Produse make-up
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Friday, January 12, 2007 10:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
leut wrote:
Eu folosesc mai nou pudra Couvrance de la Avene. Vreau sa spun ca tenul meu arata foarte bine, pudra acopera orice imperfectiune si se pastreaza toata ziua.

Pudra este compacta sau pulbere?Pt ce tip de ten este?
leut
Scris: Friday, January 12, 2007 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Stelute, pudra este compacta si este pentru ten sensibil. Se prezinta ca o paleta de culori...sic Exista doua tipuri, pe nuante deschise sau mai inchise. Eu mi-am cumparat pe nuante mai deschise.sic
Ema
Scris: Friday, January 12, 2007 11:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Leut, da, pupa e o marca italiana buna.Am si vreo 2 truse mari profesionale de machiaj, dar nu prea le folosesc banghead

Clinique le am folosit si eu si sint foarte bune, de la Avene am folosit numai produse de baie pt piele uscata si creme idratante pentru corp, am fost foarte multumita de ele.

Si produse Revlon am folosit, sint bune cu preturi foarte accesibile, un ruj in jur de 15 euro.

Am mai avut si Elena Rubinstain fond de ten si fard, bune dar scumpe.

L'oreal si Nivea sint aici marci national populare, adica preturi ieftine si se gasesc la Coop ( magazine unde sint si alimentare...de toate)
Un demachiant costa in jur de 3-4 euro si tonicul la fel.
In timp ce alte marci in parfumerii costa de la 16-20 euro.

stele_pe_cer
Scris: Friday, January 12, 2007 2:07 PM
Nivel

leut wrote:
Stelute, pudra este compacta si este pentru ten sensibil. Se prezinta ca o paleta de culori...sic Exista doua tipuri, pe nuante deschise sau mai inchise. Eu mi-am cumparat pe nuante mai deschise.sic

Multumesc frumos!Poate gasesc si pulbere, ca cea pulbere este mai indicata pt.tenul gras...
leut
Scris: Friday, January 12, 2007 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Stelute, cu placere! Nu stiu daca exista si sub forma de pulbere, produsele astea fiind nou scoase. sic
Ema, pai ce astepti? Sa vin eu sa te aranjez? POate ti le confisc!ras
Ema
Scris: Friday, January 12, 2007 5:26 PM

Leuthohot hohot hohot le folosesc dar au foarte multe culori, vreo 20 de farduri pentru pleoape, in toate culorile, vreo 4 fond de ten si 8 farduri de fata + 10 creioane pt buze si ochi+ 6 rujuri + 4 pudre de diverse nuante, 1 rimel si 2 oje ( care le-am terminat)
Asta numai intr-o trusa! Cu toata bunavointa...ar trebui sa-mi pun un strat de 1 cm de machiaje ca sa pot sa le termin mai repede!what

flowers flowers flowers
Cristy
Scris: Friday, January 12, 2007 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Ema wrote:
Leut, da, pupa e o marca italiana buna.Am si vreo 2 truse mari profesionale de machiaj, dar nu prea le folosesc banghead

Clinique le am folosit si eu si sint foarte bune, de la Avene am folosit numai produse de baie pt piele uscata si creme idratante pentru corp, am fost foarte multumita de ele.

Si produse Revlon am folosit, sint bune cu preturi foarte accesibile, un ruj in jur de 15 euro.

Am mai avut si Elena Rubinstain fond de ten si fard, bune dar scumpe.

L'oreal si Nivea sint aici marci national populare, adica preturi ieftine si se gasesc la Coop ( magazine unde sint si alimentare...de toate)
Un demachiant costa in jur de 3-4 euro si tonicul la fel.
In timp ce alte marci in parfumerii costa de la 16-20 euro.

Problema cu trusele mari este ca intotdeauna au culori pe care nu le folosesc, de aceea eu cumpar farduri cu fiecare culoare separat, PUPA au fard de baza in culori superbe, pentru farduri umbra/colt ( mai inchise la culoare) eu folosesc si farduri Jade au culori foarte frumoase si sunt la pret acesibil.
Nuantele de maro si gri/negru la Jade sunt superbe. Eu le recomand !!!
fdianamaria
Scris: Friday, January 12, 2007 9:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
cine a incercat produsele din catalogul Yves Roches??
Maria & Mario
Scris: Friday, January 12, 2007 10:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

fdianamaria
Scris: Saturday, January 13, 2007 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
mersi pupici pupici
jakimiha
Scris: Saturday, January 13, 2007 7:10 PM

Buna fetelor.
Eu folosesc produse de la firma Avon,sunt multumita,de obicei folosesc rimel,fard (mai rar,la ocazii),luciu de buze si foarte rar fond de ten.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, May 3, 2007 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
vreau sa va spun ca mi-am luat acum vreo doua saptamani un fard de ochi in trei nuante de la Bourjeois si sunt tare dezamagita de el... am dat 42 ron pe el what si numai numele e de capul lui.angry abia se vad culorile pe ochi si una dintre nuante e ciudata rau de tot in cutie... s-a intarit cumva, nici nu stiu cum sa explic. desi este pulbere, s-a "adunat" toata si trebuie sa fac "sapaturi" ca s-o iau pe pensula. de banii aia imi luam doua farduri de la Jade (nemtesti) care sunt f misto. banghead

in schimb, am avut placuta surpriza sa imi iau o pudra de obraz f buna de la Revlon (nici nu a fost scumpa pt cat de buna e).

a folosit cineva produsele Deborah? cum sunt?

aaa...apropo de Pupa...mi-au fugit ochisorii in cap la niste truse de machiaj de la Pupa (complete...de la farduri de ochi la rujuri, blush de obraz, creioane etc)!love love love numai ca preturile sunt ceva de speriat la propriu: de la 3 milioane in sus...pana la 8 !banghead

Ema, in Italia sunt mai ieftine?oare
Ema
Scris: Thursday, May 3, 2007 12:24 PM

Andismom, trusele de la pupa sint in jur de 100-150 euro aproximativ.
Eu le-am avut cadou si nu stiu exact, dar in magazine sint preturile astea.

Eu mi-am cumparat recent ruj de la Collistar la San marino ca e free tax si l-am platit 10 euro in loc de 14 cit costa la noi.

In foto se vede si colana de coral roz pe care mi-a daruit-o Sauro love love love
ira_tgr
Scris: Thursday, May 3, 2007 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
Ema wrote:

In foto se vede si colana de coral roz pe care mi-a daruit-o Sauro love love love

flowers flowers flowers flowers SUPERBA, s-o porti sanatoasa flowers flowers flowers flowers
Cristy
Scris: Thursday, May 3, 2007 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Ema wrote:

love love love love

Colierul m-a atras primul dupa care am vazut si rujul ras ras

cool cool cool cool cool pentru amandoua flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.