nu prea le folosesc
Clinique le am folosit si eu si sint foarte bune, de la Avene am folosit numai produse de baie pt piele uscata si creme idratante pentru corp, am fost foarte multumita de ele.
Si produse Revlon am folosit, sint bune cu preturi foarte accesibile, un ruj in jur de 15 euro.
Am mai avut si Elena Rubinstain fond de ten si fard, bune dar scumpe.
L'oreal si Nivea sint aici marci national populare, adica preturi ieftine si se gasesc la Coop ( magazine unde sint si alimentare...de toate) Un demachiant costa in jur de 3-4 euro si tonicul la fel. In timp ce alte marci in parfumerii costa de la 16-20 euro.
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| leut wrote:Stelute, pudra este compacta si este pentru ten sensibil. Se prezinta ca o paleta de culori...  Exista doua tipuri, pe nuante deschise sau mai inchise. Eu mi-am cumparat pe nuante mai deschise. Multumesc frumos!Poate gasesc si pulbere, ca cea pulbere este mai indicata pt.tenul gras... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Stelute, cu placere! Nu stiu daca exista si sub forma de pulbere, produsele astea fiind nou scoase. Ema, pai ce astepti? Sa vin eu sa te aranjez? POate ti le confisc! |
|
| Leut le folosesc dar au foarte multe culori, vreo 20 de farduri pentru pleoape, in toate culorile, vreo 4 fond de ten si 8 farduri de fata + 10 creioane pt buze si ochi+ 6 rujuri + 4 pudre de diverse nuante, 1 rimel si 2 oje ( care le-am terminat) Asta numai intr-o trusa! Cu toata bunavointa...ar trebui sa-mi pun un strat de 1 cm de machiaje ca sa pot sa le termin mai repede!
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ema wrote:Leut, da, pupa e o marca italiana buna.Am si vreo 2 truse mari profesionale de machiaj, dar nu prea le folosesc Clinique le am folosit si eu si sint foarte bune, de la Avene am folosit numai produse de baie pt piele uscata si creme idratante pentru corp, am fost foarte multumita de ele. Si produse Revlon am folosit, sint bune cu preturi foarte accesibile, un ruj in jur de 15 euro. Am mai avut si Elena Rubinstain fond de ten si fard, bune dar scumpe. L'oreal si Nivea sint aici marci national populare, adica preturi ieftine si se gasesc la Coop ( magazine unde sint si alimentare...de toate) Un demachiant costa in jur de 3-4 euro si tonicul la fel. In timp ce alte marci in parfumerii costa de la 16-20 euro.
Problema cu trusele mari este ca intotdeauna au culori pe care nu le folosesc, de aceea eu cumpar farduri cu fiecare culoare separat, PUPA au fard de baza in culori superbe, pentru farduri umbra/colt ( mai inchise la culoare) eu folosesc si farduri Jade au culori foarte frumoase si sunt la pret acesibil. Nuantele de maro si gri/negru la Jade sunt superbe. Eu le recomand !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| cine a incercat produsele din catalogul Yves Roches?? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| fdianamaria wrote:cine a incercat produsele din catalogul Yves Roches??
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=3366 Diana, uite aici ! Pupici ! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| mersi |
|
| Buna fetelor. Eu folosesc produse de la firma Avon,sunt multumita,de obicei folosesc rimel,fard (mai rar,la ocazii),luciu de buze si foarte rar fond de ten. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| vreau sa va spun ca mi-am luat acum vreo doua saptamani un fard de ochi in trei nuante de la Bourjeois si sunt tare dezamagita de el... am dat 42 ron pe el si numai numele e de capul lui. abia se vad culorile pe ochi si una dintre nuante e ciudata rau de tot in cutie... s-a intarit cumva, nici nu stiu cum sa explic. desi este pulbere, s-a "adunat" toata si trebuie sa fac "sapaturi" ca s-o iau pe pensula. de banii aia imi luam doua farduri de la Jade (nemtesti) care sunt f misto.
in schimb, am avut placuta surpriza sa imi iau o pudra de obraz f buna de la Revlon (nici nu a fost scumpa pt cat de buna e).
a folosit cineva produsele Deborah? cum sunt?
aaa...apropo de Pupa...mi-au fugit ochisorii in cap la niste truse de machiaj de la Pupa (complete...de la farduri de ochi la rujuri, blush de obraz, creioane etc)! numai ca preturile sunt ceva de speriat la propriu: de la 3 milioane in sus...pana la 8 !
Ema, in Italia sunt mai ieftine? |
|
| Andismom, trusele de la pupa sint in jur de 100-150 euro aproximativ. Eu le-am avut cadou si nu stiu exact, dar in magazine sint preturile astea.
Eu mi-am cumparat recent ruj de la Collistar la San marino ca e free tax si l-am platit 10 euro in loc de 14 cit costa la noi.

In foto se vede si colana de coral roz pe care mi-a daruit-o Sauro |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
SUPERBA, s-o porti sanatoasa |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Colierul m-a atras primul dupa care am vazut si rujul
pentru amandoua |