Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ce produse de make-up folositi? De la ce firme? Pe care le considerati cele mai bune?
Preferati sa cumparati produse mai scumpe, dar mai putine sau preferati sa aveti mai multe produse de make-up dar mai ieftine? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Putine si bune.tenul meu e f. sensibil si daca pun ce nu trebuie ma umplu de bube.de obicei luam revlon si numai din magazine specializate nu de la toneta din colt.la altele mai fac rabat de la calitate dar la cormetice nu.prefer sa nu cumpar si sa astept pana imi permit ceva de calitate. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sunt de acord cu tine Mihaela! Am avut intr-o perioada probleme cu tenul,din cauza stress-ului si a unui stafilococ in sange, si nu mai vreau asa ceva...asa ca imi aleg cu mare grija produseele. Folosesc si imi prieste: fond de ten de la L'Oreal, Bourjois, rimel -L'oreal, Maybelline rezistente la apa, rujuri, gloss-uri- L'Oreal, Maybelline, Seventeen, fard si creioane de ochi de la Seventeen, Bourjois...strugurel Avene, Apa termala Avene,Crema pentru fata Avene pentru ten sensibil...etc...de la aceleasi firme. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| La mine majoritatea sunt Max Factor - fond ten, pudra, lac de unghii, Bourjois - lip gloss si ceva farduri de ochii si cate ceva de la L'Oreal.
Ieftine nu cumpar ca mi-e cam frica. Am o matusa care s-a umflat toata de la chimicalele din produsele cosmetice ieftine. Mai bine scump si bun. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Si eu merg pe ideea de mai putine dar bune! Decat sa am 10 rujuri care se sterg de pe buize in 5 minute, mai bine 2,3 rezistente si bune!~ Si la fel si rimelul, si fardurile si creioanele, de ochi,de buze |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La produse de machiaj, e Turnul Babel in borsete. De la Seventeen , pana la L'oreal, Bourjois. Am primit de la Mosu' un set de farduri de ochi - fata si un rimel de la Yves Saint Laurent si sunt ...... . Cel putin rimelul e bestial. Nu face .... buburuze daca aplici doua randuri, e super fin, nu curge , lungeste genele ..... Multumesc lui Mosu'. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Ce produse de make-up folositi? De la ce firme? Pe care le considerati cele mai bune? ...
Eu folosesc produse de la Marcelle (canadiene - excelente de altfel - nu sunt luate din Ro, sunt aduse din Canada - se vede diferenta), de la Pierre Cardin (fard) si gloss de la L'Oreal si Max Factor. Sunt foarte multumita de ele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Folosesc numai fond de ten, fard , ruj. Preferatele mele: Lancome, Pupa, Collistar si Clarins. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu nu stiu daca produsele mai ieftine sunt chiar asa de nocive cum se zice... eu nu am avut niciodata probleme de la produsele cosmetice pe care le-am folosit. cand eram in liceu sau studenta nu aveam bani de produse scumpe... desigur ca pe la 17-18 ani imi sclipeau ochii in toate revistele de moda la reclamele de la Pupa, YSL, Estee Lauder sau mai stiu eu care marca de renume... dar nu mi-am permis sa imi cumpar asa ceva. si, sincera sa fiu, nici acum nu imi permit si nici nu ma lasa sufletul sa dau 2-3 milioane pe un fard/rimel si o crema/un ruj bun... mi-am luat si eu anul trecut de sarbatori o trusa de farduri si un rimel de la Revlon si intr-adevar nu se compara cu absolut nimic din ce am avut pana acum si nici nu au fost scumpe... 700.000 setul ca era ceva promotie... in fine, stiu si eu ce superbe sunt texturile fardurilor YSL sau Dior dar mai stiu ca nu am bani de ceva ce pui pe fata dimineata si seara arunci la gunoi! eu nu mi-am luat niciodata farduri ordinare (cu 3 lei 7 culori de ex) insa nici nu mi-am permis sa arunc banii pe cosmetice de firma in conditiile in care la noi reduceri la asa ceva sunt f rare si oricum nesemnificative iar preturile intregi sunt exorbitante de cele mai multe ori. eu am in trusa de cosmetice farduri de la: Avon (numai 2 nuante de ruj pe care le folsesc de multi ani si sunt superbe, in rest nu folosesc absolut nimic de la ei ca nu imi plac si nu mi se potivesc), Revlon, Burjeois, niste marci nemtesti dar nu le retin. cam atat. daca as avea atatia bani incat sa imi pot cumpara cosmetice f bune si scumpe as alege numai Dior si YSL. sunt dementiale! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu nu prea folosesc farduri, in general.Dar si produse cosmetice si de intretinere prefer produsele dermato-cosmetice, luate numai din farmacii.Sunt mai pipierate ca si pret, dar de o calitate net superioara celor din magazine. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Azi m-am lasat machiata la un dealer de produse cosmetice.Am iesit de acolo Ma gandeam daca m-as putea conserva cumva in frigider sau la saramura sa fiu mereu asa |
|
| mihaela75 wrote:Azi m-am lasat machiata la un dealer de produse cosmetice.Am iesit de acolo Ma gandeam daca m-as putea conserva cumva in frigider sau la saramura sa fiu mereu asa
Ce tare esti!
Pai, arata-ne si nou o poza, ceva! Stii cum suntem...ocheane pe cineva care ne arata o noua revolutie! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Eu folosesc mai nou pudra Couvrance de la Avene. Vreau sa spun ca tenul meu arata foarte bine, pudra acopera orice imperfectiune si se pastreaza toata ziua. Tenul nu luceste. In general gama Avene, e foarte buna. Sper sa scoata si alte produse, gen ruj sau alte chestii. Pe langa pudra au scos si un fond de ten care la fel am auzit ca e foarte bun. Ema, referitor la produsele Pupa, am primit un ruj ce mi s-a parut extraordinar. L-am primit de la o gazda la care am stat cand am fost la Vatra Dornei (cica i-a placut de mine) si vreau sa-ti spun ca se pastra cam toata ziua pe buze. Super! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu folosesc creme Orlane este foarte bune pentru tenul gras ca baza pentru machiaj Fond de ten REVLON Colorstay este super si nu foarte scump, pudra, mascara si culori Pupa....
|
|
| Eu folosesc asa: - fond de ten: Radiant Profesional - mascara: Clinique high impact - frad de pleoape de la Kate ( marca japoneza ) sau Seventeen. - gloss: no-injection lip plumper Patricia Wexer M.D. (l-am descoperit la cei de la V.S.) - ruj-gloss: Revlon |
|
|